Отговори
# 630
ShikeR, и на мен ми прави впечатление, че почти на всички го предписват затова ми стана странно, но както казваш, тя си знае работата...аз и с него имам стягания, че понякога и болезнени ако не пия някакъв спазмолитик, всичко ще бъде наред  Hug
Иначе за шийката трябва вагинален ехограф или обикновен вагинален преглед за да я види.

# 631
  • София
Добро утро!
Шикер, супер за хубавите резултати, може би не са ти изписали магнезий засега, т.к. са малко скарани с желязото, магнезият пречи на усвояването му и трябва да се взимат през интервал 3 часа, предполагам, че ако не ти повлияе нош-пато, тогава Аг-то ще мисли варианти.
Аз след като хубаво се наоплаквах вчера, че не усещам дребното, снощи даже мъжо го усети  newsm76 Явно е по-активно през нощта, то и с тия контракции го изморявам, няма да се притеснявам за глупости.
За мазане - мажа се с едно обикновено DM-ско олио и засега ми се отразява добре.
Днес ми е последен ден преди отпуската, броя часовете вече! В работата явно са решили да ме тормозят до последно, затрупват ме с какво ли не, включително с чужди задължения  #2gunfire Мислех да чакам до август за болничен, но като нищо на следващата консултация през юли да го пусна. Как стоеше въпросът с базата за изчисляване, ако изляза в средата на някой месец, в базата влиза последният пълно изработен или се бъркам?

# 632
  • Italia
Tinmon аз правих ехокардиографията в Щерев при доктор Евтимова. Любезна и обяснява всичко, прегледа продължи около 35-40 мин. Платих 80 лв.  Peace
От известно време ме нападат гадни киселини, предимно през нощта. Дадоха ми едни билкови таблетки за смучене, но хич не помагат. Някоя има ли го този проблем и как се справя с него?  newsm78
Хубав слънчев ден на всички  Hug

# 633
Аз се боря с киселините от години . След като забременях проблема естествено се засили . В първите месеци имах гадене вследствие от тях всеки ден и много повръщах .... и досега като са силни си повръщам де , нищо не мога да хапна . Доктора ми каза да приемам Гавискон и газирана вода . Реша ли да хапна нещо пържено , със запръжка , пикантно и т.н пак се появяват . Пробвала съм всички народни методи , не ми действа нищо. Сега като съм супер зле ....просто изчаквам 2 дни и киселините си отминават от само себе си. Съчувствам ти , много е гадно 😉

# 634
Добро утро от най ранобудните мами Simple Smile Днес подобрих собствения си рекорд за ранно ставане през бременността - събудих се точно в 04:45 и повече не можах да заспя. Затова днес се чувствам като след голям запой и ми се вие свят.
Тъкмо щях да питам да ми препоръчате нещо за мазане, но гледам доста сте изписали по темата Simple Smile
Към софийските мами : Искате ли да направим една юнска среща на групата, през някой от уикендите?

Хубав ден от мен!  Hug

# 635
Добро утроооо  newsm03
Fenris, да, точно така се изчислява, от последния пълен месец  Peace Ако излезеш средата на юли в болничен, ще ти изчислят от юни 24 месеца назад Simple Smile И аз съм решила от средата на този месец да излизам, че не ми се седи вече на работа  Tired Това ще ми е почивката, сега ми се е паднало, после вече край, две деца и бачкане до живот, щото за пенсия не си мечтая  Joy
Та така драги ми смехуранки, чакам с нетърпение края на работния ми последен ден  Laughing

# 636
  • Пловдив
Браво на вас. Аз днес с триста мъки ще си взема 30 ден аболничен от прител лекар със скромно заплащане, че моя доки не може да ми даде. С шефа сме се разбрали не ми ли е добре няма да ходя на работа. Мрънка не мрънка това е положението. Иначе и отпуск не съм позлвала още, ще го пускам преди болничния за раждане, з ада си почина малко повече...

Да се оплача от снощи- голям грешка с една диня. Тази година за първи път си взимам и после 4-5 пъти ствах до тоалетна. Не стига, че стомаха ми е малък, бебето притиска, ами и една диня не мога да изям като хората.... Laughing

# 637
Ей, леко ви завиждам за болничните. Все още не съм си поискала, че колежката ми си взе и й правиха проблеми, вкл. била си рискувала мястото. Аз работя там от 8години, а тя от 1 и половина, но все пак...от къде на къде ще я заплашват. Лошото е, че ми пука, харесвам си работата. Но пък това ми е за последно вероятно, миналия път бачках до последно, заради отпуски на колежките...не ми се иска да се повтори.

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 10:40 от Slynchitse

# 638
Ей, леко ви завиждам за болничните. Все още не съм си поискала, че клежката ми си взе и й правиха проблеми, вкл. била си рискувала мястото. Аз работя там от 8години, а тя от 1 и половина, но все пак...от къде на къде ще я заплашват. Лошото е, е ми пука, харесвам си работата. Но пък това ми е за последнно вероятно, миналия път бачках до последно, заради отпуски на колежките...не ми се иска да се повтори.

Да Слънчице, именно сега и аз ще си пусна, защото миналия път така бачках до последно, но този път съм решила да си почина  Crossing Arms И аз си харесвам работата но никой не ме зачита, че с тоя корем вече никак не ми е удобно да бюрото, ще почнат да излизат в отпуск по седмица - две наведнъж и аз трябва да покривам всичко. Еми няма да стане  Naughty

# 639
Хайде да се отчета от ФМ. Simple Smile Специално за Фетълчето - 21 седмица и 3 дни 400 гр. Всичко ни е в норма. Дължина ми казаха, че не мерят. Следобяд ще се редя за болничен, стиснете палчета да не чакам Simple Smile

# 640
Здравейте мами, вчера писах в ФБ, но реших да се отчета и тук.
Някоя от вас имала ли е болки в пъпа. Преди няколко дни ме прободе, вчера пак и до сега си мислех, че може да е от разтягането на коремчето. Преди малко пак ме стегна и то доста силно. Усещането е като че ли нещо ме дърпа отвътре  newsm78 все едно ме скубе , случва ми се за около 4-5 минути и не мога да мръдна от болка. Притесниха ме тези пъпни хернии които се появяват често при бременни. Май най-добре да скоча до доки.

# 641
Здравейте! Да се похваля и аз с резултатите от ФМ. Официално потвърдено- девойка, тежаща 366гр. в 20 гс. и 3 дни. Всичко е наред с нея, като сме даже 2 дни напред. Лошата новина е, че отново съм с контракции, и трябва да си пия магнезия и да си почивам. Добре, че днес последният ми "тежък" работен ден  newsm44 , от понеделник до края на месеца, ще давам дежурства за по 1-2 часа и после отпуска, така че не мисля да взимам болничен.
Стискам палци на всички мами с притеснителни резултати.

# 642
Споделете с какво мажете коремчета, гърди и бедра против стрии - особено ще ми е интересно да чуя дали е доволен някой от това на Палмерс?

Мазах се с какво ли не от втори месец(Matternea, Икаров, Bepanten на Боарон, Lavilin) и все пак ми се появиха стрии по бюста преди седмица. Започнах да се мажа с кокосово и какаово масло и си усещам кожата много хидратирана. Обмислям да се пробвам да залича пресните стрии с контратубекс докато още мога да реагирам. Matternea и Икаров имат специфична миризма и не ми понесоха. От другите съм доволна. Палмерс не съм ползвала.
Ще се радвам ако някой има успешен опит в заличаването на пресни стрии да сподели.

Здравейте, да споделя за мазането и стриите, след като започнаха да се появяват в 5-ти месец започнах да мажа с Мустела (двойно действие) и Кокона и майка (български крем). И от двата съм доволна, за сега овладях нещата, но ще видим за напред.

# 643
  • При вещиците
Тинмон, трето и четвърто кремче http://www.palmers.bg/kozmetika-za-bremenni-Palmer's-Cocoa- … y-Butter-9-49.htm
Дездемонка, благодаря. И на враг не пожелавам да се бори за детенце с години.
Сусамче, ами дърпа отвътре човечето. Колко още ще ни дърпа? И аз имам болко в пъпа, но имам 4 лапароскопии и все минава нещо през пъпа.
Браво за прекрасните резултати от ФМ.

# 644
Аз съм много доволна от Палмърс! Мажа се с лосиона за цяло тяло и отделно с маслото за корем. Маслото само преди лягане защото е ужасно мазно,даже сутрин като стана още се усеща по коремчето. Пробвах и Мама Дона на Чико, но освен миризмата не съм доволна, даже мисля, че от него започна да ми се бели кожата на корема  newsm78  Искам да ви питам , не е ли време да почнем с пазаруване на дрешки или е много рано, как мислите? Аз вече почнах да се оглеждам и да мисля какво ще трябва първоначално.....Някоя от мамите с опит може да помогне   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт