ЮНСКО пухкаво човече, мама добре дошло ти казва вече! - тема 14

• 49 747
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Коконче имай вяра мила...мисли само за положителни неща и ще видиш как всичко ще се нареди....аз съм с теб и малкото човече....  bouquet Hug
Как са останалите мамчета и мамчета които сме все още 2 в 1???
Аз съм много хепи....другата седмица си идва баткото толкова много ми е домъчняло вече за него....

# 91
  • София
Аз нещо депресирано започвам да го раздавам - признаци за раждане никакви, от половин час съм официално болна и с Т 37,7, ММ в петък заминава за 8 дни, всички ми звънят и всеки разговор започва с "още ли не си родила, кога точно ти е термина, е,то не останало, момиче беше нали, решихте ли за името..." - направо изпадам в истерия вече.

# 92
Маги позната история....но вече свикнах и на всички им казвам вече....утре е деня. ..заповядай с мен!!!! Ще е вълнуващо!!!!

# 93
И аз май изпадам в някаква депресия - имам седмица до секциото,а кихам,кашлям, текат сополи като река и незнам какво да правяяя  Sad  едва си стоя на краката от отоците.. а за капак още не сме решили как ще кръстим мъника- въртим се около 3 имена,решението е оставено на мен,а аз не мога да реша  Rolling Eyes мъкаааа  Heart Eyes

# 94
  • София
Стефи, сега се овъртях с компрес, ММ ми поразмачка кокалите с ракия и съм се затрупала с одеала, дано като се изпотя да изкарам и настинката и утре да съм по-добре. Оправяй се и ти, че тия летни хреми са много гадни.

# 95
Червена пандичке и Деси много ви благодаря за подкрепата...опитвам се да се държа...давам кураж и на мъничето и се опитвам да съм силна и така да го предм и на нея...Господ да е с нея и да я съвземе, че е толкова грешничка, направо не и остана здраво място от това дупчене и тези абокати.

# 96
Здравейте, момичета!
Честити бебоци на Астера, gеrgamelka, rallyto, psycho_help! Живи и здрави да са и много да ги радват! Бързо възстановяване на мамите!
Честит рожден ден на патерици на Мимко и Фиоре! Много щастие и сбъднати мечти!
desita_89, добра идея! Новите за напред ще ги пиша, но за старите не знам кога ще ми остане време да ги ровя. Ще се постарая да го направя Simple Smile.
Немезида, не ми беше хрумвали да стерилизирам нокторезачки и четки, дори не бях чувала някой да го прави  newsm78.
Кураж, Коконче, скоро всички гадории ще са зад гърба ти  Hug. При Михаела също протече по-тежко жълтеницата, но я пекнаха 2 пъти и на 8-я ден ни изписаха. Обясниха ми, че недоносените бебоци карат по-тежко жълтеницата. Явно лекарите искат да сигурни, че няма да има проблеми, за това ви държат. Стискам палци всичко да е наред и да ви изпишат скоро.  Много целувки на твоята мишка от моята  Heart Eyes.
Suzza, стискам палци и в петък ще чакаме да се похвалиш.
shinzou, кураж и на теб  Hug.
Благодаря за разказите за ражданията ви, за мен лично е много интересно Simple Smile.
Хаха, Пандичке, благодаря за милите думи, ама тази тема от както я пуснах повече не ми е останало време дори списъка с бебоците да допълня. Чак ми е съвестно,но се надявам утре да успея да го допълня. Баткото вече завърши детската градина и цяло лято ще си е в къщи. Та от него трудно мога да се вредя на компа. Само от телефона успявам да вляза да чета тук и във ФБ докато кърмя Михаела... На теб пожелавам съвсем скоро да се похвалиш с прекрасна принцеса  Hug!
Същото пожелавам на всички без тапи, с котракции, болки и нямащи търпение да гушнат съкровищата си. Дано час по-скоро това да се случи по най-приятния и безболезнен за вас начин!
Лека нощ и сладки сънища!
П.П. Ех, моят термин беше днес, т.е. вече вчера  Wink.

# 97
  • на пясъка при черупките от миди
Момичета мили, имам толкова да ми пиша, но ще е като се приберем живот и здраве у дома. Вчера нашата прекрасна малка пуканка се роди  Heart Eyes . Благодаря ви за всички пожелания за рождения ден - уютно си е нашата групичка  Blush

# 98
Добро утро и от мен!
Честито, Mrs Fiore!  Бъдете здрави и много щастливи.
Моят голям уж Димитър вече го пекоха два пъти - така препоръча дежурната лекарка вчера. Малко тежко го приех...каката също беше с жълтеница, но ни са я пекли чак. Да видим какво ще кажат днес. Принципно ако сме добре би трябвало да ни изпишат.
Вчера си напипах една бучка-топче под дясната мишница и пак се притесних. Дими стана мързелив от жълтеницата и не суче така интензивно, та изцеждам и с помпа, за да не стане беля.
Стискайте ни палци днес да ни изпишат, че много ми е мъчно за каката и от хормоните ме избива на рев;(
Кокона, и на вас кураж, късмет и търпение.
Хубав ден от мен
П.П. моят термин беше днес:)

# 99
  • София
Mrs Fiore, честита ти пуканка  Heart Eyes

# 100
Mrs Fiore  Hug честито!!!!!
Колко бебета си имаме вече,моя термин е в събота,а хич нямам изгледи за раждане.... Явно ще се преносва пак.
Не съм влизала тук от много време,имам толкова да чета,че и нова тема. Ама с мм се хванахме в едни ремонти,направо ужас.....

# 101
Здравейте момичетаа  Hug аз от днес съм на антибиотик  ooooh! имам точно 8  дни да оздравявам, че ще последва промяна в плана. За капак на всички притеснения ,от вчера насам малкия мъж е толкова заспал в корема, че ме притеснява. с хиляди почуквания се размърдва съвсем леко и едва доловимо, а това ниииикога не е било. Мисля на своя глава да ида на тонове. Честито на новоизлюпените мами, да сте здравички и мнооого щастливи  Hug

# 102
Fiore честита рожбичка да сте живи и здрави,а на теб леко възстановяване

# 103
Фиоре, честитооо!   bouquet Да ти е живо и здраво малкото бонбонче и много да те радва!  Hug Ще чакаме да споделиш за раждането, когато е удобно.

Коконка, Ралито, пожелавам ви да ви изписват вече и всичко да си идва на мястото  Praynig Коконка, миличка, наистина ми става много тъжно като чета, написаното от теб. Знам колко мънички са тези бебчовци и колко неприятно е да им се слагат абокати... Но имай вяра, съвсем скоро всичко това ще остане само един спомен, за който ще разказваш истории. Ще си отидете вкъщи и ще се отглеждате спокойно  Hug

Пандичка,
чудесно  Grinning Ще те чакам с нетърпение за разходки. Първо обаче спокойно раждане и възстановяване първите дни. И когато решиш, че сте готови за навън, ние със Сияна сме на среща  Hug

За магнезия - момичета, на мен ми го изписаха чак в 35-36 седмица. Добре било матката да е спокойна при планирано секцио. Това изобщо не ми попречи да родя в 37-ма седмица, де  Joy

Накрая да се похваля - приеха Рая в първи клас в училището до нас  newsm44 Напливът за него е огромен, а всички останали училища са ни доста по-далеч. Много сме щастливи!  Grinning

Прекрасен ден и, хайде, да се вслушват вече бебчовците, чиито мами ги призовават да се появяват  Wink

Ние изчезваме на разходка  Grinning

# 104
Честито Фиоре!бъдете здрaви,усмихнaти и щaстливи Simple Smile
Днес съм добре кръвното ми пaднa.вчерa имaх и кaпчици кръв с слузесто течение кaзaхa че било тaпaтa ми и че до 3 дни ще се гушкaме с беб.сaмо че зaрaди тия големи отоци по крaкaтa съм билa зa секцио кaквото тaковa .

Общи условия

Активация на акаунт