Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 690
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Някой има ли идея детските геокс дали си отговарят на номерата или са уголемени? Помня, че като беше по-малък и мереше все нещо не уцелвахме номер и ги бях отписала, но сега гледам 2 приятни модела, сравнително изгодни и се чудя дали да рискувам...

# 406
Някой има ли идея детските геокс дали си отговарят на номерата или са уголемени? Помня, че като беше по-малък и мереше все нещо не уцелвахме номер и ги бях отписала, но сега гледам 2 приятни модела, сравнително изгодни и се чудя дали да рискувам...
Смятам че си отговарят като номер, имам 2-3 модела и нямам проблем с номерацията. Може ли споделиш какво си харесала?

# 407
# 408
  • софия
Вкъщи има едни кецки 35 номер и ботуши 36 номер. Мога довечера да измеря стелките.

# 409
  • София
Супер, точно за 35 се чудя, той в момента израства 34 и просто не знам какво ще му е ок, да се не окаже с някакви огромни 35-тици..

# 410
  • софия
НП. Ще измеря довечера. Това е нашия модел
Скрит текст:

# 411
Момичета, бях си купила едни обувки на празна карта. Днес захраних картата и отидох да си ревизирам плащането, но от там ми дава само да сменя картата. Как да ги накарам да ми дръпнат пари от тази карта или сами ще се сетят?

# 412
Има ли някои излишен код за немският амазон Praynig Или ако има начин да получа намаление за там?

# 413
  • Sofia
Момичета, бях си купила едни обувки на празна карта. Днес захраних картата и отидох да си ревизирам плащането, но от там ми дава само да сменя картата. Как да ги накарам да ми дръпнат пари от тази карта или сами ще се сетят?

Ще си ги дръпнат сами.

# 414
  • София
Момичета, да попитам пак този комплект дали си заслужава парите? В голяма чуденка съм, парите не са малко, но пък предишния ми опит с тенджери Солинген е много позитивен и ми се иска да ги взема... Имате ли отзиви някакви?

# 415
  • Luxemburg
Според мен всички Геокс си отговарят на номера. Имаме мъжки, дамски, детски и бебешки и всичките са били точни. Толкова голям крак детски нямаме още за да ти измеря Angel_Dust. Според мен отидете да пробвате нещо в магазин и така ще се ориентираш за номера.

И аз с молба за код от немския ако на някой му е излишен.

# 416
# 417
Коя беше безплатната доставка във френско?
Rapide ли,моле ви,кажете!
Деси,мерси за линка,пуснах първите,ще ги помисля дали стават за бягане. Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 22:17 от sasi6

# 418
  • София
Деси, благодаря!   bouquet
Поръчах за щерката от първите.  Grinning

# 419

Общи условия

Активация на акаунт