Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 231
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
и аз изпуснах 25 мин  smile3511
после ще чета какво сте писали последно Peace

# 346
  • София
и аз изпуснах 25 мин  smile3511
после ще чета какво сте писали последно Peace

Joy Joy Joy а аз само 10 мин. но навреме, се включих за разговора на Сеит с баща му. Мале... какъв е турчин-думата му на две да не става. smile3514
Само не ми казвайте, че Сеит ще се откаже от намерението да се ожени за Шура. Тя,ми се струва, че  лекинко е заблудена май.

# 347
Цитат
Джоли , имам чувството, че си го гледала този сериал, много добре усещаш всичко, спомням си, че така беше и с КГ

Една минута не съм изгледала предварително.Не обичам да гледам  сериали на компютъра ,филми също

Но то се усеща,долавя се.
Всичики са свикнали да се подчиняват.Думата на бащата е закон за тях.Вижда се че никой никога не му се е опълчвал за каквото и да било
Курт го направи за пръв път.Дали обаче ще успее да се наложи се съмнявам и не заради друго , а защото ще трябва да тръгне срещу себе си.
Колкото и да му е трудно той е син на баща си.Всичко това е в него
Затова написах че прибързано даде обещания на близките на Шура ,прибързано я поведе със себе си,прибързано взе толкова важни решения

Но пък думите на баща му за рускините са малкоо.....гаднички като цяло

# 348
Ками  Hug ти каза да не издаваме  Joy Joy Joy Joy Joy сега разбрахте  ли защо Сеит не заведе Шура направо в имението ?
Джоли, ще видиш какво ще се случи ... не съм си и помислила, че си го гледала предварително, но интуицията ти си я бива  Peace

# 349
Ехаааа , какви фотки ми е пратила във фейса една скъпа моя дружка  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 20:54 от queen_fenka

# 350
  • София
Петро, за Миша ли се представи пред бунтовниците newsm78 newsm78

# 351

тия ги знам  и се канех да ги слагам Wink Joy

# 352
  • София
Скрит текст:

[/spoiler]
тия ги знам  и се канех да ги слагам Wink Joy

Стига с това Джемре де. Я, каква яка лимба има Сеит! #Crazy #Crazy #Crazy

# 353
Петро, за Миша ли се представи пред бунтовниците newsm78 newsm78

Да!

Фенче, ще му сложат ама  #2gunfire На клошар замяза, не ме отказаха, ама с мустаци вече ще ми дойде много в повече.  Peace

Дружки, аз след 21.06.2015г. съм свободна. Казвате ден и го запазвам за вас.  Hug

# 354
 Чудя се в кой момент Сеит ще прозре предателството на Петро?За него е трудно да гледа обичта на Шура и Сеит.
Курт Сеит така и не посмя да обясни на любимата истинското отношение на родителите си, а за мен това е  огромна грешка.Бащата не би се преклонил и приел рускиня за нищо на света и по болезнен и засягащ достойнството й начин показа само с думата "гостенка " истинското си отношение.Шура остана като попарена като осъзна истината.

# 355
Бащата Мирза като каза каза да гледат гостите хубаво, за да си тръгнат щастливи, беше ужасно. Горката Шура направо е съсипана, не е очаквала това от семейството на любимия си Sad
Анси, Сеит ще бъде още дълго време заблуден по отношение на Петро Peace

# 356
Тя подозираше, че има проблем, но не можеше да си представи какъв. Тя все още приема Сеит като руски офицер, а себе си като аристократка. Не може да види огромните културни и верски различия между нейното и неговото възпитание. Заради това и е непотятно отношението на Мирза. Едва когато Сеит и каза, че ще заминват на турска земя започна да и светва лампичката, че той вече не е и никога няма да бъде "руснак" и ако това в него е възпитавано и с времето кръвта ще вземе връх, при нея е точно обратното и тя тепърва ще се отдалечава  от корените си попаднала в една враждебна и неразбираема за нея среда.  Peace

# 357
  • София
Щура как изприпка навън,като видя Осман.Една, весела, засмяна... горкичката. А после,Мирза Еминов направо я довърши с тези гости. Но, си мисля,че тя нещо се досети още като видя Сеит колко е угрижен, като се върна от техните.А Татя да не би да умре newsm78 newsm78 нещо много болнава ми идва.

# 358
Киарче  Hug и с мустаци ще си го харесваш, няма начин ... и ние малко трудно преглътнахме мустаките на Киво в началото, ама после пак ни беше хубав  hahaha На Чаги с лимба не му отива,той е хубав с къса коса, но пък Киво е невероятен с тази прическа, а ? Поне на мен ужасно много ми харесва ...

Ками  Hug  Joy Joy Joy Joy Joy ти не гледай !  Mr. Green
те това е за теб

Скрит текст:
аз на 22, 24, 26 съм първа и нямам проблеми, решавайте и сме на линия!
Мдааа ... грешка беше от страна на Сеит да не и каже, ама как се казва такова нещо на любимата жена ? Мирза се държа отвратително, стана ми много мъчно за Шура ... Още ли се пита някой защо Сеит не я заведе право в имението ? Ето , и майка му и другите какво казаха - какви жени са си намерили нашите момчета ? Те са с толкова закостенели представи ... никога нямаше да приемат рускинята, за това и Сеит и каза, че трябва да се махнат. Той знаеше, че баща му няма да отстъпи.

# 359
 Да тя усети,че нещо не е наред още той като се забави и прибра угрижен.Не посмя да го попита,а очакваше той да й каже.Прие идеята за заминаване в Турция,ала за нея това е огромна крачка - разделя се от родина и семейство - но любовта й е толкова силна,че е готова на всичко само да е до него.

Общи условия

Активация на акаунт