Съжалявам, не можах да разбера.

, тук съм,но нямам време да пиша два реда
Да кажа и аз за Киво, Башак и майка му
Мисля си, че дори и да обича Башак или която и да е друга, ако майка му не я одобрява няма да я направи своя жена
Тези обяснения, че много държи на семейството си, не са празни приказки според мен
И той като един Сеит има нужда от благословията и на двамата си родители
Мое мнение
Както и преди съм казвала, малко особен ми изглежда и не с лесен характер
Такива работи.....После ще прегледам за други новини и ще пиша 

, тук съм,но нямам време да пиша два реда
Да кажа и аз за Киво, Башак и майка му
Мисля си, че дори и да обича Башак или която и да е друга, ако майка му не я одобрява няма да я направи своя жена
Тези обяснения, че много държи на семейството си, не са празни приказки според мен
И той като един Сеит има нужда от благословията и на двамата си родители
Мое мнение
Както и преди съм казвала, малко особен ми изглежда и не с лесен характер
Такива работи.....После ще прегледам за други новини и ще пиша 

Айрич,
не съм ви зарязала, просто нямаме филмче за коментар.

Иначе да му е жив и здрав племенника. 

е, като няма филм да затворим темата ли?
Пиши, дори и за едно здрасти 
нещо се побъркахте като подругите, те му правят дисекция на характера редовно, големи психоложки се извъдиха
А и едни други разбирачки от нашия форум също
ама, че нескопосан колаж 
Айри

аз не се кося за нищо, мило, само ми е смешно как пък някои с такава увереност решават какъв е сапфира в действителност
Ако беше толкова труден, нямаше Азра, а сега и Башак да го търпят толкова време си мисля
Не мисля, че е само заради сините му очи
Нейсе, Башак си знае, струва ли си или не да е с него, ние можем само да гадаем.
Факт е, че той не я оставя, въпреки аннето
а това ми говори, че не е безотговорен и безгласна буква, какъвто го изкарват някои подруги. Ще видим, има време ...

, тенкю, че ми припомни двете ББ

Май не те дразни много?
, само предполагаме за характера на Киво, не казваме, че сме прави
Достатъчно часове прекарвам в мрежата в следене на личния му живот, а и той достатъчно интервюта е дал през годините за да си съставя такова мнение. Да не забравяме езика на тялото, връзките със семейството му и приятелките му, приятелите му, зодията, много важно
Аз колежките и да искам не мога да ги стигна в коментарите им, нито съм толкова черногледа, нито такава разбирачка, нищо, че съм учила психология
Мое мнение, естествено, винаги го подчертавам и не искам да задължавам никой с него, но се радвам, че има и други, които мислят като мен

веднага се надигна като се каза , 4е не е лесен характер

ще видим по нататък
може би чака майка му да си промени мнението, да я приеме .....
)
така е 

Айрич
Мира

ми аз винаги скачам заради сапфира, нали знаеш ?
тъмносин ултрас съм
не отговарям на сума ти твърдения за зодията си. Та така ... Може да е труден, а може и да е най-топлия и разбран човек, кой знае
И понеже си го обичам, предпочитам да мисля, че е второто
Докато не ме разочарова с нещо, аз ще си го мисля за такъв