"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 16

• 39 667
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Досега никога не ми се е случвало винаги е било на датата и спира напълно 6 ден

# 466
Досега никога не ми се е случвало винаги е било на датата и спира напълно 6 ден
Не мога да дам съвет, на мен да не ми тече 2-3 часа ми е нормално, дори и на 2ри ден.

# 467
Затова реших да разпитам понеже е необичайно за мен.А ако е имало някакън остатък от кръв в урината възможно ли е това да е причина за отрицателен тест

# 468
  • София
кръвта не пречи на теста

# 469
Здравейте, дами!

Признавам, че не изчетох цялата тема, но ми е много нетърпеливо да разбера дали има вероятност да съм бременна и затова реших направо да споделя. Предполагам, че съм милионната, която го прави, но всяка със своите си надежди...

Та значи - опитвах се да забременея в продължение на година, след което направихме пауза от 8 месеца, в които подготвяхме сватба. От месец подновихме опитите, като точно преди това изкарах едно курс с Фемоден, по други причини, по предписание на лекар. (Споменавам го, защото една колежка ми каза, че след такъв курс било по-вероятно да се зачене). По принцип цикълът ми е къс - 21-25 дни. Днес ми е 28-ми, закъснява ми с 3 дни според телефонното приложение, където си въвеждам цикъла. От около седмица чувствам една лека, почти постоянна, тъпа болка в областта на матката, но определено е различна от нормалните ми предцикълни болки, които почти винаги са силни и остри. От време на време усещам леко пробождане, за секунда. Преди около седмица имах очевидно засилено бяло течение, което, много странно, след 2 дни спря само. Гърдите ми са наедряли, но не ме болят, така са ми и преди цикъл.
   Вчера си направих тест и беше отрицателен. Възможно ли е просто хормоните ми още да не са достигнали нивото, нужно за отчитане на положителен резултат?

Ще бъда благодарна на всякакви мнения. Поздрави и успех със забременяването на всички! Simple Smile

# 470
  • София
При отрицателни тестове и закъснение е най-сигурно кръвен тест!
Но ако преди седмица си наблюдавала обилно бяло течение, което се нарича Цервикална слуз, защото бялото течение е в следствие на някаква инфекция и не си спира само, то може да е още рано.
Тези болки които имаш не сочат нищо за момента, защото е твърде рано.
Ако следиш овулацията ти, няма да се чудиш толкова.

Ако овулацията ти е била преди седмица, то и кръвен тест няма да покаже.
Според мен изчакай още 3-4 дни и пак тест, ако пак е отрицателен и цикъл нямаш - кръвен тест (те са по-чувствителни) или лекар.
Късмет!  Peace

# 471
Благодаря за отговора!

Овулацията ми беше на 25-26-ти. Следя я много изкъсо Simple Smile Както казах - правя целенасочени опити за забременяване. А въпросното течение не мисля, че беше цервикална слуз, защото имам идея какво представлява тя и е различна. А и овулацията ми беше минала, за да имам такава слуз, доколкото знам тя се появява малко преди и по време на овулацията, или греша?

Поздрави!

# 472
  • София
ахааа, така звучи по-добре Simple Smile
Ако ти е била тогава, то теста би трябвало да отчете.

Аз бих имала следните два избора ако съм на теб:
- или правя кръвен още днес или утре
- или чакам още 2-3 дни и ако не дойде правя пак тест

Дано се похвалиш с най-хубавото   bouquet

# 473
  • Бургас
Здравей Whoowhoo,

Как засичаш овулацията си? Ако наистина е била на 25-26 мин. месец, то би следвало при една нормална дължина на лутеалната фаза от около 14 дни, днес да ти е денят за МЦ. Ако днес ти е деня за Ц, това обяснява и засиленото течение преди седмица, тъй като около 7 дни след О. е вторичният пик на естрогените, които са виновници за разните му там секрети Simple Smile. Общо взето ти е време за още един тест, но не бих възлагала големи надежди след вчерашният отрицателен такъв.

Въпреки това ти пожелавам от цялото си сърце да си бременна !  bouquet

ПП: Леле, Brayda, гледам ти графиката и немея. Как успя да я засечеш тази О. на този ден. Grinning

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 14:09 от Solace

# 474
Благодаря ви, дами!

Овулацията си е проверявам с тест, като почвам да се тествам от 9-ти ден, понеже цикълът ми е по-къс от нормалното. Обикновено ми е към 11-ти ден.
   Честно да си кажа, страх ме е да се надявам, а много ми се иска. Правихме си хормонални и други изследвания с мъжа ми и неговата спермограма не беше от най-хубавите, да не кажа, че си беше зле. В момента провежда едно подсилващо лечение и сме си дали още половин година срок за опити. Ако нямаме положителен резултат май ще трябва да се обърнем към други варианти Sad

Затова, ако сега съм бременна ще го считам за чудо Simple Smile Стискайте ми палци все пак!

# 475
  • Бургас
Чудесата се случват когато най-малко ги очакваме. Оптимизъм му е майката и мъничко късмет.  Hug

# 476
  • София
Solace - хаха то и аз направо не знам къде съм вече...
Първо, на мен О ми е около 22-23ден с 10-11-12 дни ЛФ и ми идва около 33-34ден
Този месец - нищо по тези дни, нищо след това... направо едно голямо нищо, без болки, без ЦС...
Получих нищожно зацапване и го помислих за цикъл, писах на Денис и тя ми вкара мухата, че може би О ще дойде. Дори ходих на лекар по време на зацапването иииииии нищо!!!
След няколко дни започна да ме наболява, ЦС и т.н.т. и взех че овулирах!

Може би като имах ануволаторен, той се е смесил със следващия или нещо такова, но направо си е скандално дълъг. Междувременно по предписание от лекар и с разрешение и насърчаване и от Денис, почнах утрогестан, защото принципно имам занижен прогестерон, та сега се надявам на чудо и аз като
whoowhoo  newsm78   Crazy  Crazy

# 477
  • Бургас
Страхотна denis., както винаги! Амиии ... значи стискаме палци и за теб. Тъкмо тези изчанчени ситуации раждат най-сладките чудеса  Wink

# 478
Здравейте, момичета! Вчера си направих тест и се появи една мнооого бледа втора чертичка. Закъснява ми с 6 дена. Мислех си да отида на доктор другата седмица, дори и по-късно, тъй като с моята късна овулация, най вероятно няма да се види нищо. Проблема е обаче, че постоянно ме боли корема, както при цикъл. Болката не е силна, но постоянна. Това притеснително ли е, дали да посетя доки още в понеделник newsm78 Иначе други оплаквания нямам.

# 479
  • София
Когато аз имах вторти черти и се обадих на лекаря ми, той ми каза за болките да пия ношпа по 3 на ден или когато ме боли.
хубаво е да се обадиш
А иначе за виждането - изчакай 7-10дни, за да не се притесниш, че нищо не се вижда
Междувременно ако имаш зацапване - тичаш веднага при лекар!

Късмет и тихичко честитоо   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт