Отговори
# 420
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Терзи, Валеbouquet  bouquet

Желая й успех на Фарах с новия проект. Hug

Много му отива бяло на Къванч... тук и с брада ми харесва.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Леля не. Peace Tired

Успешна нова седмица!  bouquet Hug

# 421
# 422
Привет Hug Hug
Снежка Hug
готина снимка на Зерин и Четин Peace
мен и леля ми харесва Laughing, макар, е не е излязла добре.....
Терзи мерси за новините  bouquet

хубава нова седмица  bouquet

# 423
  • ... да усещаш мириса на море ...
Миси Heart Eyes Hug, било 5 годишнина от сватбата на Уесли, тя жена му трябва вече да е с голям корем Whistling
ама руското разузнаване си няма грешка де Wink Laughing
сега чакаме и снимка на Башак в бяло, сигурно ще е хубава Wink Peace

А това е хотела където е било партито Hotel Club Cala Tarida

# 424
Нова роля за Фарах! Това момиче направи шеметна кариера!

На Фарах Зейнеп Абдуллах е поверена главната роля в новия филм на Йълмаз Ердоан. Снимките започват след няколко дни. Да припомним, че Йълмаз вече е работил с Фарах във филма "Сънят а пеперудата".

Според тази статия, докато са били н почивка в Бодрум, Фара е получила предложение за женитба от Gökhan Tiryaki, което е приела. Дата на сватбата не е определена ...

# 425
Привет, милички!  Hug Hug Hug
Снеже  Heart Eyes Айрич  Heart EyesТерз  Heart Eyes Тара  Hug Миси  Heart Eyes Hug wavey
Благодаря ви за всички новини около нашето сапфирче! Тези дни нямах време да пиша и тук ... гледах един супер сериал - ШМ и още ми държи влага  ooooh!
Радвам се за Фарах! Момичето заслужава всичко най - хубаво , и в кариерата и в личен план, желая и щастие!
Нашето момче много ми липсва обаче ...

ужасно е хубав в бяло, да ...
Хубав ден ви пожелавам!   bouquet

# 426
Привет Heart Eyes Hug

Фенче Heart Eyes Hug, Айра Heart Eyes Hug

Снежка, Тара, Валя wavey

Нашите хора са се прибрали, последната снимка на Башак в инстаграм е от Истанбул Wink

Гледахте ли клипчето, където Башак танцува? Смяла съм се със сълзи на коментарите и гифовете на рускините Joy Joy Joy Joy
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_305068%2Fall

Днес четох отново в контакта, че Киво и Берен се били скарали окончателно заради Башак и по-точно заради някакъв моделиер, с когото Башак била в конкуренция, а Берен носела негови дрехи, нещо такова, но на мен не ми се вярва чак пък толкова newsm78 От сигурни източници била информацията, хора близки до семейството Wink

Благодаря за всичко, което сте публикували  bouquet Аз също се радвам за Фара и в личен и професионален план  bouquet

Хубав ден Heart Eyes Hug

# 427
Поздрав!

Добре съм си аз, като танцувам, не ме фоткат и не ме обсъждат по форумите.
Не ми пука как ме възприемат околните, с изключение на няколко души, разбира се. Ужасно е да си публична личност, истинско тегло!

Светнете ме, моля, какво е ШМ, да го погледна, щом е толкоз хубаво.

И да внеса малко разнообразие откъм мъже - Берк Ерчер

# 428
# 429
Миси Heart Eyes Hug, не ги бях 4ела коментарите Whistling Joy Joy
рускините са уникални,като почнат да се бъзикат с някой Peace
а Башак си танцува съвсем нормално, то щото Киво е най-добрия танцъор на света Wink
но на тях им прави истинко удоволствие да я плювкат Confused Confused
а пък колежките пък се изказаха, че Киво изсъскал на Башак на летището tooth
това за Берен го поставям под съмнение newsm78, но съм почти сигурна, 4е двамата не са в добри отношения Peace

Вале , не им е лесно, да...... пък и Киво платил 3 млн. данъци за миналата година Whistling
ШМ е турския ""Въпрос на чест""

Терзи  bouquet

# 430
Цитат на: ValentinaP link=topic=849511.msg31251235#msg31251235 date=1437386480

Светнете ме, моля, какво е ШМ, да го погледна, щом е толкоз хубаво.

[/quote

Вале  Hug Seref Meselesi или Въпрос на чест с Керем Б. и Шукрю Й.
Скрит текст:

Много ми хареса, невероятна история и невероятно добра игра на актьорите.

# 431
Привет и от мен! Heart Eyes

Струва ми се топло за кафе, затова нещо по-разхлаждащо.. Laughing

# 432

Нашите хора са се прибрали, последната снимка на Башак в инстаграм е от Истанбул Wink

А-бе, като гледам тоалетчето е от Ибиза ...

# 433

Много хубави крака има това момиче ... за пореден път и се възхищавам искрено ...
Миси  Heart Eyes според мен това за Киво и Берен са пълни глупости Laughing Че не са в добри отношения е ясно,  но не и заради такава тъпня  newsm78
За какъв убийствен атентат в Турция споменаха сега по новините ? Сега ще слушам ... някакъв се взривил в град Суруч до Сирия, убити са 27 човека и има много ранени  ooooh! ooooh! ooooh!

# 434
Мира Hug,ммм прияде ми се Grinning
Фенче  Heart Eyesами той Киво си е кракоман Whistling
и Башак както е отслабнала сега Peace

аз и това не го вярвам Crossing Arms

НОВОСТИ: Кыванч больше не будет сниматься с Фахрие.

Сегодня турецкие сайты обошла новость о том, что Кыванч Татлытуг больше не собирается играть вместе с Фахрие Эвджен. Поговаривают, что после того, как их совместный сериал "Курт Сеит и Шура" стал жертвой рейтингов, отношения между Кыванчем и Фахрие изрядно испортились. Привлекательный актёр на встречах с продюсерами ставит условие: "Больше никогда в жизни я не хочу играть в проектах вместе с Фахрие Эвджен. В жизни я не видел такого капризного человека, как она. Я везде говорю об этом и хочу, чтобы мои слова дошли до её ушей".
Напомним, что и ранее выходили новости о капризном поведении Фахрие на съёмочной площадке. Таким образом, она на съёмках потребовала фруктовый йогурт и заставила съёмочную площадку найти для неё его, иначе она отказывалась сниматься.

Общи условия

Активация на акаунт