Отговори
# 315
Славенке Hug, като другия ти любимец май Whistling Joy Joy
Миси Heart Eyes, то па остава Киво да се снима като баща на това вече голямо дете, поне да беше русо и синеоко Whistling
Тара, мерси за инфото Hug
това ми прилича на полянка за био змеделие, може за портокали или маслини  Laughing
а Киво не хвърля камъни в морето, а хвърля камъни по Башак, която се къпе rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 316
Миси  Heart Eyes Hug жалкото е, че не са много тези от рускините, които го харесват само заради красотата и таланта му, а искат едва ли не, да му дават тон в живота  ooooh! Все едно него го интересува кой го одобрява и кой не, кой му харесва мадамите и кой не  hahaha Че са информирани и превеждат бързо всичко, така е, и аз затова ги чета, но някои просто прекаляват, сега и гей ще го издокарат , само защото движи с Башак, която била бисексуална / все едно им го е споделила лично  hahaha /  На мен пък  никак, ама никак не ми прилича на такъв и изобщо не го вярвам, но дори и да е, какво ? Аз няма да се разочаровам от някой мой любимец, само защото ориентацията му е по-различна - интересува ме какво дава на хората, а не с кого мачка чаршафите. Е, разбира се , че е жалко такава красота да се прахосва по мъже  hahaha ама ...  Знаеш, че обожавам Фреди Меркюри, и той е бил бисексуален и какво ? Гений ли е ? Най-добрия глас на света ли беше ? Това ме интересува,какво оставя човек след себе си, другото си е лично негова работа, животът си е негов и ще го живее така, както го разбира. Та така ...
Благодаря ти за пожеланията!  bouquet  bouquet
Хубав ден!  Hug

newsm10 newsm51 smile3508

Точно така е Фенче.

# 317
# 318
# 319
Привет на 1 юли Heart Eyes Hug

Терзи, мерси за видеата   bouquet

вече е в Гърция newsm78
Летний отдых продолжается.
Кыванч Татлытуг уже посетил множество красивых мест в Турции: Бодрум, Чешме, Алачати, Датча, а теперь с друзьями и Башак Дизер направился в Грецию, на остров Сими.

Миси Heart Eyes Hug, кои са другарите? Wink

и Берен  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 12:47 от Airra

# 320
Привет!  Hug Hug Hug
Айрич  Heart Eyes благодаря! И от мен със закъснение днес - Честит 1 юли!

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 18:24 от queen_fenka

# 321
Привет и от мен, мили мои  Hug Hug Hug
Честит 1-ви Джулай  Heart Eyes
Аз нещо не мога да видя и разбера къде е името на Башак, в/у банския й, ама знам ли, може умишлено да го крие  Laughing  newsm78 https://instagram.com/p/4lh6LBP_29/?taken-by=basakdizer

https://instagram.com/p/miLvjzEU8W/?taken-by=tatkvnc големи бонбони са малките..на сестра му ли са?  newsm78

# 322
Мира  Hug благодаря! Да, малките сладури са на сестра му Мелиса.

# 323
Привет Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, включвам се веднага Wink Този с рибата е Улуч Байрактар, освен на Езел бил режисьор и на Менекше и Халил и Карадай, сега го проверих Peace С Киво значи се знаят отдавна. Другите сигурно са някакви местни фенове Simple Smile Да ти кажа и за Гьокхан Laughing Май е от компанията на онези моделите от едно време, има го на снимката от болницата на онзи с голата глава, сещаш ли се newsm78 Продължавам да го проучвам Laughing

Снимката на Башак от днес е пусната от Истанбул. Според мен те през седмицата са в Истанбул, уикендите ходят някъде. Това пътуване за нищо го нямат Simple Smile

Терзи  bouquet

Фенче Heart Eyes Hug

Да кажа и за Сеит. Точно толкова противен ми е колкото и първия път Peace

Хубава вечер Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 22:34 от Miss60

# 324
Привеет Hug Hug

Миси Heart Eyes Hug, Мире Hug

сега чета това:
АйЯпым предложил Кыванчу Татлытугу сценарий от известного режиссера сценариста и актёра Беркуна Ойа. Сериал пока не имеет названия, но в касте числится Хазал Эргючлю. Если всё воплотится в жизнь, то после "Кузей Гюней" это станет второй совместной работой в одном проекте.

май е крайно време да се разбулят малко нещата, около новия сериал Peace
сега пък спрягат и Джансу Дере за партнъорка ooooh! Госпожата Heart Eyes няма да го преживее Laughing

от мен календари Flutter

# 325
  • ... да усещаш мириса на море ...

сега чета това:
АйЯпым предложил Кыванчу Татлытугу сценарий от известного режиссера сценариста и актёра Беркуна Ойа. Сериал пока не имеет названия, но в касте числится Хазал Эргючлю. Если всё воплотится в жизнь, то после "Кузей Гюней" это станет второй совместной работой в одном проекте.

Хазар, с таз' голяма уста, и аз няма да го преживея. М/у другото в статията се споменава и Мерием Узерли, но се съмнявам Къванч да се съгласи, защото той май не я харесва ... Kıvanç Tatlıtuğ o isimle yeniden buluşuyor!

вече е в Гърция newsm78
Летний отдых продолжается.
Кыванч Татлытуг уже посетил множество красивых мест в Турции: Бодрум, Чешме, Алачати, Датча, а теперь с друзьями и Башак Дизер направился в Грецию, на остров Сими.

Въпреки кризата в Гърция, различни турски знаменитости са я избрали за почивка ... Komşu'ya kaçtılar

пп А, да се изкажа и за сериала. Ясно ми е защо не им е бил интересен на турците, но да критикуват актьорите за играта. За мен сцената в която Шура видя сватбената церемония беше много силна. Доста хора се постараха да попречат на Сеит и Шура да бъдат заедно - кой от злоба, кой от загриженост... Не разбирам логиката на Сеит и постъпките му. Колкото и да си мисли, че го прави за да отдалечи Шура и повтаря, че тя няма да забрави изневярата му. Причината според мен е "проклятието" на баща му...

И не знам защо ми се струва, че от ЗП насам, на Къванч не му се получават нещо "любовните" сцени...

# 326
Привет Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, гледам музата те хванала за колажи newsm51, нова ода няма ли да има или Киво не е заслужил още Simple Smile Голяма почивка му удари, ама ние нали това искахме, но ми липсва нов филм да си коментираме Wink Да ти кажа много не ми се вярва за Хазарката, те нали не повтарят партньорите, но кой знае newsm78 какви планове има продуцента. Джансу Дере я харесвам, въпреки, че в Съла, колкото съм я заглеждала ми е мърда, в Езел беше много добра. С Киво ще си подхождат според мен, но много зависи и от сюжета и от режисьора и от още хиляди неща. Гледах тези дни Хилял се беше отбелязала в Ай Япим, най-вероятно е ходила по работа, та да видим какво ще се чуе Peace Помниш ли мацките, които му търсихме преди, всички ги заеха, едната ще си партнира даже с Чагито Peace Ама нищо щом е за него, може Laughing

Тара wavey

Причините на Сеит за мен са прозаични, обясненията съшити с бели конци, а логиката хич я няма Laughing И въпреки, че разбирам, не точно, запозната съм с мотивите му, и аз не приемам постъпките му Peace Винаги има и друг начин. Истината е била, че С ужасно е наранил Ш, и в действителност и във филма. Животът с новата жена така представен го приемам като най-голямото предателство към Ш и изобщо любовта им, която уж трябваше да бъде много силна newsm78 Изобщо не ми се гледат тези епизоди, още повече, че не отговарят на литературната основа. Онзи С от романа бих го разбрала, този ми е жалък Sad  Всичко, което пиша, вече съм го писала и когато чета коментари в другите теми за сериала, се радвам, че с повечето разсъждаваме в една посока Peace

За любовните сцени на Киво мисля, че не му се получават, защото той така иска. След Бех е трудно да излезе от образа на прелъстител и според мен съвсем умишлено бяга от този типаж Peace А и той сам е казвал, че обича предизвикателствата, а видяхме, че любовник може да го играе и със затворени очи Wink

Лека Heart Eyes Hug

# 327
Привет Heart Eyes Hug

Явно ще си пиша сама в темата Simple Smile Няма снимки и новини от нашите хора този уикенд Wink Гледам другия Къванч и Седефката пуснали снимки около района на Бозбурун, дали не са заедно newsm78

Ето така не съм виждала фенка да се радва на Киво, както на Чагито Joy Joy Joy Joy

Хубав ден Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, и ти се губиш нещо newsm78

# 328
Привет Hug
Миси Heart Eyes, таман щях и аз да поздравявам в темата Wink ама се зазяпах по Перлата Crazy
нали знаеш, че двете завеждаме клюкарската част Wink Grinning
ооо Киво е по-резервиран, никоя няма да смеее така да му се метне, не се знае какви ще са последствията Laughing Mr. Green

нова, ама не е много хубава......

Башак правела безплатна реклама в ИНСТ си Wink
Башак Дизер рекламирует Озге Улусой

2 июля 2015

Стилист Башак Дизер, которая после путешествия в Датчу, отправилась со своим возлюбленным Кыванчем Татлытугом на греческий остров Сими, публикуя фотографии из отпуска, одновременно делает рекламу. Эту фотографию, снятую известным стилистом Танем Сивар, она опубликовала в Инстаграм, прорекламировав тем самым, летнюю коллекцию моделей Озге Улусой.

и Берен

страхувала се, че няма да стане майка Confused Confused

Скрит текст:
Берен Саат окутал страх не стать матерью.
На днях прекрасная актриса Берен Саат была заснята в районе Нишанташи. Говорят, что причина такого напряженного поведения актрисы то, что она боится что не сможет стать матерью. В прошлый раз Берен Саат предпочла промолчать на вопросы о беременности.

Берен Саат, новости о беременности, которой каждый раз оказываются ложными,на концертах слушает мужа Кенана Догулу за кулисами, а снаружи ни с кем не разговаривает . Ее близкие говорят, что у актрисы кризис материнства.

за одата-трябва да се вдъхновя Wink, пък и компанията се позагуби Confused Confused

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 12:42 от Airra

# 329
Айра Heart Eyes Hug

Новината според мен не е точна Peace Танем Шивар не е стилистка, води някакво предаване по турската СNN, според мен е водеща, Йозге Улусой не е дизайнер, тя е модел и актриса. Относно въпросните снимки, Башак и тяхното ателие Рум Тесвитакие, където се продават и представят известни дизайнери, една от тях е върпосата дизайнерка на бански, които Башак беше отбелязала, същата марка носи и Йозгето.

За снимките, намерих една новина, че са заедно с Къванч и Седеф, но мен тази на снимката не ми прилича на Седеф newsm78

http://www.sacitaslan.com/kivanc-tatlitug-bu-yaz-egeye-doyamadi-haberi-240386

За Берен не ми се вярва, но ако е така, много жалко Sad Според мен пресата се чуди с какво да се занимава около тях Peace Ожениха се, не могат да ги тормозят за това, след като роди, сигурно ще започнат да ги развеждат Laughing На дневен ред по този параграф е Бааде Исчил Laughing

Колкото до компанията ще се съберем около новия филм, сигурна съм Wink Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 14:27 от Miss60

Общи условия

Активация на акаунт