Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 618
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
...
Поръчах ето тази чанта, но се оказа малка http://www.amazon.de/gp/product/B00I9JJR44?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00
С кръгло дъно е, нямаше снимка. А и дръжката й е много къса, а е обявена в раздела за чанти на рамо.  Rolling Eyes
Ще видим как ще се разберем за пощенските...Аз пиша на английски, те ми отговарят на немски .... ooooh! Аз не разбирам немски.........

И аз я заглеждах тази чанта, но в коментарите пишеше точно, че дръжката е къса и не става за през рамо, също и че качеството не било добро  Rolling Eyes

# 76
Здравейте, спецове по пазаруването! Притеснена съм, защото ми пратиха от немския амазон фактура за Verkaeufergebuehren. Пише, че не било искане за плащане, не мога да разбера що за чудо е това? Моля помогнете, ако знаете нещо! Благодаря предварително!

Datum Dienstleistung Preis(ohne Ust.) USt.% USt. Gesamtsumme

01.05.2015 Verkaeufergebuehren EUR 39.00 19.00% EUR 7.41 EUR 46.41

GESAMT EUR 39.00 EUR 7.41 EUR 46.41

А това е имейлът

Скрит текст:
anbei senden wir Ihnen die elektronisch erstellte Steuerrechnung für den Monat 05/2015 als PDF-Dokument. Bitte beachten Sie, dass es sich hierbei nicht um eine Zahlungsaufforderung handelt.

Bitte melden Sie sich in Ihrem Verkäuferkonto in Seller Central an, um sich im Bereich „Berichte“ über den Link „Steuerdokumente“ die Übersicht für Ihr Konto anzeigen zu lassen oder Kopien anderer Steuerrechnungen anzufordern.

Falls Sie dazu weitere Fragen haben, wenden Sie sich bitte an unseren Verkäuferservice.

Freundliche Grüße
Amazon Services Europe

# 77
  • гр. София
...
Поръчах ето тази чанта, но се оказа малка http://www.amazon.de/gp/product/B00I9JJR44?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00
С кръгло дъно е, нямаше снимка. А и дръжката й е много къса, а е обявена в раздела за чанти на рамо.  Rolling Eyes
Ще видим как ще се разберем за пощенските...Аз пиша на английски, те ми отговарят на немски .... ooooh! Аз не разбирам немски.........

И аз я заглеждах тази чанта, но в коментарите пишеше точно, че дръжката е къса и не става за през рамо, също и че качеството не било добро  Rolling Eyes
Качеството според мен е ОК, но не става за през рамо  Naughty Но не съм чела коментари, тъй като както казах, не разбирам грам немски. Доверих се на това, че след като е обявена в този раздел, значи става.  Sad

# 78
И според мен не се занимавай с връщане - остави я за подарък или я продай.  Peace

# 79
Някой да има код 10/50 евро за испанския Vip, който няма да ползва?

# 80
  • Варна
Giada, нямам опит като продавач в Амазон, но сумата която са ти посочили е точно таксата, която Амазон взема за продажба на много артикули едновременно. Затова предполагам че си се регистрирала като продавач в Амазон и след трите месеца гратисен период си искат таксата.

# 81
  • гр. София
И според мен не се занимавай с връщане - остави я за подарък или я продай.  Peace

Днес получих мейл на запитването ми дали ще ми възстановят разходите по връщането от България до Германия. Отговорът е не. Само парите, които съм платила за доставка до адреса на превозвача /2,95 евро/ + стойността на чантата.
И сега какво да правя?  ooooh!

# 82
  • София

Днес получих мейл на запитването ми дали ще ми възстановят разходите по връщането от България до Германия. Отговорът е не. Само парите, които съм платила за доставка до адреса на превозвача /2,95 евро/ + стойността на чантата.
И сега какво да правя?  ooooh!
Или я връщаш за твоя сметка, или я оставяш. Ти си преценяваш.

# 83
  • София-Лагера
Добре де,страшни драми за тази чанта.
Какъв е проблема не мога да разбера,само за нея чета.
6 лв ти връщат ,а ти ще дадеш 10 какъв е проблема?

# 84
Изгодни капсули-дози за кафе Illy стартираха сега в дневните сделки: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001E5DYU8/=ox_sc_act_title_1 … id=A3P5ROKL5A1OLE

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 10:11 от Greene

# 85
Може ли кодче за тези обувки " s.Oliver "
http://www.amazon.de/dp/B00PUEUHOK/ref=twister_B00Q1L6NCQ

# 86
  • София
 Тъй като не успявам да намеря предходния модел 6.8" (Kobo Aura HD) - има ли опция да бъда абониран ако намалят новия модел?!
http://www.amazon.de/KOBO-0F00340-AURA-H2O-eBook/dp/B00N9ZVN90

# 87
  • гр. София
Добре де,страшни драми за тази чанта.
Какъв е проблема не мога да разбера,само за нея чета.
6 лв ти връщат ,а ти ще дадеш 10 какъв е проблема?

Съжалявам, Desi_2, че толкова време се обсъждаше, но както и писах това ми е първа поръчка от Амазон, пък се наложи и да я връщам, което не знам как става. На първа страница нищо не пише и се наложи да попитам. На всичкото отгоре и немски не разбирам, за да се ориентирам от самия сайт.
А тези 6 лв, които ми връщат аз вече съм ги дала + още 3 за превозвача. Така че става, че за доставка съм дала 6+3лв, ще дам и още поне 10лв /общо 19-20лв/ , а ще ми върнат само 6лв.  Peace Това само за уточнение и спирам да коментирам!  Peace

# 88
  • София-Лагера
Това са рисковете на онлайн пазаруването.
Може да ползваш преводач.
Тук са единици които знаят немски.
И чети отзивите на дадената стока.

# 89
Здравейте пак  Grinning!
В миналата тема ви занимавах с чантата на щерката,  ето тази.
Поръчах я, не знам много превозвачи и избрах напосоки...

Въпросът ми е дали трябва да добавям някаква информация в сайта на превозвача (Габко), записала съм адрес за доставка и номер на поръчката засега. Предполагам от Амазон ще ми дадат и проследяващ номер?

И друго: Понеже ще отсъствам няколко месеца, мога ли да запиша друг, който да приеме пратката?
Чантата е платена, ще се дължи само за доставка, нали? Предполагам, ще знам предварително каква ще е сумата? Rolling Eyes
Извинете ме за въпросите, просто досега не съм ползвала услугите на фирмите-превозвачи.

Общи условия

Активация на акаунт