Отговори
# 600
  • Пловдив

В 21 г.с. Гледам да не се шашкам толкова, защото съм чела, че при първа бременност около 20 седмица започва да се усеща.Но всички около мен описват някакви ритници, не могат да спят и се чудя какво става.
[/quote]

И аз съм в 21 и чак ритници не усещам. Малки движения, то и аз не зная какво точно усещам. Понякога по- силно друг път не #Crazy

# 601
  • В къщурката на хълма на феите
Белле всичко е наред според мен .. аз с предишната бременност усещах детето дори в 9тия месец 3-4 пъти дневно, сега също не усещам ритници, а по-скоро вълнение в корема си .. знам, че дребосъка шава като усетя сърцебиене, понеже явно ми натиска в ляво повече .. имаш още 18-20 седмици да те ритат, спи си спокойно Peace

# 602
За бележка за бременността да се включа и аз, взех я от АГ, който ми води ЖК и представих при работодателя още в края на 3 месец  Peace

# 603
Mecani, Diana много Ви благодаря.  Hug Успокоихте ме! Няма да се вторачвам толкова. Важното е,че се развиваме нормално за седмицата ,в която сме и ФМ показа отлични резултати.

# 604
  • София
belle dame важното е, че на ФМ всичко е било наред и това трябва да те държи спокойна  Party
malachika ще ми е интересно утре да споделиш данните от ФМ, че и аз ще ходя точно в 21 г.с. и 3 дни иии ми е много любопитно  Blush

# 605
  • Пловдив
belle dame важното е, че на ФМ всичко е било наред и това трябва да те държи спокойна  Party
malachika ще ми е интересно утре да споделиш данните от ФМ, че и аз ще ходя точно в 21 г.с. и 3 дни иии ми е много любопитно  Blush

Мога да ти кажа моите, бях в 21+2 дена- 354 грама, дължина забравих. Всичко беше наред. На прегледа доки каза момче, но не беше сигурен, че само се въртеше.

# 606

Така е, права си, много ти благодаря! Hug

# 607
  • При вещиците
Благодаря за посрещането.
Аз също не усещам ритници. От 1 седмица усещам едни вълнения в корема, но имах и стомашни проблеми и не можех да преценя от какво е. Когато на ФМ разбра положението на бебка, ае оказа че ме боксира. Но за сега са мноооого нежни помръдвания.

# 608
  • Italia
Върнах се от клиниката.Много жега навън, а пък и на магистралата за Дупница правеха нещо, та " добре" ми дойде висенето на жегата, и то гладна  #2gunfire
 Иначе ехокардиографията мина отлично. Няма проблеми, всичко е в нормите. Преди това минах през
Искилиева,защото миналия път не успя да измери някои неща, измерихме госпожицата отново- 437 грама  Grinning За две седмици е качила 130 грама. Много съм доволна и щастлива!  Simple Smile
Името го измислихме вече, няма да носи нито името, нито буквата на някой  Whistling
А морето ще го пропуснем тази година, Тимева не ми препоръчва дълго пътуване, в предвид проблемите в 4 месец. Но все тая- другата година с бебка заедно  Blush

# 609
belle dame, определено щом на ФМ всичко е наред и са ти казали, че се развива нормално няма  повод за притеснение. Ако искаш пробвай да полежиш по гръб, аз в началото само тогава усещах движение, като легна и след 5 - 10 минути започваше да мърда. Сега вече усещам и седнала (отдавна де), но права или като ходя още не съм. Иначе и двамата доктори на ФМ казаха, че е много активно бебето.

# 610
Сладурки, не се притеснявайте, че усещате все още слаби движения. В 24 г.с ден и нощ бебо ще прави аеробика в коремчетата ви Simple Smile Мен толкова силно ме рита малката госпожица, че ме буди през нощта Wink Търпение  Hug

# 611
E_len много се радвам за добрите резултати. Все така да сте добре и да растете до октомври.
Калина,  лягам по гръб и усещам нещо като пулсиране и тъй като нямам опит не знам какво точно трябва да чувствам. Иначе и ние сме много активни. Вчера на ФМ почти не се спря, непрекъснато рита с крачета и свива ръчичките в юмруче. Лекарката даже каза, че не обичало да го снимат, тъй като точно когато трябваше да разгледа личицето бебчо си сложи ръчичките пред очите и нищо не се виждаше. Станах да се разходя, беше се обърнало и когато трябваше да продължи прегледа пак се скри. Този преглед освен всичко друго си е и голяма атракция.

# 612
  • Italia
И аз не усещам бебка редовно, 22 седмица и три дни съм. Като че ли е активна повече вечерно време и след като се нахраня. Като ходя или стоя права не я усещам, само в легнало положение. Но пък на ехографа виждам,че раздава ритници на воля  Laughing Мисля,че след още някоя и друга седмица ще се оплакваме една на друга,че мъниците не ни дават да спим... Laughing

# 613
  • София
Сладурки, не се притеснявайте, че усещате все още слаби движения. В 24 г.с ден и нощ бебо ще прави аеробика в коремчетата ви Simple Smile Мен толкова силно ме рита малката госпожица, че ме буди през нощта Wink Търпение  Hug

От утре влизам в 24 г.с.  Sad Усещам само леки пърхания, които не знам дали не са си от мен. Пък на ехографските прегледи все си спим..
Браво за резултатите, Елен  Hug
Още един въпрос - ехокардиографията отделно ли я правят от ФМ?

# 614
E_len много се радвам за добрите резултати. Все така да сте добре и да растете до октомври.
Калина,  лягам по гръб и усещам нещо като пулсиране и тъй като нямам опит не знам какво точно трябва да чувствам. Иначе и ние сме много активни. Вчера на ФМ почти не се спря, непрекъснато рита с крачета и свива ръчичките в юмруче. Лекарката даже каза, че не обичало да го снимат, тъй като точно когато трябваше да разгледа личицето бебчо си сложи ръчичките пред очите и нищо не се виждаше. Станах да се разходя, беше се обърнало и когато трябваше да продължи прегледа пак се скри. Този преглед освен всичко друго си е и голяма атракция.

Ами да, то си прилича на пулсиране, първият път и аз не бях сигурна дали е това, но на другия ден видях, че кожата на корема ми се надигна и вече бях сигурна. Следващите дни усещах много слабо само като лежа по гръб, но вече започнах да различавам, че е това.
Иначе на снимките и нашето бебче си държи ръчичките пред лицето и на двете ФМ малко след като започна прегледа и си ги слага там, аз мисля, че усеща натиска по корема и затова... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт