Отговори
# 330

Miss60,   

Тъй като си позволих да цитирам част от твоя пост за Сеит и Шура в другата тема те черпя с мохито в този приятен съботен следобед!

# 331
ОRS wavey, благодаря, много обичам мохито Hug Радвам се, че ме четеш Hug За цитатите няма проблем Wink Хубав ден и на теб!

# 332
Миси Heart Eyes Hug
в ИНСТ на Къванч Касабълъ имало видео от почивката им, ако искаш го намери, че ВК не ми се отваря

около тях постоянно имало 2 лодки с охрана Peace
ами нормално Peace, може гъркините да го нападнат Laughing

а на какво попаднах преди малко
гаджето на Еда Йозеркан Sick

за Берен си права, само се чудят какво да напишат, не че аз съм им се вързала де Peace
откъде ги знаеш тия другите имена, не знам Crazy
аз съм така само с актъорите им Wink

# 333
Айра Heart Eyes Hug, аз клипчето го видях още сутринта, но КЪванч К го е пуснал от Бозбурун. На Седефката снимката им беше някъде около Датча, ама според мен те пътуват по море между тези места така, че разстоянието не е проблем Peace Със сигурност и Башак се е присъединила към тях Wink Ръза Коджаулу и той постнал една снимка от този регион и затова феновете предполагат, че са заедно Peace Помня аз, много помня имена и хора, що се отнася до Киво и обкръжението Laughing

Малеее, този на Еда, много страшен Sad Ужас, горката, сигурно трябва много да го обича Joy Joy Joy

# 334
Миси Heart Eyes, дай ми линк Simple Smile
Киво е ухилен, Башак не била с тях Whistling Whistling Joy Joy

може и наистина да е така, нали работи за КПА, сега снимат посл. серия Peace

# 335
Айра Heart Eyes Hug, това е видеото от профила на Къванч К

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t50.2886-16/11683138_277140852456283_2064814159_n.mp4

Малко закъснях може да си го гледала вече Wink

# 336
# 337
# 338
  • ... да усещаш мириса на море ...

О-о. Къванч е станал чичо  Grinning . Бебето се казва Ердем Чънар ... YAKIŞIKLI OYUNCU KIVANÇ TATLITUĞ'UN BEBEK SE … İNCİ!.. Къванч, който бил на обиколка из гръцките острови е изпратил поздравления ...

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 14:49 от tara_lezhka

# 339
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз ви чета редовно, момичета.
Но не пиша, защото нямам какво да кажа, казала съм всичко, май Joy

Наш Киво станал чичо, а?
Ми да почерпи!

Гледах видеото от профила на Къванч - красота!(за морето говоря, другата красота си я знаем Joy)
Гледах и видеото на Терзи, дето се виждат отдалеч с Башак - ами нещо не ми си прииска да съм на такова море - отвсякъде камънаци, сал едно парче равно, колкото да си постелеш хавлийката. А и тези "кафези", в които стоят - с перденца и завески въобще не ме привличат.

Някой знае ли нещо за Госпожата? Започнах да се притеснявам за нея...

# 340
Привет Heart Eyes Hug

Терзи  bouquet Поредният племенник Simple Smile

От инстаграма на Седеф преди няколко минути. Пусната е от този остров Сими. Те със сигурност са там, за другите не знам Simple Smile

Светле, Тара wavey

Хубав ден Heart Eyes Hug

# 341
привет Two Hearts
да му е честит на Киво новия племенник!
време е ве4е и за някое момиче в семейството, може и да е неговото Wink

Светле Heart Eyes, аз знам за Госпожата Heart Eyes, тя е добре!
и на мен ми е много странно това място където плажуват, ама сигурно там успяват да се скрият от зяпа4и и папараци, е от последните не са успяли много много Laughing
ама добре, 4е са те Wink иначе кога ще видим как Башачето маже гърба на Киво с плажно мляко Wink Crazy

Миси Heart Eyes Hug, ама какъв е тоя субект със синята хавлия newsm78 Grinning
мерси за снимката на Седеф  Simple Smile
май си обикалят близките морета  Peace

# 342
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Блазе им!
Миси, благодаря, радвам се, че Госпожата е добре, да не я мисля.

# 343
Айра Heart Eyes Hug, за този писаха, че е приятеля на сестрата на Башак, а и аз мисля, че е той Peace
Скрит текст:
Постнал е една снимка на сестрата, на която много ми прилича на Башак
Скрит текст:

Светле, Айра ти е отговорила, но мисля, че няма проблем Peace И аз от нея знам, че Госпожата е добре Peace

# 344
Айра Heart Eyes Hug, за този писаха, че е приятеля на сестрата на Башак, а и аз мисля, че е той Peace
Скрит текст:

аууу определено Башак има пове4е късмет с гаджетата Joy Joy
малко ми прилича на сумо борец Laughing

Общи условия

Активация на акаунт