Отговори
# 270

Ако му дръпна хавлийката, какво ли ще се види newsm78

Терзи  bouquet

А къде е госпожата Rolling Eyes

Иначе здрасти Hug Hug Hug

# 271

Ако му дръпна хавлийката, какво ли ще се види newsm78

Терзи  bouquet

А къде е госпожата Rolling Eyes

Иначе здрасти Hug Hug Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

и аз това се питам, къде е Госпожата Heart Eyes newsm78

Тара, благодаря за разясненията  bouquet
Терзи  bouquet
Миси Heart Eyes, виж като се отказа да го следиш и заваляха едни хубави снимкии Heart Eyes Crazy

# 272
Терзи  bouquet

Айра Heart Eyes  Hug, ама как го намериха сега newsm78  Simple Smile Башак написа, че е служебно, хвърлиха бомбата с хакнатия туитър Simple Smile Не могат да ме убедят, че е случайно това медийно затъмнение последните дни Wink Simple Smile Ама нали знаеш какво рискуваш когато не казваш истината, да не ти вярват, когато го правиш Wink Факт, едното ми наум се увеличи Joy Joy Joy

Славена wavey

Аз понеже не мога така лесно да се откажа от следенето, разбрах, че снимките на Башак са свършили днес Laughing Ето този хубавец са снимали за Пиер Карден.
Скрит текст:
Сигурно Башак го е издокарала така Simple Smile Ама е готин. Много готина работа има жената и не е само да е Киво готин около нея Simple Smile Сигурно и е втръснало от готини хора Joy Joy Joy Ех, мъка, мъка Joy Joy Joy Дали пък сега вече Киво няма да хване пътя за ЮАР newsm78

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 00:05 от Miss60

# 273
  • AMS

Привет, дружки!!!

Нови снимки на Берен

# 274
# 275
Добро утро! Hug Hug Hug

Айрра, Терзи, Мис, Славенкаbouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Госпожата вече много липсва. Sad Heart Eyes

Снежка Hug, новината е много важна Mr. Green
много ме кефят рускините като почнат да слагат смешни гифове, като коментари
 hahaha
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Приятен ден! Hug  bouquet

# 276
Привет Hug
Снеже Hug и на мен ми лиспва Confused Confused
Терзи - много хубава новата реклама, мерси  bouquet

вчера са се навършили 5 год от финалния епизод на любимия  сериал Heart Eyes Heart Eyes

Миси Heart Eyes Hug, според колежките, Башак е на почивка в ЮАфрика hahaha
какъв Пиер Карден та гони Joy Joy

хубав ден   bouquet

# 277
Привет Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, те колежките искат и да се събере с някой южноафриканец, знам Joy Joy Joy Аз още чакам да разбера дали Киво е хванал пътя за натам или тя се е прибрала newsm78 Няма вест все още...Но разбрах причината за морската фотосесия все пак Wink Не искал папараците да показват дома му в Бодрум затова се съгласил да им позира докато кара водни ски Wink Ще се направя, че съм им повярвала Laughing Предния път забравих, гифчета на рускините наистина са много смешни Joy Joy Joy

Терзи  bouquet На мен тези реклами продължават да са ми скучни Peace Въпреки, че се чудят как да ги разчупят Simple Smile

Снежка wavey

Госпожата Heart Eyes Hug наистина се изгуби за дълго Sad Не вярвам да е разлюбила наш левент Wink Simple Smile

Хубав ден и от мен Heart Eyes Hug

# 278
Миси Heart Eyes Hug, може нас да ни е разлюбила smile3506
направила съм 4 готини колажа и я чакам Crossing Arms

според мен Киво хич няма да ходи до ЮА,просто Башак трябва вече да се връща Peace Wink
а Киво си релаксира качествено в Бодрум, къде ще ти бие пътя на другия края на света, където май е студено сега Whistling
а ти наистина ли мислиш, че се е подготвил за тия водни снимки newsm78 мен ме съмнява.... Confused

намерих интересно видео- с артистите от латино версията на ЗП
http://vk.com/kivancoyku?z=video226662172_171113695%2F9596dc9779b6b29de1

и още едно със снимки извън кадър пак от ЗП

днес съм на тая вълна, въпреки, че снощи се появи  моята красавица Heart Eyes

# 279
Айра Heart Eyes Hug, за мое съжаление, а и на рускините още по-голямо, Башак се е прибрала Sad  hahaha hahaha hahaha Колкото до Киво, да, убедена съм, че шоуто е било за пред камерите Wink Знам, че той по принцип кара водни ски, но с такова желание се е оставил да го снимат, но не съм сигурна само, дали уговорката с папараците е била да не му показват къщата, но уговорка със сигурност е имало накаква Simple Smile Мое мнение Peace

Хайде, честито за Фахрие, щях да те питам, ако Мурка се играеше от Серенай Joy Joy Joy

# 280
Айра Heart Eyes Hug, за мое съжаление, а и на рускините още по-голямо, Башак се е прибрала Sad  hahaha hahaha hahaha Колкото до Киво, да, убедена съм, че шоуто е било за пред камерите Wink Знам, че той по принцип кара водни ски, но с такова желание се е оставил да го снимат, но не съм сигурна само, дали уговорката с папараците е била да не му показват къщата, но уговорка със сигурност е имало накаква Simple Smile Мое мнение Peace

Хайде, честито за Фахрие, щях да те питам, ако Мурка се играеше от Серенай Joy Joy Joy

ааа няма такъв филм като Серенай  Mr. Green
Мурка трябва да е тъмна и красива  Naughty
ама Киво май наистина позира Grinning, нарцис е малко Wink

НОВИ
 Wink

Говорих с Госпожата Heart Eyes(има си малко лични проблеми) и ни праща специални поздрави!!  Kissing Heart

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 19:29 от Airra

# 281
И Фарах била на почивка, също в Бодрум, заедно с приятеля си, режисьора  Gökhan Tiryaki.

# 282
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Аз отдавна не съм наминавала тук, още от времето на излъчването на “Курт и Шура” по “Стар ТВ”, но не съм ви забравила и редовно ви чета.

Не съм съвсем по темата, но наминавам да ви оставя нещо. Една лека, приятна и много вълнуваща лятна приказка за любовта, пресъздадена от Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит.

http://data-bg.net/details.php?id=19002
http://DMCA-removal-from-Google/info?id=445223&hit=1

Линкове за гледане онлайн:

https://www.youtube.com/watch?v=rJuxmvqXpos
http://vbox7.com/play:14f7306ad7

Хубаво лято на всички!

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 20:19 от * Дъга

# 283
Бурак ми е любим! Само дето е голям айдук с тея мустаци.  Wink
* Дъга, баш ти благодаря!    bouquet

# 284

Общи условия