но мога да ти кажа, че сега сериала ми е по интересен
не знам защо

От нас е, от нас е!

естественоо

кво си се разхилила ?
Ми то не е, чак толкова тъжно! Даже, на кухо почва да бие сериалчето.Ама, Ша стискам зъби! Обещах на Фенчето, този път да го догледам до края!

и на мен! Сега като, че ли виждам повече неща от преди ...
възхищавам ти се как ти хрумват такива сравнения 
обещанието си е обещание
язък, че не догледа КГ ...
Бях забравила, че Шура чу този разговор - как да не си помисли, че Сеит се е отказал ?

тия не са добре 
сериала си е таман, стига си му търсила кусури 
е, какво не разбра ? Петро написа писмото, дадоха го как имитираше почерка на Лола. А нея я затвориха,защото го изхвърли от дома си и той я предаде и нея на Били. Естествено, че има общо със залавянето на Сеит - като не успя да попречи по друг начин на сватбата, прибягна до услугите на приятелчето си Били
е, какво не разбра ? Петро написа писмото, дадоха го как имитираше почерка на Лола. А нея я затвориха,защото го изхвърли от дома си и той я предаде и нея на Били. Естествено, че има общо със залавянето на Сеит - като не успя да попречи по друг начин на сватбата, прибягна до услугите на приятелчето си Били
, съгласна 

тия не са добре 
сериала си е таман, стига си му търсила кусури 
не разбрала?
Аз разбрах, че го гледах с едно око, говорех по телефона, и си чатех по фейса

кой ти каза? Аз, и без това няма да го гледам в четвъртък и петък,и в понеделник имам много да наваксвам.То няма да мога, да си свърша работата в офиса от тези сериали