Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 360
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
миналата година беше с брада Peace
приятно!  Grinning

# 586
Привет,  Hug

Айра,   bouquet за хороскопа!

Орси,  Hug стискам палци.

И на всички останали - приятно гледане.  Hug Hug Hug И аз съм с вас до някъде, че съм си на почивчица малко аз.  Laughing Wink Mr. Green

# 587
Киарче  Heart Eyes Hug wavey тъкмо щях да пиша, че ми липсваш! Почивай, заслужила си!  Peace
Ками  Hug може, може  hahaha Ама какви крака има само тази Башак  #Crazy страхотни!

# 588
Фенче,  Hug

Като ми се разпеят тея имами в тоя филм и настръхвам.  Shocked

# 589
  • София
Ками  Hug може, може  hahaha Ама какви крака има само тази Башак  #Crazy страхотни!

Само краката и стават! Иначе е .... Не я харесвам! Малко позьорка ми идва.Имам чувството, че при нея е всичко премерено,всичко е поза, винаги е нащрек как да застане, каква физиономия да направи. Ами изкуствена ми е.Виж,на  тази снимка как е застанала-все едно, че ще играе балет. Joy Joy Joy

Ето я пак с пердето! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 590
Ками  Hug не само краката и важат, тялото и е перфектно, но те най- много правят впечатление. Нищо позьорско не виждам пък точно на тази снимка аз  newsm78  Важното е, че на Киво му харесва, не на нас  Laughing Щях да се учудя, ако на теб ти хареса мацка, която аз харесвам  hahaha по въпроса за жените мислим различно ... Добре, че поне за Киво сме на едно мнение  Peace

# 591
Киарче  Heart Eyes Hug wavey тъкмо щях да пиша, че ми липсваш! Почивай, заслужила си!  Peace
Ками  Hug може, може  hahaha Ама какви крака има само тази Башак  #Crazy страхотни!

почти като моите Mr. Green
Киар4е, мераба Hug

ето тук Сеит за първи път каза,че я обвинява за скарването с баща му Peace
не ми хареса как реагира, като излезе от стаята Confused
това е началото на края.....

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 20:44 от Airra

# 592
И на мен не ми хареса.  Peace

# 593
Айре  Heart Eyes искаме доказателство  Joy Joy Joy Joy Joy Ти си обещала нещо много отдавна, да се снимаш с фанелката, която ти подарих с Кивчо. Кога ? Laughing
Дааа ... Сеит за първи път си каза на глас, че заради нея се е скарал с баща си и той е загинал, без да се сдобрят ... това го тормози през цялото време него  ooooh! Ама как може да не и обясни, а иска да му вярва безрезервно  newsm78 И мен ме ядоса тук  #Cussing out
Ех, тази Шура ... колко хубаво му го каза на Петро  Peace Жалко, че паметта и беше толкова къса  ooooh!

# 594
  • София
Ками  Hug не само краката и важат, тялото и е перфектно, но те най- много правят впечатление. Нищо позьорско не виждам пък точно на тази снимка аз  newsm78  Важното е, че на Киво му харесва, не на нас  Laughing Щях да се учудя, ако на теб ти хареса мацка, която аз харесвам  hahaha по въпроса за жените мислим различно ... Добре, че поне за Киво сме на едно мнение  Peace

Фенче, Hug ами тя няма избор. Така трябва да е! Щом спи с такъв мъж като Къванч, е длъжна да е форма.Като прибавими това, че не е първа младост, и че му е какичка!Сигурно, е наясно колко по-млади и по-хубави туркини има около него,как му се точат, и с каква кункуренция трябва да се бори. Колко време са заедно?

# 595
Ками  Hug ама тя хубавата фигура само с поддържане не се получава, требе си основа  Laughing От две години са заедно. Да, има много по-млади и красиви , ама той си е избрал нея, дали е случайно ? И не е много по-голяма от него, тя е 80г. родена, той е 83 ...

# 596
  • София

Дааа ... Сеит за първи път си каза на глас, че заради нея се е скарал с баща си и той е загинал, без да се сдобрят ... това го тормози през цялото време него  ooooh! Ама как може да не и обясни, а иска да му вярва безрезервно

Това и аз го казах минала седмица! Mr. Green Ама как да и каже??? Нали се закле пред Рахия и другия на никой да не казва. А смъртоносният тандем Петро и Баронесата, се нацакват с гадостите!

# 597
Ками, така е, ама все пак ... какво да си помисли Шура в случая ? Много тъпо ...
Добре, че победи ината си и и купи розите ... хубаво е, че и каза, че е единствена в живота му.

# 598
  • София
Ками  Hug ама тя хубавата фигура само с поддържане не се получава, требе си основа  Laughing От две години са заедно. Да, има много по-млади и красиви , ама той си е избрал нея, дали е случайно ? И не е много по-голяма от него, тя е 80г. родена, той е 83 ...

Е не е, чак толкова трудно да поддържа форма една нераждала жена. Още повече, че тя е с възможности,и може да си позвали всичко за да поддържа форма-и фитнес, и храна, и спорт,и операции,  и какво ли не. Но, не знам кой кого е избрал и защо? Не следя от близо романа им. Като качвате снимки тук, в темата ги гледам и толкова.Знаеш, че първи път взимам отношение по въпроса за Башак.Стана ми смешно за пердето.А той нека да си харесва. Аз не я харесвам-нито като визия, нито като стил. Казвам си мнението просто. Heart Eyes

# 599
Ками , исках да кажа, че ако по принцип нямаше хубава фигура, а беше някаква трътла с къси крака, никакви пари и тренировки не могат да и помогнат, нали така ? Нейсе, много внимание и отделихме  Laughing
Хубаво е, че този път не скри Сеит от кого е писмото ... А Яхя как ревнува вече  ooooh! ooooh! ooooh! всичко му е ясно, тя Гюзиде се издава непрекъснато, де  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт