Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 728
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Толкова време пазарувам от Амазон, но за първи път ще пускам поръчка от немския ВИП.
За колко време пристигат пратките и обикновено в пощата ли идват? Ще отсъствам от София и се притеснявам да не дойдат точно тогава.

# 301
  • Пловдив
Давам отчет за вчерашния проблем.Днес имам код на първия акаунт ,който направих.Пощата е в gmail.Не вярвам да има значение това,но в яхо още нямам

# 302
  • София
За тенджерите от италианския BuyVip:
Понеже не ми харесва да държа пари в картата си,им писах да питам дали има проблем с поръчката /защото дата на шипинг излиза утре, а още не са ми блокирали пари/. Отговорът:
Скрит текст:
Hello,

I will be glad to explain why your order # 402-0878538-8310732 hasn't been shipped yet.

First let me say that we only debit your card when the order is shipped. The process is as follows:

You place the order;
When the items are available we ask for authorization from your bank;
When we actually ship the parcel we debit your card.

When you placed this order the items were not available. In the email we sent you confirming the order on June 11 at 10:18 we provided the estimated delivery date of between the 5th and 10th of July because we had reason to believe that the items would become available.

We are meant to have these items available to ship within the next few days and our estimated shipping date is currently June 26th.

Once we ship the items we'll send you and email and you'll know that we have also debited your card.

If there is a problem generally you will be notified automatically. If you have still not received any email from us by July 5th please respond to this email and I will check everything and resolve any problems.

For right now though there is no indication that your order will arrive later than July 10th.

Cordiali saluti

# 303
В немския амазон има нелоши мъжки обувки за 20 и малко над 20 евро:

Rieker

# 304
Момичета, 5 календарни дни или 5 работни дни изчакваха амазонци за пари по картата? И също така ако е друг продавач, а не амазон пак ли ще изчака 5 дни? Много си харесах едни обувки, има само едни налични, но ще имам пари по картата чак четвъртък и се чудя кога да пусна поръчката за да ги блокирам.

# 305
здравейте,
някой връщал ли е стока до amazon.de?
ще ми сменят Киндъл-а, но са етикета за връщане са написали адреса на Габко, където ще ми пратят новия, но аз реално ще го пратя от София
видях, че български пощи приемат стоки за free return, ще стане ли с този етикет?
мерси  предварително   Hug

# 306
  • София
Пуснали са някакви тенджери Berghoff в байвип-а, хубави ли са? Вие какво ще ми препоръчате като марка и модел? За момента само проучвам, затова не давам ценови диапазон. Трябва ми комплект, да е подходящ за стъклокерамичен плот, добре е да става и за индукционни котлони. Иска ми се да сменя тенджерите вкъщи, които са на Solingen с двойно дъно, стабилни, но някои са с отчупени дръжки вече.
Да си повдигна питането, макар че промото на Berghoff май свърши...
И да питам как процедирате с пращането на бележката от пощата? Сканирате ли я, снимате ли я, какво правите, за да ви върнат пощенските? Връщането на пратка 4.5кг до De с проследяващ номер струва 'само' 42.7лв. Очаквах 60+лв.

# 307
  • Варна
За тенджерите от италианския BuyVip:
Понеже не ми харесва да държа пари в картата си,им писах да питам дали има проблем с поръчката /защото дата на шипинг излиза утре, а още не са ми блокирали пари/. Отговорът:
Скрит текст:
Hello,

I will be glad to explain why your order # 402-0878538-8310732 hasn't been shipped yet.

First let me say that we only debit your card when the order is shipped. The process is as follows:

You place the order;
When the items are available we ask for authorization from your bank;
When we actually ship the parcel we debit your card.

When you placed this order the items were not available. In the email we sent you confirming the order on June 11 at 10:18 we provided the estimated delivery date of between the 5th and 10th of July because we had reason to believe that the items would become available.

We are meant to have these items available to ship within the next few days and our estimated shipping date is currently June 26th.

Once we ship the items we'll send you and email and you'll know that we have also debited your card.

If there is a problem generally you will be notified automatically. If you have still not received any email from us by July 5th please respond to this email and I will check everything and resolve any problems.

For right now though there is no indication that your order will arrive later than July 10th.

Cordiali saluti

Преди малко ги блокираха моите. Peace Може би все пак ще ги получим. Party

Малко Сладко Коте, доста хора накупихме такива тенджери, точно тях коментираме по-горе, но още не са пристигнали, за да каже някой как са като качество. Peace

# 308
  • София
Дръпнаха парите. И статуса на поръчките е променен.

Малко Сладко Коте, аз снимам бележката с телефона и я пращам като отговор на мейла, който получавам от съпорта.

# 309
  • Бургас
Аз държа тенджерата под налягане на празна карта и са ми писали, че са правили опит да теглят пари. Сега ще отида да заредя сумата, но трябва ли правя нещо допълнително или те ще си я изтеглят по някое време?

# 310
  • София
Нищо допълнително не е необходимо. Те по някое време пак ще направят опит да си дръпнат парите.

# 311
  • Бургас
Нищо допълнително не е необходимо. Те по някое време пак ще направят опит да си дръпнат парите.

Много ти благодаря!   bouquet

# 312
И от моята сметка са изтеглили парите за всичко, което поръчах от разпродажбата на BergHoff. Сега съм нетърпелива да видя какво ще получа  Embarassed

# 313
  • Бургас
Аз само тенджера по налягане пуснах. На ножовете докато им се чудех и им вдигнаха цените. Сега ме е яд.
Някой, ако има излишни да се обади. Grinning

# 314
Момичета, 5 календарни дни или 5 работни дни изчакваха амазонци за пари по картата? И също така ако е друг продавач, а не амазон пак ли ще изчака 5 дни? Много си харесах едни обувки, има само едни налични, но ще имам пари по картата чак четвъртък и се чудя кога да пусна поръчката за да ги блокирам.
Момичета, съжалявам, че се повтарям, но ще си побутна въпроса, ако някой може да отговори. Хич не ми се иска да ги изпусна. Ако ги купя днес, дали ще ме изчакат до четвъртък да заредя картата?

Общи условия

Активация на акаунт