Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 334
  • 729
  •   1
Отговори
# 480

cry cry cry

Не могаааа, бе, не могаааа! Много ти благодаря за клипа! Много са ми истински. Само още една екранна двойка ми се е виждала толкова истинска. Колко е непостоянен живота, колко са непостоянни хората.  Cry
spoko
ако си на работа, май по добре да пускам клипове, след 18  Wink

# 481
  • София
Милинки  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Да се засладим по малко

Джоли,  Hug много ми хареса какво си написала. Само искам да добавя, че докато Шура се надява и иска да се върне към стария си живот за Сеит той е погребан заедно със семейството му и царска Русия. И, според мен, това е още една точка, по която двамата ще се разминат.

Айра,  Hug Фенче,  Hug може би сте прави, но все пак си мисля, че Сеит не се погрижи Шура да се чувства добре в Истанбул. Натрапи и новите традиции и обичай и общо взето я остави да се оправя сама. Тя, пък, от своя страна ако не беше толкова горделива можеше малко от малко повече да се поинтересува какво точно прави Сеид и да си спести безсъните нощи и натрапчиви мисли. Simple Smile

+1 newsm10
Само не съм съгласна, че и е натрапил каквото и да е.Тя знаеше, че той е турчин, и се предполага, че е знаела какви са порядките при тях.Все пак, той не е аристократ като нея, и не вяравам да се надявала, че той ще се промени спрямо дворцовият етикет.И като скочи от влака, си даде ясна сметка за кой го прави.Вярно, не мислеше, че ще живее в Истанбул,но беше на ясно, че ще и се наложи да живее в семейството на турци. Според мен, нейните мечти не се получха, както тя искаше.И за това,описваше един"розов" живот в неизпратените писма до Валентина. Но, ме гони чувството, че тепърва и предстоят, много други разочарования от Сеит, нищо, че я обича.Та това, с ревноста към Айше,ще и се стори бели кахъри.

а Шура не смее да го разпитва много, може би от страх  да не си навлече раздразнението му или поне така си мисля newsm78

А защо ли е раздразнен??? newsm78 За това писах, че усещам пропукване.То няма как,те двамата да се променят, а любовта да е същата.

# 482
Когато Шура се изказа за уредените бракове и изобщо за странните за нея традиции в Турция, го направи по-скоро от несъобразителност и наивност. Та кога тя се е сблъсквала с нещо подобно?
Според мен, ако знаеше, че това нейно изказване би наранило Сеит, никога нямаше да каже тези думи, щеше да си замълчи. Досега не веднъж са показвали колко е съобразителна и колко пъти си замълчава, когато не иска да нарани или обиди някого.
Сеит в момента е много раним, защото преживя тежка загуба. Раздразнителен е и е нормално да е ядосан, заради всичко, което го сполетя. За момента не показват много от любовта между двамата, а по-скоро начинът, по който протича животът им в Истанбул. За мен Шура си е малка и има още какво да учи за живота.
Много ме дразни това, че Сеит се зае да помага и на тези хора. Защитава ги и сега трябва да мисли освен за себе си, как да спасява и тях. Неговия живот не си е оправил, а гледа другите. По принцип е хубава постъпка, но всичко си има някакви граници.
Аз така и не разбрах тези хора от хотела с какво точно се занимаваха и за какво са им тези оръжия?  newsm78
И двамата крият някакви неща един от друг, уж да не се нараняват, а правят точно обратното.

# 483
Хахаха, да!  Laughing Аз обикновено тези, които пускаш в работно време не ги гледам, ама този някак си ме предизвика и почти се разревах на компютъра.  Rolling Eyes Cry

Ками  Hug и аз усещам една нетърпимост в него. Предполагам, че е от мъка, ама знам ли.  Peace

# 484
Та кога тя се е сблъсквала с нещо подобно?

А, да бе, сякаш сред аристокрацията такива няма.  Stop По- скоро изказа личното си мнение.  Peace

Англия е окупирала Турция. Действието се развива през първата световна война. Турците не са във възторг от това и заради това готвят бунт. Сеит приема помощта към тези хора като дълг към родината.  Peace Друг е въпроса, че ако трябва да се придържаме към историческата истина, татарите не са баш турци и аз не знам в Крит такива да са живяли, та да му е толкова голяма любовта към Турция. То, човек ще си помисли, че едва ли не насила е служил на цар Николай. Ама това са подробности.  Wink

# 485
От начина, по който говореше на Сеит ми изглеждаше така, сякаш тя лично не е срещала такива неща и за нея е неприемливо. Пък и какво лошо има да си изказва мнението? То и за мен е странно това и не знам как бих живяла по такъв начин.

# 486
Миме Hug, както Киара Hug ти е обяснила, той помага на собственците на хотела, като дълг към родината си. доколкото знам те са били хора на Ататюрк, който след това идва на власт .
Ками Hug, не мисля, че Шура скачайки от влака е осъзнавала какъв живот я чака. По скоро си е представяла , че ще живеят в Алуща в мир и любов със семейството му. Но няма откъде да знае какви са порядките при турците, след като никога не е живяла там. А нейната мечта беше да бъде щастлива със Сеит, независимо дали бедни или богати.

мисля, че татарите от Крим са с турско потекло... Peace

# 487
  • София
Миме Hug, както Киара Hug ти е обяснила, той помага на собственците на хотела, като дълг към родината си. доколкото знам те са били хора на Ататюрк, който след това идва на власт .
Ками Hug, не мисля, че Шура скачайки от влака е осъзнавала какъв живот я чака. По скоро си е представяла , че ще живеят в Алуща в мир и любов със семейството му. Но няма откъде да знае какви са порядките при турците, след като никога не е живяла там. А нейната мечта беше да бъде щастлива със Сеит, независимо дали бедни или богати.

мисля, че татарите от Крим са с турско потекло... Peace

Е, не ги е знаела на 100% но е имала някъква представа. Не съм сигурна, но мисля, че и Петро и загатна за някои неща. Друг е въпроса, че като си на 16год. и си влюбен, не чуваш нищо и никой, и сънуваш само в розово.
Милинки, аз съм още в офиса, и ако ме усетят, че си лафя  с вас.... bash bash Joy Joy Joy
До после! Hug Hug Hug

# 488
То и аз съм в офиса ама е петък и е преди отпускааа  Laughing Whistling

Айра,  Hug съгласих се.  Peace

# 489
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Заминавам за три дни с приятелки на среща с природата. Не ми пишете отсъствие или може извинено да ми пишете Joy Довечера ще изпусна епизода, така че вие внимателно гледайте, за да ми го разкажете в неделя вечер, като се върна.

Цалуфки и прегръдки и умната!
 Hug

# 490

топли, топли от Терзи  Heart Eyes
Мимка, Светле  Heart Eyes Hug wavey
Светле, да си изкараш чудесно, няма да ти пишем отсъствия!  Laughing
Мимка, много хубав пост, да, малка е още Шура, ще преживее много неща и ще се сблъска с живота, няма да и е лесно. Защо да не показват любовта им, показват я, но с тази разлика, че те вече живеят дълго заедно, държат се вече не като влюбени току - що  хора, а като семейна двойка. Но, любовта се усеща, просто вече е улегнала, поне за мен е така. На Шура и е странно в този град, но не мисля, че не и харесва. Но, Айричка  Heart Eyes е права - когато скочи от влака, тя знаеше, че отиват в Алуща и ще живее там с любимия си. Но, видяхме, че тя е съгласна да живее навсякъде, стига да е с него. Не мисля, че се притеснява да не раздразни Сеит, тя не се страхува да изрази собственото си мнение. Лошото е, че за нещата, за които трябва да говори със Сеит не го прави. Липсваше им диалог на тези двамата, не любов  Laughing
Айрче  Heart Eyes благодаря за прекрасния клип! Невероятно сладка двойка са ми двамата!

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 17:29 от queen_fenka

# 491
  • София
Хайде и едно въпросче, преди да се гмурна в софийските задръствания. Mr. Green
Казаха ли, колко време мина от Алуща до Инстанбул? Години или няколко месеца? newsm78

Кивчо, ви казва здравей!

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 17:50 от kamelia741

# 492
Здравейте!
Намерих още една приказка за вълка, разказана отново от Мюрвет,17 еп. Прибавям я към това, което има още по темата за „вълка“ в сериала. За мен не остава съмнение, че Курт в името  Курт Сеит трябва да се свърже с „войн“.
 „Имало едно малко старо село, което никой вече не помнел. В това село живеела Елиф, за чиято красота се разказвали легенди. Веднъж тя отишла в гората и случайно срещнала белия вълк. И тъкмо щяла да избяга, когато видяла, че вълкът е ранен. Приближила. Вълкът проговорил. Казала: Наричат ме Евай./ Какво е това име?/ На български означава „вълк“.Мъжът също се наричал така. / Продължавай, дъще. Така хубаво разказваш./  Казал: Аз бях войн. Една магьосница ми направи магия. Превърна ме във вълк. Ловецът ме рани. Елиф мълчаливо станала и повела вълка в своето село.  Не казала на никого нито дума и започнала да се грижи за ранения вълк. Той се оправил. Един ден селото било нападнато от бандити. Рушили и палили. След това тръгнали натам, където се криели Елиф и вълкът. И тъкмо се канели да убият вълка, когато Елиф се изправила пред него. В момента, в който един от бандитите извадил ножа си и се канел да убие Елиф, вълкът се превърнал в човек. Оказало се, че за да се развали магията, трябва някой да се пожертва за непознат човек. В селото го обявили за герой. Евай и Елиф се оженили. Сватбата им продължила 40 дни и 40 нощи. И живели през целия си живот в любов и съгласие./ Майчице, каква майсторка си! Какво да ти кажа? Браво, момиче! Да не ти е уроки! Да ти даде Аллах, каквото ти е на сърце! Да ти е хубава съдбата!"
(На вратата се чука, водят ранения пред затвора Сеит...Мюрвет се грижи за него, също като героинята от приказката.)
Така на вълшебната руска приказка с война на бял кон от Русия в Истанбул отговаря приказката за белия вълк - войн.

# 493
Ками  Hug мисля, че преди да дойдат в Истанбул са минали 3 години, поне така се пишеше ... но не съм много сигурна. Но, след като говореха за бебето на Махмут, че вече сигурно е проговорило, логично е.
Ваня  Heart Eyes newsm10 newsm51
Току- що ММ донесе вестник Телеграф и на първата страница на книжката за телевизионните програми ми се наби в очите интервю с Фарах, озаглавено "Боже, ще прегръщам Къванч "
та, какво споделя Фарах за сериала и за партньора си
Какво ви хареса в този проект ?
Ф. Сценарият е уникален, много силен и романтичен. А и много ми напомня за връзката на родителите ми
Какво си казахте, когато разбрахте, че и К.Т ще играе в този сериал ?
Ф. Той е уникален, не само като актьор, но и като човек. През цялото време на снимките бе истински кавалер, правеше малки, но много силни жестове, като да ти отвори вратата или да ти придърпа стола. Когато разбрах, че ще играя романтично влюбена в него си казах : "Боже, ще направя нещо, за което милиони жени по света мечтаят, ще прегръщам и целувам Къванч! "
Споделя, че актьорската професия е ужасно трудно нещо, по-трудно, отколкото си е мислела в началото. Дори и нямала намерение да става актриса, но след ролята и във " Времето лети"  променила решението си да се занимава с литература - учи във Франция в университета на Кант литература и театър, но не го завършва.

# 494
Ваня, много са ми интересни разсъжденията с теб. Моля те, продължи с приказката. Коя е Елиф? Мюрвет? И с какво се е пожертвала и мислиш ли, че е развалила магията и вълкът се е превърнал в човек?

Аз виждам жертва само от страна на Шура.

Извинявай, малко са ми неясни мислите, не мога да намеря вярната следа, а ти внасяш много логика във всичко.

Скрит текст:
Въз основа на какво създателите на сериала направиха хепи енд, след като знаем, че истинският Сеит не е бил щастлив и завършва трагично живота си?

Общи условия

Активация на акаунт