Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 578
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна

Мерси, че я показа. Пуснах две - за сина ми и за един приятел на щерката, тъкмо се чудех какво да му вземем за рождения ден.
  bouquet

# 676
А как да търся раници за градина - предучилищна, пак така хубави и изгодни  Mr. Green, с много отделения е условието  Simple Smile Hug

# 677
  • Варна
Здравейте, моля да ми помогнете с книга от френския амазон за БД, не мога да се ориентирам къде да ги търся.

# 678
  • Бургас
Привет дами чудя се за тази  къщичка

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0043GU4V2?psc=1&redirect … id=A3P5ROKL5A1OLE

Peace

# 679
  • София

Моята дъщеря си хареса тази раница Dakine та и я поръчах.

За колко голямо дете я поръча? И аз се чудя дали става за първи клас.

# 680
  • София
Здравейте, моля да ми помогнете с книга от френския амазон за БД, не мога да се ориентирам къде да ги търся.
Тези песни на испански не са налични в момента. Системата би трябвало да е аналогична с неналичните в немския амазон.
Тъкмо да не се сърдим на превозвача...  Grinning
Ето и едни коледни песни пак  на испански

# 681
Девойки,препоръчайте ми прахосмукачка до 100-150 лв,може и складова ,подходяща за персийски килими,мокет и стълби. Аз имам изправена на VAX, но не става за стълби,прекалено тежка. А цилиндричните им модели са с много лошо итзиви. Бихте ли споделили от кои ( цилиндрични) модели сте доволни.Благодаря!

# 682
# 683
  • Варна
Тези песни на испански не са налични в момента. Системата би трябвало да е аналогична с неналичните в немския амазон.
Тъкмо да не се сърдим на превозвача...  Grinning
Ето и едни коледни песни пак  на испански

Благодаря, стана   bouquet

# 684
# 685
  • Sofia
Тези май редовно ги намаляват, взимала съм подобни.
Аз пуснах и това за малкия, защото харесва плейдо:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BJLS8W6?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

Извинявам се, но пак да питам - обувките кларкс, като ми дойдат на адреса в Лондон и ако реша, че съм ги объркала мога ли безплатно да им ги върна (става дума за моя адрес, не превозвач)?

ПП. Малко обърках темата, но така или иначе май за тук е въпросът. За тези става дума: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00PYOGPFQ?psc=1&redirect … etailpage_o01_s00

# 686
  • Варна

Моята дъщеря си хареса тази раница Dakine та и я поръчах.

За колко голямо дете я поръча? И аз се чудя дали става за първи клас.
За 8 клас девойка, черните за 14 и 25 годишни господа. Мисля, че 25литра раница е голяма за 7-8 годишно дете.

# 687
  • Варна
Раници Dakine има в Спорт депо, добре е да се видят наживо и да се пробват - гледахме черната https://www.amazon.fr/gp/product/B00LUYYKHE/ref=ox_sc_act_title_ … id=A1X6FK5RDHNB96, детето каза, че  не я иска, заради презрамките, които са направо зад врата и не са му удобни...вярно,че като е празна е различно, не знам като се напълни как ще е. Цената й беше 95 лв. Laughing.

# 688
  • София
Dakine рядко са в промоция, а в толкова хубава изобщо не съм ги виждала последните 3 години май...(а ако не са на промоция, то тук понякога цените са им по-добри от амазонските или са еднакви Wink)
26 л е голямка раница, но пък пише, че е 45 см(Хана), спец този модел, което не е много на дължина, явно е по обемна  назад просто.(на моят първолашката беше 41 май)
Този тип презрамки, като на горната с червените ципове(тя също е 26 л, но е цели 51 см Wink), за мен са за-по големи рамена, а и допълнително дават дължина на раницата. Сегашната е с такива, предимно аз обаче му нося раницата, удобна ми е, дребен за малките разстояния не е казал да не му е удобна, но като избирахме за първи клас раница също отказа този тип и му бяха кофти на врата.
На Хана моделът пък изобщо не ме кефят презрамките, тънки и никакви са, но ако не се товари много(както в долните класове, нали някой питаше за първолак), ще си е ок вероятно...

# 689
  • Варна
Видях черната раница с червените ципове. Хареса ми, големината е нормална за момчетата които я взех. Имат преграда за лаптоп в голямото отделение, малки за телефони и документи/напр/ в средния преден джоб.
Модела който дъщеря ми си избра, Hana, я нямаше за съжаление. Ще я видим като дойде.Simple Smile Тя няколко години ходи с подобен модел на Адидас и не се е оплаквала.
Аз на първолак не бих купила такава раница. Най-удобната и раничка беше една на Самсонайт, много компактна и стоеше много добре на гърба. Без да виси и т.н. като повечето големи раници.

Общи условия

Активация на акаунт