Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 725
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София

Момичета, съжалявам, че се повтарям, но ще си побутна въпроса, ако някой може да отговори. Хич не ми се иска да ги изпусна. Ако ги купя днес, дали ще ме изчакат до четвъртък да заредя картата?

По-скоро 5 календарни дни, но може да са и повече, ако не направят опит да ги блокират същия ден. Мисля, че и друг да е продавачът, пак е същото, но не съм 100 % сигурна

# 316
  • Пловдив
Извинявайте...да питам-ако се поръча от Англия или Сев.Ирландия,пак ли прага/минимума на поръчката е 29 П Thinking

# 317
  • софия
Извинявайте...да питам-ако се поръча от Англия или Сев.Ирландия,пак ли прага/минимума на поръчката е 29 П Thinking
Минималната стойност на поръчката си е минимална, независимо от къде поръчваш  Laughing

# 318
  • Пловдив
Минималната стойност на поръчката си е минимална, независимо от къде поръчваш  Laughing
  bouquet знам ли...нали нас все ни дискриминират,та да си питам.

# 319
  • София
25 паунда е прага за БД за Ирландия
Скрит текст:
Deliveries to Republic of Ireland

FREE Super Saver Delivery

A minimum total spend of £25 (including local VAT) is required for an order to qualify for FREE Super Saver Delivery to the Republic of Ireland. Items will be delivered 3-4 days after dispatch.

# 320
  • софия
25 паунда е прага за БД за Ирландия
Скрит текст:
Deliveries to Republic of Ireland

FREE Super Saver Delivery

A minimum total spend of 25 (including local VAT) is required for an order to qualify for FREE Super Saver Delivery to the Republic of Ireland. Items will be delivered 3-4 days after dispatch.
Това в случай, че адресът за доставка е в Ирландия.
Аз приех буквално въпроса - от Peace

# 321
Дааа, и на мен са ми блокирали пари за тенджерляците Simple Smile Сега ще видим какво ще пристигне.

# 322
Дааа, и на мен са ми блокирали пари за тенджерляците Simple Smile Сега ще видим какво ще пристигне.
И на мен,сега се чудя дали наистина тенджери ще дойдат,че и за други хора поръчах,да не ме бият по главата  Laughing
За колко време пристигат поръчките от виповете? На адреса,който съм ще има хора до дгугия четвъртък.

# 323
  • софия
Като ви чета и започвам да съжалявам, че не поръчах. Гледах, разглеждах тенджери, ножове и реших, че няма да трупам вещи. Не знам какво да правя настоящите си. Доволна съм от тях, а не са маркови.

# 324
Като ви чета и започвам да съжалявам, че не поръчах. Гледах, разглеждах тенджери, ножове и реших, че няма да трупам вещи. Не знам какво да правя настоящите си. Доволна съм от тях, а не са маркови.
Добре си направила! Аз се чудих,чудих,ама познати казаха,че ще ги вземат,ако не ги искам и ме амбицираха,че взех много да ги искам,а и аз не знам какво ще ги правя точно и къде ще ги слагам  Embarassed

# 325
  • София
Каквото не ползвам от тенджерите, ще подаря. Ама освен тях съм поръчала и тенджера под налягане и сега се чудя първо, как ще готвя в такава грамадна тенджера и второ, ако пристигне всичко в пощата как ще си го довлека до вкъщи  Joy

# 326
Лелеее,за вариант да дойдат в пощата пък хич не се бях сетила ooooh!

# 327
Оф, не знам тука в Германия къде ще ми ги изтръскат, дано не е в пощата  ooooh!
Иначе, аз се полакомих малко. Всъщност не бях много сигурна дали ги искам, въпреки че имам разни, от които половината така или иначе мисля да изхвърля... и да се прибера в БГ с нови, хубави тенджорляци Simple Smile Обаче се бях зачудила и ги бях метнала на празна карта. ММ ме посъветва да ги платим, че били много изгодни. И то колко ми трябва  Mr. Green

# 328
Съмнявам се да дойдат в пощата...според мен с куриер ще ги изпратят.
Иначе ще трябва да ходя да си ги прибирам с подкрепление: комплект от 6 тенджери, една тенджера под налягане, комплект от 19 ножа и една тавичка е моя баланс  Embarassed

# 329
  • София
Както искат да ги изпращат въпроса е да дойдат и да са си ок   newsm10 ,че се сещам преди време имаше подобни изгодни керамични комплекти тигани пак от випа,който се оказаха дефекти.                                                                           
И на мен още снощи ми блокираха парите за тенджерите.Аз поръчах два комплекта тенджери,два комплекта ножове и три тенджери под налягане,поръчката ми я разделиха на две изписваше си ми 7 артикула и блокираните парите са си точно,но днес влизам за да покажа на ММ какво съм купила и  поръчката ми изглежда така :                                                                                                                                       
In spedizione: 12 Articoli: - Data di consegna prevista: 7-lug-2015 - 13-lug-2015

Modalità di spedizione:
Via aerea
€ 16,67 3 di: BergHOFF Pentola Pressione 10L.
€ 22,57 2 di: BergHOFF Batteria 12 Pezzi Vision
€ 16,67 3 di: BergHOFF Pentola Pressione 10L.
€ 26,51 2 di: BergHOFF Ceppo 19 Pezzi Forgiato
€ 22,57 2 di: BergHOFF Batteria 12 Pezzi Vision

Не са ми дърпали други пари явно е някакъв бъг (или са решили на ми направят подарък).Писах им да видим какво ще ми отговорят,ако ми изпратят всичко ще трябва магазин да отварям  Joy

Общи условия

Активация на акаунт