"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 16

• 39 665
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Същите болки ги имах и аз. Дори при закъснение не си правих тест, защото болките предсказваха М. Е, не дойде. Не съм пила нищо, лекарят така препоръча. Изчакай още десетина дни и отивай на преглед.

# 481
Здравейте, за първи път пиша в този сайт,надявам се и да съм улучила точната тема. Извинявам се предварително ако не съм.
Та закъснява ми 4 ден, днес върви петия. Трябваше МЦ да ми дойде на 6-ти юли,не ми се вие свят, не ми прилошава нито пък ходя по малка нужда често, много леко ме полят гърдите както преди цикъл, имам болки в корема доста както преди цикъл си ме боли, и яйчниците също. Но преди две-три седмици пих Витамин Ц някъде 6-7 таблетки, може и повече да са няма спомен,но не наведнъж ест, на един ден, а съм чела и чувала че той забавя цикъла. Дали да си направя тест? Мисля, че ще ми дойде, но и се надявам, че ще е станало бебе. Дали да изчакам все пак още няколко дни и тогава да правя тестове, може да ми закъснява пък от Витамин Ц-то? Не знам какво да правя и аз

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 16:15 от nelchi

# 482
Прави тест и да се похвалиш!  bouquet

# 483
Направи си тест за всеки случай. Иначе може да ти закъснява от всичко, дай Боже от бременност Simple Smile. Витамин Ц трябва да си пила в доста големи дози, за да окаже влияние. Ако бебеправете направи сутринта един тест и пиши.

# 484
Здравейте, първо извинявам се предварително ако не съм на птавилното място.Въпросът ми е доста глупав и направо ме е срам да го задам но ..... Имам съмнения за бременност, днес ми е 10ти ден от предполагаемата ову.Сутринта не можах да се изходя по голяма нужда и от напъването ми протече някъква бяла течност, та въпросът ми е възможно ли е от напъването бременноста да бъде прекъсната? (Ако изобщо има такава)

# 485
# 486
Здравейте,
днес си направих два теста на Clear Choice  касета, и една лентичка, нямаше на Sure check. И на двата теста има две чертички, но втората е бледичка, предполагам защото е рано още. Днес е шестия ден от както ми закъснява МЦ. Да бързам ли да ходя на лекар или да изчакам още няколко дни и да си направя друг тест и ако е положителен пак, и тогава да отида?

# 487
Не бързай и така или иначе е много рано и при лекаря няма да се види нищо. Направи си кръвен тест за 100% сигурност.   bouquet

# 488
така ли? незнам какъв е този тест. Може ли да ми обясните

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 19:41 от nelchi

# 489
На мен ми дойде, на 4-ти ден закъснение. Sad Иронията е, че си бях казала, че ще направя тест, ако и на сутринта няма нищо. Станах, "терентът беше чист", тичах до аптеката за тест, за да го направя с първата сутришна урина, и като се върнах се оказа, че съм ходила напразно - дойде ми. Разочаровах се отново, но явно така ще е, ще видим още колко дълго...

# 490
така ли? незнам какъв е този тест. Може ли да ми обясните
Отиваш в лаборатория и казваш , че искаш да ти пуснат  тест за бременност.Взимат ти кръв и след 2 3 часа ти казват резултата.Хубаво е да се направи до 12:00 на обяд (мен така ме посъветваха) можеш да ядеш и да пиеш кафе ,вода и т.н.Цената варира между 15 - 20 лв.Успех Simple Smile

# 491
а трябва ли направление?
Значи не е задължително да е нагладно,и да не съм пила нищо

# 492
Направихме всичко стриктно сега чакане и ще видим😆😆😆😆

# 493
а трябва ли направление?
Значи не е задължително да е нагладно,и да не съм пила нищо
Не не трябва направление.Да може да се закусва може и кафенце водичка.Не е нужно да е на гладно Simple Smile

# 494
Здравейте,днес си взех резултата от кръвния тест за бременност,резултатът е 842.40 mU/ml.Положителен ли е теста?

Общи условия

Активация на акаунт