Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 701
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Според моя опит с марката са умалени с номер. Иначе са много добра изработка.

# 391
  • София
Момичета, става дума дреха от склада с следното описание?
good - Light to medium wear / signs of wear (goods have already been taken for a short period). (Up to 30 days) Amazon customer service and return policy with every purchase.
Как го тълкувате - като вече носена?

# 392
  • София
good - Light to medium wear / signs of wear (goods have already been taken for a short period). (Up to 30 days) Amazon customer service and return policy with every purchase.

Буквално, да. Но никога не съм получавала складова дреха със следи от носене, най-много без етикет.
В този ред на мисли, има изгодни якета във френския склад  Simple Smile

http://www.amazon.fr/s/=sr_pg_1?fst=as%3Aoff&rh=n%3A35819430 … mp;qid=1435744050

# 393
  • София
Купувала ли си дреха с такова описание?

# 394
  • софия

Аз купих преди месец от немския ботуши Геокс за детето за смешни пари. Нищо им няма. Перфектни. Само не бяха в оригинална кутия.

От другия магазин, нормалния, купих и чисто "нов" часовник с различен цвят каишки, на който едната падна при докосването.  Laughing Но продавач не беше Амазон. Някакъв смешен китаец беше, но ми върна парите. Искаше да му оставя положителен коментар. Пропуснах.

# 395
  • София

Да, купувала съм и съм доволна. Но с френския амазон трябва да се внимава, защото ако не ти хареса модела или не отговаря номерацията примерно, не можеш да върнеш стоката за тяхна сметка като в немския.

# 396
  • София
Върху якетата Bench някой има ли наблюдения като качество и размери?

# 397
Пратка от немския амазон,транспорт с   Asendia, в пощата ли ще дойде или с куриер? В пощата няма нищо. Минава крайния срок и ми е леко притеснено,тракинг номер няма.

# 398

Буквално, да. Но никога не съм получавала складова дреха със следи от носене, най-много без етикет.
В този ред на мисли, има изгодни якета във френския склад  Simple Smile

http://www.amazon.fr/s/=sr_pg_1?fst=as%3Aoff&rh=n%3A35819430 … mp;qid=1435744050
До къде пускате от Франция, защото френския превозвач не приема в момента поръчки. Wink

# 399
Има нов превозвач от Франция

# 400
  • Sofia
Върху якетата Bench някой има ли наблюдения като качество и размери?

Купувала съм само детски , отговарят си на размера. Качеството е ОК.

# 401
Получих днес тенджерите от италианския Вип, много добре опаковани. Доволна съм, на пръв поглед ми харесаха, но не съм ги пробвала още Simple Smile

# 402
може ли инфо за новия доставчик? Благодаря Hug

# 403
  • София
може ли инфо за новия доставчик? Благодаря Hug
Заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=854866.0

# 404
  • Русе
Един спеше въпрос. Уж ми е изключено да се плаща по курса на амазон, а ми излиза курс в момента 2,89, а на ДСК курс продава на лирата е 2,78. Толкова ли ви излиза и на вас?

Уффф, натиснах плати в бързината, ама че съм. Ама да го оправя поне, преди не беше така.

Редактирам се, все пак са ми изтегли на 2,80 някъде. Оф, че съм, не знам защо така стана този път.

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 11:09 от Meggysan

Общи условия

Активация на акаунт