Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 352
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Ами от глупост, честно казано ... той я видя, че тръгна с двама мъже от аптеката / братовчедите и, но не му беше казала, че ги е намерила / изревнува я бясно, напи се и преспа с първата перачка, която му се изпречи на пътя. Шура го завари с нея и си тръгна. После няколко пъти бяха заедно, но вече нищо не беше същото. И на края той се ожени за Мюрвет, а нея я изпрати с френския и любовник капитан на кораб за Франция. В сериала е по-различно, а и образите и на Сеит и на Шура са по-симпатични, поне за мен.

# 511
Джалил зададе най правилиния въпрос-защо за толкова дълго време все още не са се оженили ,защо Курт не е направил Шура своя жена.
Той обаче му отговори твърде уклончиво
И наистина защо не го е направил досега.Вярно че не са се  установили ,вярно е че им е трудно ,но те така и така живеят заедно.Могъл е да направи Шура законна съпруга,защото в случай изхождайки от времето в което живеят,Шура е просто негова любовница,метреса.И Курт не е направил нищо за да промени този факт. Пролича си болката на Шура от  това.
Ще успее ли Шура да се срещне със сестра си все пак

# 512
това е болната тема на сериала, защо Сеит не се ожени за Шура!
но ще видим, че понякога и обстоятелствата им пречеха, а не че не е имал желание
много неща започна да крие от нея и тя с основание се съмнява и леко го следи.
Много ми хареса как Шура защити Аля пред гадината Били Close
смело е момичето!

и да, Шура ще се види с Тина и ще получи очакваната подкрепа от нея Peace

# 513
Ами защо , Джоли ... и ние се питаме същото. Според мен е именно заради думите на баща му ... и въпреки това, Сеит щеше да го направи, но ...
Да, срещат се сестрите, за мое голямо съжаление ...
Айричка  Heart Eyes а на мен ми хареса как Сеит и каза, че те двамата тази вечер с Джелил ще го направят убиец  hahaha На сцената с Джелил направо се разплаках ...

# 514
Цитат
Ами защо , Джоли ... и ние се питаме същото. Според мен е именно заради думите на баща му ... и въпреки това, Сеит щеше да го направи, но ...

Сякаш с това си действие иска опрощение за неизпълнената заръка на баща си

Разбирам че и обстоятелствата са им пречели но това са няколко години все пак.Това може би е грешката на Курт.Това сякаш създава  някаква несигурност при Шура,започват съмнения,леко дебнене .Тя сякаш не смее да го пита за нищо и се задоволява с извинителните отговори,мълчи си и се примирява ,защото  я няма сигурността която дава брака през онова време

Джалил не е красавец като Курт и Петро/може да е гадняр но е хубавец/ но пък ми е страшно симпатичен

# 515
Много рисковано се оказа пренасянето на оръжията...доста хора се заинтересуваха от превоза в крайна сметка може да завърши зле за съзаклятниците.За съжаление Сеит прави грешка  макар и от благородни подбуди като крие от Шура с какво се занимава и от там тя си прави неправилни изводи.
Баронесата и Петро се опитват да се надцакват.Засега победител е баронесата,защото е близка с англичаните и може да навреди на Петро.

# 516
Да, срещат се сестрите, за мое голямо съжаление ...
Айричка  Heart Eyes а на мен ми хареса как Сеит и каза, че те двамата тази вечер с Джелил ще го направят убиец  hahaha На сцената с Джелил направо се разплаках ...
да сцената с Джелил беше супер силна, и каква игра направиха и  двамата Peace
ама вие верно ли ревете? Rolling Eyes
Фенче Heart Eyes, да ти дам линк да гледаш финала на ПО Mr. Green

Лека вечер от мен Hug

# 517
Докато Шура е неспокойна и се страхува от изневяра,
Сеит бавно, но всеки ден и все повече и изневерява с...Турция и турското.
И на мен ми хареса как Шура защити Аля, но на Сеит не му хареса.
Те двамата помежду си не обсъждат въпроса за брака. Винаги отвън ги подсещат.
Защо той не и предлага да се оженят? Доста неясни обяснения дадоха.
Според мен ще видим по-точно защо, когато все пак и направи предложение. Това, което направи Сеит преди да говори с нея, според мен обяснява защо не са се оженили досега. Но като дойде моментът.

# 518
  • София
Аз, пък мисля като djoleva,  Hug това още снощи го написах. А, за пренасянето на оръжието....нямам думи smile3555 точно като в сериал за инфантилни. То кой не ги срещна, то той не се сети, какво пренасят.А те, ги носеха тези кошове все едно, че са леки като перушина, а не са пълни с тежки пушки.На една врата разтояние,трима турци, излъгаха 30 англичани #Crazy
Сега с риск да ме овикате,ще ви кажа,че главната героиня, започва лекинко да ме дразни! newsm43 newsm43

# 519
Аз вярно си ревах на финала, така не бях ревала от финала на АФК . По принцип не рева на филми (само да уточня). Нещо тази вечер нямам настроение да коментирам. Виждам на къде отиват работите с КСШ и ми става много кофти.  Rolling Eyes Сеит не изпълни нито думата към Шура, нито завета на баща си. Много му е важно да спасява хората, а за притесненията и страховете на собствената си любима е сляп.  ooooh!  В момента усещам Шура сама, самотна, приклещена от обстоятелствата, без дом, без родина и само един Сеит единствен пристан и заслон. Като си мисля за нея в момента се сещам за един цитат от "Птиците умират сами" :

Скрит текст:
"Като в старата келтска легенда за птичката с трън, забит в гърдите, която излива в песен сърцето си и умира. Защото не може иначе – нещо отвътре я тласка. А ние, хората, съзнаваме, че ще сгрешим, още преди да го сторим, но макар да познаваме себе си, пак не можем да променим съдбата си, нали? Всеки от нас пее своята песен, убеден, че по-прекрасна светът не е чувал. Нали виждаш? Сами си забиваме тръните и даже не се питаме защо. Търпим болката и си втълпяваме, че си заслужава."

Нещо много на драматизъм ме избива с този сериал.  Joy

Приятна вечер, момичета!  Hug

# 520
  • Вече на село
Момичета, преди година и половина в с. Жеравна снимаха епизоди от турски сериал с работно заглавие "Две сърца в едно". Действието се развиваше през Втората световна война, съдейки по автомобилите, въоръжението и т. н., дори къщичка построиха. Когато започна този филм, очаквахме да видим кадрите, снимани тук. Някой има ли информация дали действието ще продължи, защото това са цели 25 години по-късно.

# 521
Ками Hug споко, и мен Шура лекичко ме дразни Rolling Eyes
то заради това, толкова се кефя на Мюрвет Wink
да, с кошовете с оръжие и на мен ми беше смешно, все едно гледах някаква бг комедия Mr. Green

Киарче Hug, и аз съм плакала на турски сериали, ама беше отдавна Peace
мерси за най-любимата ми история Heart Eyes Heart Eyes в спойлера Peace
а Шура не е толкова самотна и беззащитна, намира и тя своята упора и близки Peace

# 522
  • София
Момичета, преди година и половина в с. Жеравна снимаха епизоди от турски сериал с работно заглавие "Две сърца в едно". Действието се развиваше през Втората световна война, съдейки по автомобилите, въоръжението и т. н., дори къщичка построиха. Когато започна този филм, очаквахме да видим кадрите, снимани тук. Някой има ли информация дали действието ще продължи, защото това са цели 25 години по-късно.
Това, което снимаха у нас беше игрален филм, ето този:
http://www.birlesengonuller.com/
https://www.facebook.com/birlesengonuller

# 523
Да, Айрич  Heart Eyes на някои места си рева ... и това е от играта на актьорите, не само от силните сцени. На този сериал съм плакала няколко пъти - когато избиха семейството на Сеит, на погребението, после на тази сцена, на моста, когато Сеит изхвърляше непотребните вече рубли в Босфора, когато продаде всичките си отличия и на края, когато Шура зърна Сеит, че все пак е дошъл да я изпрати ... Мислех, че вече съм претръпнала, но тази вечер отново ми се насълзиха очите ... дааа, всички те загубиха много любими хора, родината си, но трябва да живеят ... да помнят, но да живеят. Нямат друг изход, колкото и да е болезнено.
Ками  Heart Eyes щом от сега те дразни Шура, не знам как ще е нататък  Joy Joy Joy Joy Joy
Киарче  Heart Eyes много си права ... Сеит намери начин как да продължи да е полезен, а Шура е самотна ... само ако и се беше доверил какво и за какво го върши ...
Лека вечер ти желая!  Hug
Анси  Hug wavey thumbsup
Арина  Hug welcome КСШ трябваше да се снима и в България, но това не стана. Ограничиха снимките само в Русия ... нямам представа за какъв друг филм става въпрос, но не е нашия, за съжаление  Peace

# 524
А, Зарани вече е готова с отговор  Hug
Айрич  Heart Eyes то пък една подкрепа получи Шура от близките си ... те по-скоро я закопаха, отколкото да и помогнат, ама нейсе  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт