ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 21

• 90 806
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, момичета! Когато си кандидатствал по фонда с мъжки фактор и се налага пак да се кандидатства отново ли трябват две спермограми от различни лаборатории или с първите става? Благодаря предварително за отговорите Ви!

# 571
Здравейте, момичета! Когато си кандидатствал по фонда с мъжки фактор и се налага пак да се кандидатства отново ли трябват две спермограми от различни лаборатории или с първите става? Благодаря предварително за отговорите Ви!
Няма нужда от нови СГ, само ново ФСХ за теб!

# 572
Няма нужда от нови СГ, само ново ФСХ за теб!
Даже и ФСХ не са ми искали. Незнам дали няма връзка с годините. Освен документите от клиниката ми искаха и заключение от андролог.

# 573
  • Вдън горите тилилейски
Нито при втория, нито при третия път  са ми искали нещо друго освен документите от клиниката и заключение от андролог. 

# 574
Нито при втория, нито при третия път  са ми искали нещо друго освен документите от клиниката и заключение от андролог. 

А заключението от андролог ново ли трябва да е или важи старото което имаме?

# 575

А заключението от андролог ново ли трябва да е или важи старото което имаме?
Трябва да е ново!

# 576
Нямам опит в това, но актуално заключение по стари спермограми не знам дали е възможно да даде андролога. Та те са толкова променливи!
Предполагам в изискванията на ЦАР има указания за давността на СГ.

# 577
Нямам опит в това, но актуално заключение по стари спермограми не знам дали е възможно да даде андролога. Та те са толкова променливи!
Предполагам в изискванията на ЦАР има указания за давността на СГ.
Колкото и променливи да са спермограми те,  ако са с отклонения все си за инвитро. Пък и в заключението ни не пишеше нищо за спермограми. Диагнозата беше мъжки стерилитет и данните от прегледа в момента. Бяха не повече от 3 реда.

# 578
  • Вдън горите тилилейски
Трябва ново становище от андролога. Ние ходехме при Кацаров. Единствено първият път, когато беше и прегледа, сме носили спермограми. След това за второто и третото становище не  сме носили спермограми (а и не сме плащали  нищо за издаването на становището). При нас обаче мъжкият фактор е доста зле.

# 579
Какво стана със заповедите. Още 450 до нас

# 580
Спряха нещо обажданията. До нас има 496 още.

# 581
Ох, много се забавиха нещата, сметките май пак ще са криви....

# 582
За съжаение да,излизат криви сметките.
Имах надежда, че до коледа ще си получа заповедта,но...

# 583
  • София
Аз би трябвало да я получа, но като включим блокаж и дълъг протокол, пак трябва да чакам януари  Cry, а тая ендометриоза какви поразии ще направи до тогава, не е ясно.

# 584
И аз съм с ендометриоза и август ми беше последната инжекция золадекс. Какво ще се случи докато започна инвитро нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт