Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 356
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Ками  Heart Eyes Hug wavey е, ти си се преработила днес значи Joy Joy Joy Joy
Благодаря за биричките, добре ще ми дойде!    love001
поздрав от двама велики

# 541
  • София
Ками  Heart Eyes Hug wavey е, ти си се преработила днес значи Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy В общи линии да! Ама какво да правя, бях сама, то време не минава. Изгледах си филма, и после дойде една приятелка да си говорим. Отметнах го и днешният ден!
Сега си седнах на балкона, на ладовинка с една биричка и компа.И викам, и вас да почерпя по една.
Мъка, мъка.... smile3555

# 542
Ками Hug, мерси за биричката, ще си взема една глътка, че от повече ма хваща Mr. Green
аз пък мислех, че пак си задула на почивка Whistling
Фенче Heart Eyes, много нахални, ама и Киво какъв отегчен вид има, като го види Tired

да са живи и здрави подругите Wink

В турецкой прессе появилась фотография внедорожника Кыванча, который он недавно приобрёл и модернизировал в автосервисе.

Кыванч, человек, который любит природу.Некоторое время назад Кыванч Татлытуг продал дорогие машины из своего гаража и приобрел джип Chevrolet Tahoe Sport. Джип известного актера был специально изменен, чтобы использовать его свободно для поездок по природе. Ремонт и дизайн интерьера джипа были сделаны из нержавеющей стали, шины изменены, установлена толстая резина.

# 543
  • София
Айре Hug Hug Hug не съм на почивка. От началото на юли, ще ходя на море евентуално.
Айре,при теб работи ли,програмата за гифчета??? newsm78 newsm78

# 544
Мацкии!  Hug

И аз бях на работа  Crossing Arms

Успях да гледам епизодите. Ами, не ми харесва поведението на Сеит особено. И, да ви кажа, намирам си аналогия между образа на Сеит и образа на Кузей, на всички други се хвърлят да помагат, като майка Тереза, само не на най-близките си. Отдавам го на сценаристките/ката  Rolling Eyes, не може да излезе от собствените си виждания за даден тип герои. А Шура са я направили хрисима, та дрънка, демек, ето, послушна като туркиня. Има много неща, които ме дразнят в сценария, но няма да задълбавам.

# 545
Ками Hugработи, да Peace

Роминка Hug, аз съм казвала и преди, че с тая история и тази историческа действителност можеха да направят много по-силен сериал, ама.....

Flutter

# 546
  • София

При мен не работи нещо newsm78 newsm78
Дава все грешка.Как ли не опитах....

# 547

ох, лелеее ... като ги видя тези мигли ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Какво става днес с мамата  newsm78 До сега не можеше да се влезе  ooooh!
Роминка  Heart Eyes Hug wavey а бе гледай невероятната игра на актьорите и си свиркай ,изобщо не е толкова  лош сценария, напротив, на мен пък ми харесва много повече от книгата. Така беше и със ЗП - филмът е по-хубав. Като казах ЗП, се сетих  hahaha сега гледам една серия от ПО - та там един от героите вика : Докато не се е изложил напълно, Бехлюл изчезва  Joy Joy Joy Joy Joy
Аз се чудех защо толкова много ми харесва Сеит, пък то било щото напомнял Кузей  Laughing

Лека и синеока, дружки! До утре!  smile3524

# 548
  • София
Добро утро милинки Hug Hug Hug
Като най-ранобудна, ви сервирам закуската с кафето, а аз, отивам да покорявам върхове!
До довечера! newsm49 newsm49 newsm49

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 07:14 от kamelia741

# 549
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Ками  Hug Hug Hug благодаря!   bouquet

# 550
Добрутроо Hug

Ками, Фенче Heart Eyes Hug  bouquet

и от мен късно кафе Wink

хубава неделя!

Grinning

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 10:45 от Airra

# 551
Добро утро!  wavey
Идвам наготово, благодаря за кафетата, от мен една песен.
Фенче, преди няколко дни ти публикува един текст с отношение към нашия сериал; същото се отнася и за песента.
(Ако не обичате по някакви си причини студиото, където е записана,  слушайте само текста и красивото изпълнение. Мен нищо не ме притеснява; хубавото е навсякъде. Нали и ние гледаме турски сериали, които други са ги отписали; важното е да го намираш и на теб да ти харесва.)

# 552
Добро утро!  wavey
Идвам наготово, благодаря за кафетата, от мен една песен.
Фенче, преди няколко дни ти публикува един текст с отношение към нашия сериал; същото се отнася и за песента.
(Ако не обичате по някакви си причини студиото, където е записана,  слушайте само текста и красивото изпълнение. Мен нищо не ме притеснява; хубавото е навсякъде. Нали и ние гледаме турски сериали, които други са ги отписали; важното е да го намираш и на теб да ти харесва.)

bouquet
страхотна песен-и текст и музика!
и екипа, за който говориш, демек студиото Wink, за мен са много талантливи!

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 11:11 от Airra

# 553
Айрич , Ваня  Heart Eyes Hug wavey Благодаря ви! Ваня, песента е много хубава ... аз много уважавам Куку бенд като музиканти! Тази песен ми е много позната, кавър е, нали ?
и едно късно кафе с Буура

ох, как ми липсва ето този Курт Сеит Еминов ...

# 554
ее кво пък ти липсва Simple Smile
нали го гледа преди 1 седмица Laughing
и с костюма в Истанбул е много хубав! Heart Eyes
аз мисля да погледам Мемо Crazy
в такова време го дават, че май ще го изгледам тази път Wink Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт