Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 283
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
много ми е любима тая сцена Heart Eyes Heart Eyes

# 286
Айрич  Heart Eyes и на мен! Само, че този път той е този, който изпраща ... Heart Eyes Ако Шура не беше скочила, никога повече нямаше да се видят ... след два месеца, кой знае какво би се случило  newsm78
Малее, този Петро е отврат ...

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 21:22 от queen_fenka

# 287
да,.... петро е мръсна гад Close
много тъпо,4е мислят Миша за предателя Confused
а Шура в тия серии я харесвам най-много Peace
май този път ножицата не е играла много Peace

# 288
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гледах епизода. Пак ще кажа: Къванч - много красив Сеит. И Шура ми харесва, само не разбирам защо е било нужно да е толкова безмиглеста и безвежда.
Сериалът - слаб. Не можа да ме развълнува, много повърхностно и наивно е предадено всичко, сякаш за деца в началното училище. Съжалявам. Много искам да ми хареса, но ...не се получава засега.

# 289
 И на мен ми направи впечатление силата на чувствата на Шура и Сеит.Проявяват истинска смелост тя като скочи от влака,а той като я води в Алуща.Обаче той е предпазлив...иска да подготви родителите си преди да им я представи.

# 290
Гледах епизода. Пак ще кажа: Къванч - много красив Сеит. И Шура ми харесва, само не разбирам защо е било нужно да е толкова безмиглеста и безвежда.
Сериалът - слаб. Не можа да ме развълнува, много повърхностно и наивно е предадено всичко, сякаш за деца в началното училище. Съжалявам. Много искам да ми хареса, но ...не се получава засега.

Светле, сценария по-нататък е по-слаб, така, че няма шанс за теб  Wink
но се радвам да те видя в темата Hug
Анси, Сеит е мнооого  предпазлив по отношение на баща си, ще видиш защо Peace

# 291
Айрич, с вас съм, мило. Гледам, много искам да го харесам заради вас най-вече. Обаче не и не. Дрънка ми на кухо и това си е. Само любовните кадри ми харесват, макар че и те са някак наивни, все едно героите са по на 15 години. Но, хайде, да кажем, че времето е било такова.
Но сцените с пистолети и пушки са пълна трагедия.

# 292
Здравейте, момичета!  wavey wavey wavey

Благодаря за отговорите, Ваня  Hug Киара  Hug

Киара, не мисля по-различно от теб, зададох въпроса, защото това мнение за Шура се тиражира многократно из форумите. Учудващо голям брой потребители не виждат любовта между Сеит и Шура, нито се съобразяват с обстоятелствата, с тежкото време, в което се ражда тази любов.

Ваня, заинтригува ме. Ще чакам търпеливо да разчепкаме "деградацията" на Сеит.  Simple Smile

Но за музиката няма две мнения, нали? Тойгар Ишъклъ е велик.

Скрит текст:

# 293
   Дива, много ти благодаря, че ни припомни тази чудесна информация за Мелек. Имам я някъде из личните си съобщения. Сега я прочетох с по-нов поглед. Много интелигентна, ерудирана и явно деликатна дама. И да е имало някакво пререкание между нея и Едже, тя никога не би го направила обществено достояние. Но защо е била съсценарист до 5-ти епизод на сериала и после е напуснала, а не е напуснала преди или след това. Не търся "под вола..." , но разликата във визията и поведението между двете е очевАдна.
   Не можах да изгледам спокойно сериала, а разпокъсано. Но сцената на гарата, когато се прощават, а после Шура скача от влака много ми хареса. Какво ли не прави младостта и любовта, независимо от епохата! Педро си е образ на гадина, но ми се струва, че е сложен в схема - черното е по-черно и така.  
  И да се върна при статията с разсъжденията на Мелек. Как се адаптира класиката съгласно настоящата епоха и нуждите на рейтинга. Така е, но дори дългият "Листопад" не го въприемах тягостно. Сякаш и аз бях се потопила в това семейство и като съседка го гледах отстрани. Независимо, че по отношения на менютата в сериала се издаде и книга с рецепти. Ами "Забраненият плод". Въпрос на възможности или изчерпване или и двете плюс още нещо... Но и манталитетът на негово величество турския зрител е много прагматичен. Спомням си как в едно интервю актрисата, която в "Листопад" играеше ролята на малкото, добро и почтено девойче, влюбено в един и същи мъж заедно с лошата Ферхудне, се учудваше, че в едно допитване до зрителите, те бяха одобрили Ферхунде като женски образ. Да тя се бореше за своето "аз" в живота с всички средства и най-вече с непочтеност, агресия, интриги. Но гледайки и други сериали разбрах, че това си е манталитет.
  А що се отнася до Ангела къде ли е тя? Нека е жива и здрава!

Лека нощ!

[img]https://rurikakaka.files.wordpress.com/2012/04/1937052-551014-nights-sky-with-moon-and-stars-ideal-desktop-or-background.jpg[img]

# 294
Светле, съжалявам, че не ти харесва сериала ...
Ето, за тази сцена наистина съжалявам, че не я показаха цялата

Момичета,  утре ни чака най-тъжната за мен от всички серии ... но пък как само играе Киво  ooooh!

Лека и синеока!  Hug

# 295
Благодаря на Дива за материалите за Мелек Генчоолу, много ми беше интересно да ги прочета.

# 296

Добро утро!

Дали има начин да ми постнете снощната серия, че не можах да я гледам качествено?

# 297
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Скрит текст:
Орс  Heart Eyes Hug wavey благодаря ти за кафенцето!  Hug
Ето, заповядай!
http://www.videoclip.bg/watch/489671_s-rusiya-v-srceto-epizod4-bg-audio

# 298
Добрутро и от мен!
Желая ви прекрасен ден!

И да не забравите колко ви обичам!
Днес бил Ден на Приятелството - щастлива съм да си приятелствам с вас вече толкова време!
Благодарна съм на Къванч, че ме дари с вашето приятелство.
 Hug Hug Hug
  love001

# 299
  • София
Добро утро и от мен милинки! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт