ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 21

• 90 816
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Сутринта ок. 10ч ми звъннаха от Фонда:     27978номер от 04.03.2015г.
Запазих заповедта, тъй като съм бременна  Embarassed
УСПЕХ, МОМИЧЕТА!

# 556
УСПЕХ, МОМИЧЕТА!
Успех и на теб до финала и заповедта за второто Wink

# 557
Номер 28019 отива за Заповед на 09.11.2015 г. Simple Smile

# 558
Успех и късмет на всички момичета  bouquet
Един въпрос-минималното време между двете спермограми 30 дни ли се брои или 31? Т.е. ако последната е била на 12.10, рано ли е да се направи на 12.11?

# 559
Успех и късмет на всички момичета  bouquet
Един въпрос-минималното време между двете спермограми 30 дни ли се брои или 31? Т.е. ако последната е била на 12.10, рано ли е да се направи на 12.11?
Здравей! Разликата е един календарен месец старата като е била на 12.10 другата трябва да е от 12.11
поне нашите ги направихме така и вече си чакаме реда.
Успех ви желая  bouquet

# 560
УСПЕХ, МОМИЧЕТА!
Toito пожелавам ти лека бременност!
Моля те, кажи как се случва запазването? За колко време могат да ти запазят заповедта? И после като решиш веднага ли ти я дават или пак с нов номер започваш да чакаш?
Интересувам се, защото смятаме да направим опит през декември докато чакаме да излезе заповедта от фонда и искрено се надявам и аз да съм бременна, когато ми се обадят, а и искам да я използвам след това за второ бременеене.

# 561
УСПЕХ, МОМИЧЕТА!
Моля те, кажи как се случва запазването? За колко време могат да ти запазят заповедта? И после като решиш веднага ли ти я дават или пак с нов номер започваш да чакаш?
Интересувам се, защото смятаме да направим опит през декември докато чакаме да излезе заповедта от фонда и искрено се надявам и аз да съм бременна, когато ми се обадят, а и искам да я използвам след това за второ бременеене.

Просто казваш, че си бременна. И те ти обесняват: заповедта ти се пази, дотогава, докогато ти решиш да я използваш. Няма давност, няма срок. Единственото условие е, когато реши да се ползва, свързваш се с тях и те ти задействат преразглеждане, което ставало за 1м - това е. Wink
УСПЕХ!

# 562
УСПЕХ, МОМИЧЕТА!

Просто казваш, че си бременна. И те ти обесняват: заповедта ти се пази, дотогава, докогато ти решиш да я използваш. Няма давност, няма срок. Единственото условие е, когато реши да се ползва, свързваш се с тях и те ти задействат преразглеждане, което ставало за 1м - това е. Wink
УСПЕХ!

Заповедта се пази до навършване на 42 години - не зная момичета на каква възраст сте, просто го пиша като допълнение.

# 563
Няма ли обаждания????

# 564
Момичета, какво става с този сайт? В момента не може да се проверяват статуси. Случва ли се попринцип или е инцидентен бъг?

# 565
  • София
Поли, успокой се малко. Ще ви одобрят. Тепърва ви предстои чакане. Обичайно отнема 9-10 месеца от подаване до получаване на заповед  Peace. С най-добри чувства го казвам. Няма смисъл да прецъкваш сайта през 2 дни. Просто не го обновяват толкова често и вай-много да се притесниш.

# 566
  • София
Здравейте момичета, включвам се и аз в темата. Вчера подадох документи сега остава голямоооото чакане.
Търпение и успех на всички  bouquet Hug

# 567
  • София
Здравейте момичета, включвам се и аз в темата. Вчера подадох документи сега остава голямоооото чакане.
Търпение и успех на всички  bouquet Hug

Добре дошла  bouquet  Успех и на теб.

# 568
Toito, elli_melli, благодаря много за инфото!
Zazu1  и аз всеки ден гледам  Embarassed ама толкова много искам вече да пише одобрено ... Някак си не мога да пропусна да не проверя Simple Smile това е като миенето на зъбите сутрин  Laughing
Poly84 в началото на месеца пак имаше такъв проблем, може би нанасят данните в сайта!?
Nandin успех и на теб!

# 569
Нандин, успех и от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт