Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 429
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
ооох Киво е самата прелест Heart Eyes Heart Eyes
Шура повече ми харесваше с късата коса по накрая Peace
ама няма да се стигне до целувката тая вечер?
баронесата почва да си пръска отровата #2gunfire

# 61
С нея ще свърши предполагам Айре  Heart Eyes а ти не издавай  Stop Laughing

# 62
доброжелателите около КС и Шура започнаха да действат #2gunfire

# 63
една от най-нежните целувки, които съм гледала Heart Eyes Heart Eyes

# 64
ЗА ПО-НЕТЪРПЕЛИВИТЕ, ЕТО НАЧАЛОТО НА ЕП.2 С ДУБЛАЖ

http://vbox7.com/play:ba53ae5d28

# 65
Е, как можаха да го спрат точно в този момент  ooooh! ooooh! ooooh!
Да, целувката беше уникално нежна ... трепереха и двамата ... нищо, че Сеит е толкова обигран, грабна му сърцето малката.
Дизилер  Hug благодаря!   bouquet

# 66
  • София
Хареса ми на прима виста! Но някък си,разпокъсан ми беше епизода.И от съня на Петро нещо не вденах за какво иде реч.Чудя се, дали да гледам пак епизода newsm78 newsm78 newsm78
Аз от първия епизод не хвана ли нишката.... файда йок. Joy Joy Joy Фенчето пак ще ми каже, че не внимавам! hahaha

# 67
Фен4е, ти какво о4акваш от бтв?
те най-важната начална сцена затриха ooooh!
и нали знаеш, 4е си режат края когато си искат Peace
Дизилер, мерси!
ама май затриха и почти всички преводи на сериала в вбокса newsm78

Ками ше става още по-интересен Peace

# 68

ама май затриха и почти всички преводи на сериала в вбокса newsm78
е даа, както си му е редът...

# 69
Такааа, е, за мен не беше на голям екран, но пак е добре  Laughing Ами, какво да кажа, страхотна игра на Къванч и Петро (не помня как беше артиста), Фара и този път не ме хвана, много по-неубедителна ми е от Времето лети, може би се дължи на режисьорите, не знам. За сценария, разхвърлян, откъслечен, много персонажи наведнъж, неразбиране на руската действителност. Изобщо не се разбира коя е основната сюжетна линия. Тромави и дълги сцени, точно като при турските сапунки. За пореден път съм на мнение, че трите грации не стават за такъв тип филм.

# 70
Ами телевизор, хубава картина, насладих се на Петербург, красиви интериори и цветове, на артистите, обаче...преводът на доста места е с променен смисъл от това, което съм гледала, гласовете на дублажа не ми се струват подходящи.
Истинска катастрофа е рязането на сцени и части от сцени. Изброих 6 такива, които носят смисъл, някои от тях имат огледални съответствия по-нататък във филма и правят и тези  моменти неразбираеми..
Не ми се изброяват нито орязаните места, нито такива от превода. Само един бисер: „Петербург ще е градът на новостите.“
Както и да е. Сигурно от чакането рухнах емоционално. Ще си напиша мнението за този много важен епизод, но утре.
От мен   smile3524 .

# 71
  • София
Такааа, е, за мен не беше на голям екран, но пак е добре  Laughing Ами, какво да кажа, страхотна игра на Къванч и Петро (не помня как беше артиста), Фара и този път не ме хвана, много по-неубедителна ми е от Времето лети, може би се дължи на режисьорите, не знам. За сценария, разхвърлян, откъслечен, много персонажи наведнъж, неразбиране на руската действителност. Изобщо не се разбира коя е основната сюжетна линия. Тромави и дълги сцени, точно като при турските сапунки. За пореден път съм на мнение, че трите грации не стават за такъв тип филм.

Роминка  Hug Hug  +1

# 72
Освен да ви го предложа на руски ... всичко са изтрили тези тъпаци  ooooh!
http://turkcinema.tv/turkey-serials/kurt-seit-i-shura-kurd-seyit-ve-sura.html

# 73
Намерих!
Скрит текст:

# 74

Общи условия

Активация на акаунт