Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 358
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Радвам се, че ви харесва.
Фенче, не знам дали е кавър. Аз знам само това изпълнение.
Може и да не си спомням.
Понякога забелязваш нещо, когато му дойде времето. 
Приятна почивка!

# 556
Айрич  Heart Eyes ми какво да направя, най-много ми харесват сериите в Русия и Киво в униформа  Embarassed Не, че и с костюм не е красив, де  Laughing
И аз си гледам Мехмет  Heart Eyes много ми е сладък тук ... толкова е неуверен още в себе си, но вече дава заявки, че ще стане добър актьор, още от сега умее да играе с очи.
Ваня, все ми се струва, че тази песен съм я слушала, май, че е сръбска  newsm78 Няма значение, де.
Приятна почивка и на теб!  Hug

# 557
за теб не се и съмнявам Joy
ама мислех , че ще отбележиш факта, че мисля да го изгледам целия Naughty Laughing

Шерефката много тъпа Whistling
Инджи щяла да окупира фирмата Joy Joy

# 558
Е, вие сте на "Перла", а аз:
още за вълка, може би значението му в сериала е още по-голямо.
В съня на Петро за случилото се на фронта Сеит е, който преодолява смъртта и продължава да бъде войн:
(Петро сънува, че Сеит е на мястото на застреляния войник; Петро е застрелял Сеит и Сеит е „умрял“.
Във втората част  Сеит е отново жив и сега той стреля в Петро.)
Вероятно неслучайно пак Петро прави забележката, когато разбира, че Сеит не е загинал на фронта:
„Забравих, че ти си вълк.“
Митологичната представа за способностите  на вълка да прави преход през  пространствата, да мине през смъртта и отново да се роди,  може да бъде видяна както в този сън, така и в сериала като цяло:
Сеит „умира“ като царски руски войн, за да „се роди“ като турски войник от народа. Първо спасява руските беззащитни, а след това – турските.

# 559
Айрич  Heart Eyes пропуснала съм да отбележа това твое велико намерение  Joy Joy Joy а, дано да успееш този път,че нали ти е бозица  Laughing Аз дори и не помня колко пъти съм го гледала, но отново си го гледам с удоволствие  Heart EyesЕ, вярно е, че не може да се сравнява с по-късните им сериали, все пак е сниман в началото на опитите им, но за мен си е много хубав. Най-вече ме кефи историята и двойката, която завладя сърцата на милиони хора - невероятен тандем бяха със Сонгюл ... И самата мелодия на сериала ми е много любима ... спомени, спомени ...
 А Шерефката не е тъпа, само е гадна в началото, но после и тя става човек  Laughing
Ваня  Heart Eyes благодаря! Много ми харесва как разсъждаваш  Peace Особено последните две изречения  thumbsup

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 12:07 от queen_fenka

# 560
Айрич  Heart Eyes пропуснала съм да отбележа това твое велико намерение  Joy Joy Joy а, дано да успееш този път,че нали ти е бозица  Laughing Аз дори и не помня колко пъти съм го гледала, но отново си го гледам с удоволствие  Heart Eyes А Шерефката не е тъпа, само е гадна в началото, но после и тя става човек  Laughing
Ваня  Heart Eyes благодаря! Много ми харесва как разсъждаваш  Peace Особено последните две изречения  thumbsup

вярно е велико Joy Joy
ама е хубава бозица де Wink

ооо Мемо започна да си я харесва Инджито Heart Eyes

Ваня  Hug и на мен ми хареса Peace

# 561
Айрич  Heart Eyes обърни внимание като се напи Инджи, какво дават на телевизора зад тях  Joy Joy Joy Въх, той пък свърши  hahaha
Дааа, Меметчо започва да я харесва вече  hahaha
Много ми е сладка на мен Пънар , готин образ е, а и актрисата е много чаровна.

# 562
да Пънар е страхотна Peace
Айча игра в един сериал с Еркан П. беше много красива Peace

това сега го изрових Heart Eyes

хубав следобед!

# 563
Ооо, страхотен колаж! Благодаря, Айричка  Heart Eyes
И на теб приятен следобед! Аз гледам ПО  Laughing
До после!

# 564
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, милимоички!
Върнах се. Страхотно прекарване беше - чудна вила с чудно зелена тревичка, любезни и мили домакини, приказки и смях, скара и бира, ядене на череши и малини на корем, пътуване с теснолинейката Септември-Добринище - а бе три суперски дни, прекарани в хубава компания и чудесно настроение. Пожелавам всекиму.

Може ли да помоля да ми пуснете линк към серията от петък, може и на ЛС, ама да не е от ВКонтакте, щото нямам регистрация там и не мога да гледам.

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 18:26 от svetal4o27

# 565
Светле  Heart Eyes Hug wavey Радвам се, че си си изкарала супер. Заповядай!
http://www.videoclip.bg/watch/489676_s-rusiya-v-srceto-epizod8-bg-audio

нали уж се бяха скарали с Берк ?  hahaha
и един преведен от подругите клип

">#t=49[/video]
нашия вече е открил летния сезон ... топла, топла от Терзи Heart Eyes

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 20:15 от queen_fenka

# 566
# 567
  • София
Милинки Hug Hug Hug  
Много съм уморена, но доволна!Направихме, чуден преход на Витоша! Само дето, ни пра як дъжд., на връщане!Станахме вир вода! Ама аз, на това казвам, че е  "хидратираща разходка"! Joy Joy Joy
Гледам, обсъждали сте Перла. Няма да ми закачате Шерефчето, тя ми е любимка! Нали си падам, по гадните героини   Joy Joy Joy

Фенче Hug  тенкю за снимката!
Скрит текст:
И аз имах точно същата, риза преди години. Joy Joy Joy
Едно към едно. Бях си я купила, на една от почивките в Турция.Сега се сетих, че като даваха филма, колежките ме спукваха от майтап. Като ме видеха,че съм я облякла,ми викаха, Шереф-фейшън
Joy Joy Joy

# 568
Ками  Heart Eyes Hug wavey радвам се и за теб, че си си изкарала страхотно! Въпреки дъжда  Joy Joy Joy хидратираща разходка  ooooh! как само ги измисляш  Laughing
И на мен Шерефчето ми е любимка, тя не е гадна, само малко в началото  Laughing Много красива жена е актрисата и много добре играе. А ризката е готина , Шереф фейшън  Joy Joy Joy Joy

Кралицата майка, както и викаше Мехмет  Joy Joy Joy

# 569
     Добро утро в понеделник!

Скрит текст:
Днес ми предстои неприятна процедура, но довечера за сериала съм тук и с вас!

Общи условия

Активация на акаунт