Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 349
  • 729
  •   1
Отговори
# 495

Току- що ММ донесе вестник Телеграф и на първата страница на книжката за телевизионните програми ми се наби в очите интервю с Фарах, озаглавено "Боже, ще прегръщам Къванч "
та, какво споделя Фарах за сериала и за партньора си
Какво ви хареса в този проект ?
Ф. Сценарият е уникален, много силен и романтичен. А и много ми напомня за връзката на родителите ми
Какво си казахте, когато разбрахте, че и К.Т ще играе в този сериал ?
Ф. Той е уникален, не само като актьор, но и като човек. През цялото време на снимките бе истински кавалер, правеше малки, но много силни жестове, като да ти отвори вратата или да ти придърпа стола. Когато разбрах, че ще играя романтично влюбена в него си казах : "Боже, ще направя нещо, за което милиони жени по света мечтаят, ще прегръщам и целувам Къванч! "
Споделя, че актьорската професия е ужасно трудно нещо, по-трудно, отколкото си е мислела в началото. Дори и нямала намерение да става актриса, но след ролята и във " Времето лети"  променила решението си да се занимава с литература - учи във Франция в университета на Кант литература и театър, но не го завършва.

мерси за интервюто  bouquet
е как няма да е щастлива Crazy
според мен тази й роля й даде страшно много опит и ползи, въпреки неуспеха в ТР Peace

# 496
  • София
Споделя, че актьорската професия е ужасно трудно нещо, по-трудно, отколкото си е мислела в началото. Дори и нямала намерение да става актриса, но след ролята и във " Времето лети"  променила решението си да се занимава с литература - учи във Франция в университета на Кант литература и театър, но не го завършва.
Завършва го, завършва го  Close  Нали затова напусна "Времето лети" и не участва в третия му сезон. И учи в Англия, а не във Франция - френски език и театър. Ей, тия журналисти, поне да си проверяват информацията като хората.

Фен, мерси Hug  Както и на останалите момичета, за постовете, клиповете, мненията  Hug Hug Hug

# 497
  • София
Ками  Hug мисля, че преди да дойдат в Истанбул са минали 3 години, поне така се пишеше ... но не съм много сигурна. Но, след като говореха за бебето на Махмут, че вече сигурно е проговорило, логично е.
Ваня  Heart Eyes newsm10 newsm51
Току- що ММ донесе вестник Телеграф и на първата страница на книжката за телевизионните програми ми се наби в очите интервю с Фарах, озаглавено "Боже, ще прегръщам Къванч "
та, какво споделя Фарах за сериала и за партньора си
Какво ви хареса в този проект ?
Ф. Сценарият е уникален, много силен и романтичен. А и много ми напомня за връзката на родителите ми
Какво си казахте, когато разбрахте, че и К.Т ще играе в този сериал ?
Ф. Той е уникален, не само като актьор, но и като човек. През цялото време на снимките бе истински кавалер, правеше малки, но много силни жестове, като да ти отвори вратата или да ти придърпа стола. Когато разбрах, че ще играя романтично влюбена в него си казах : "Боже, ще направя нещо, за което милиони жени по света мечтаят, ще прегръщам и целувам Къванч! "

Фенче Hug Hug Hug    Joy Joy Joy
аз днес открих, в офиса брой на същият вестник, пак от ТВ програмата,но от миналата седмица, само че две страници с Къванч.Понеже миналият петък ме нямаше, колежките ми се смеят и викат"пази ме го за теб-нали си му фенка!" Още не съм го прочела. Ще ти го запазя, като се видим, да ти го дам ако искаш!

# 498
Зарани  Hug благодаря! Е, нали ги знаеш нашите  Joy Joy Joy Joy и за Киво бяха написали, че е роден на 23 октомври, поне годината не са сбъркали, а майка му и баща му били против той да е модел, защото искали да следва медицина  Laughing
Айричка  Heart Eyes така е, освен това този сериал я направи известна по света.
Ками   love001 оки! Любопитно ми е какво са измислили пак за него  Joy Joy Joy Joy
талантливото ни момче ...

# 499
  • София
Пише, че Джеимс Камерън го искал за някакъв филм за водолази и подводници.Този Камерън, нали е режисьор на "Титаник","Терминатор", "Аватар", та защо да не снима и нашето момче като водолаз? newsm78
Пише също, че е паднал от коня и е счупил 5 ребра. #Crazy Но е продължил да снима без почивка! И също, че почти е умрял от студ! Стига ви толкова информация! Joy Joy Joy

# 500
  • София
Така е, Фен, и за Къванч какви ли не небивалици съм чела.  Laughing  ooooh!

Айричка  Heart Eyes така е, освен това този сериал я направи известна по света.
А, това не е точно така. "Времето лети" стана доста популярен в арабските страни и на Балканите. Фарах беше вече познато лице, когато започнаха да снимат КСШ, в момента в Латинска Америка се излъчват и двата сериала.

# 501
Зарани  Hug точно това имах предвид. Времето лети не е излъчвано по цял свят, но КСШ сега се гледа на много места , не само в арабските страни и Балканите. Peace
Ками  Hug  всичко, което са написали е вярно, освен това за Дж. Камерън - той покани Киво в Лос Анджелис на премиерата на този филм, защото е изгледал откъси от всичките му проекти , най-много е бил впечатлен от образа му в Езел, казал е, че могат да работят заедно, но не и в този филм. А дали ще стане ... не се знае  Laughing Важното е, че е поканил именно него, не някой друг  PeaceАко, че е само един бездарен манИкен  Mr. Green
Приятно гледане, момичета!  Hug

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 20:01 от queen_fenka

# 502
Валя, може би не трябва чак в такива детайли да влизаме. Най-важни за мен са връзката вълк – войн и сходната ситуация: ранен вълк, лекуван от бъдещата си жена.
Тук е интересно, че когато Сеит беше прострелян, фактически беше спасен от една метална кутийка, в която има снимка на Шура. Това му спаси живота. Както по-късно и нейният  пръстен отново  ще му спаси живота. Тогава ранена е Шура. (Всъщност редът на случките е обратен.) Може това да се сравни със ситуациято от приказката за жертващата се? Не знам.
Аз гледам КСШ независимо от книгата (книгите) на Нермин Безмен. Имам я предвид, но за мен сериалът си е отделна история. Това е друго обяснение на повод, взет от книгата.

# 503
Актрисата която е в ролята на Айше ми е страшно позната
Не се сещам в кой сериал е играла .Я ми кажете ако се сещате или аз се бъркам нещо

# 504
Аз съм чела книгата, сериала няма почти нищо общо с нея  Peace Така, че си разсъждаваме само върху него. Бре, не ни спестиха сцената, където Сеит и Айше излизат заедно от стаичката, където държаха оръжието ... ето, сега беше момента Шура да го попита какво прави вътре заедно с Айшето, а не само да и мята ревниви погледи. Аз, честно казано, не бих ревнувала точно от тази  Laughing
Джолич  Heart Eyes не е играла никога до сега, тази и е първа роля. Пак беше някаква тяхна миска, ама не помня точно, че не ме е интересувало, не я харесвам. И тази си е мечтаела да играе с Къванч, само това си спомням за нея  Joy Joy Joy
Ох, бе ... много ми е симпатичен Джелил ! А Лола направо си ги спаси тази вечер ...

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 20:30 от queen_fenka

# 505
Момичета, истинският Сеид се самоубива ли? Ако да, заради раздялата с Шура ли?  newsm78

# 506
Киара  Hug аз съм чела само първата книга, тя завършва само с раздялата им, после пишат някои, че Сеит се разболявал много тежко, дал палтото си на някакъв бедняк и хванал пневмония, та затова се бил самоубил, но така ли е, не е ли, нямам идея  Peace Цял живот е обичал Шура, но не се е самоубил заради нея

# 507
Фенче,  Heart Eyes Hug а, защо се разделят? В книгата имам предвид.

# 508
охх Джелил, голям смях с него hahaha hahaha

# 509
  • София
Актрисата която е в ролята на Айше ми е страшно позната
Не се сещам в кой сериал е играла .Я ми кажете ако се сещате или аз се бъркам нещо
Начинаеща актриса и Мис Турция 2011. Ето филмографията й до момента - http://www.sinematurk.com/kisi/136488-melisa-asli-pamuk/
Но май друг сериал с нейно участие не са излъчвали у нас.

Общи условия

Активация на акаунт