Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 371
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Неее, отегчен в никакъв случай не беше ... просто се бореше със собствените си демони, горкия ... Винаги съм твърдяла, че са много различни двамата, но мисля, че щяха да са щастливи, Шура беше готова на всичко за него, а и той за нея. Защо казвам, че ме е яд, че намериха и Петро и Тина... да, щастлива е Шура, че сестра и е жива и е до нея, но според мен Тина само и навреди, нищо друго ... за Петро изобщо и не говоря  Mr. Green
Колкото до Шура, да, тя му каза всичко това, но то не е истина за съжаление - тя му каза това, което му се искаше да чуе. Затова, че тя му вярва, не за друго ...А за пръстена ... тя знаеше какво означава той за него, пък и нямаше друг в момента  Laughing
И Орси  Heart Eyes я няма  newsm78

# 616
За пръв път снощи Сейт каза открито това което толкова време го е мъчило и може би е издигало невидима преграда между него и Шура-"Заради нея се скарах с баща си,тя е виновна той да не ми прости"
ВИНОВНА-това е ключовата дума.
Може би и самия Сейт не го осъзнава все още напълно ясно ,но някъде там в подсъзнанието му това е истината ,неговата истина
Това е може би и основната причина за промяната в него
Обича я ,но вече не е същото ,защото тя е Виновна за голям обрат в живота му.
Защо беше нужен разговора с Али за да се стигне до предложение,защо беше нужно да мисли цяла нощ на брега.
Дали самото предложение не беше начин да приспи това което се осмели да изрече на глас за пръв път
Не казвам че няма чувства.Думите с които и предложи брак бяха най красивите казани от него до сега,думи които иска да чуе всяка жена от любимия
Но в една част от сърцето му стои думата ВИНОВНА

# 617
Здравейте!  Wink
Много жалко, че БТВ така сериозно са орязали ключови моменти. Чак обмислям варианта да си гледам сериала само онлайн.  Weary

# 618
Здравейте!  Hug
Какви хубави снимки. И кафето хубаво.
Айре  Hug, много ми хареса твоят пост. Да, вече в ежедневието и след повече време, но и в турско, се вижда какво прави Сеит доволен, какво му харесва и какво не.
Тази част от сериала до края на първи сезон според мен е направена много добре и много интересно. Ние виждаме различната основна ориентация на двамата, която „отдолу“ вече ги води в различни посоки. Но „отгоре“ и неосъзнато те още действат по инерция. Любовта им е много силна, а и в най-късните етапи остава такава. Тя замъглява рационалното. Това се отнася преди всичко за Сеит, за когото промените са по-големи. Тук е и предложението за брак: иска да се ожени за нея, но нещо, което не знае какво е,  го въздържа да действа. Трябваше да бъде подсетен. Сеит все още натрупва и едно събитие, което дори не е такова, каквото изглежда, ще го накара по интуиция да направи прелома в техните отношения. (Между другото, за интуицията съм чела, че е точно такова спонтанно действие на основата на системно подсъзнателно събирани  впечатления и усещания. С други думи не е нещо, което в момента ти идва отникъде.)
Не, не мисля, че случайно и даде пръстена на баща си. Според мен то е продължение от това, че отиде на брега. Сеит търси начин след смъртта да „извести“, да приобщи баща си към брака с Шура. Мъчно му е, че не получи благословията на баща си, но за себе си аз съм твърдо убедена, че не баща му е причина да отлага брака и да чака някой да го подсети. Причината е новият живот в Истанбул и това, което подсъзнателно усеща като последици от него. Без самият той да знае, Сеит търси решение в себе си.
Засега сценаристите ни държат в мъгла да се чудим кое и защо, но съвсем наскоро ще ни дадат много ясен ориентир, за да подредим пъзела.
Фенче  Hug, и аз мисля, че щяха да бъдат щастливи, но в Русия.
Джолева  Hug

# 619
Ваня, +1

Аз не мисля, че Сеит и Шура такива каквито са в обстоятелствата, в които се намират щяха да бъдат щастливи. Човекът не е само една черта от характера си, той е такъв какъвто е заедно със семейството, заедно с околните, заедно с действителността, в която се намира, заради и въпреки нея. С една дума - според мен е грешно да гледаме Сеит и Шура отделно от околния свят (като героите от преспапието, с което започва филма).  Peace

Сеит, в момента мнооого не ми харесва. Изгубил е цялото си дворянско поведение и маниери. Купува цветя и не и ги дава лично, ами ги поставя във вазата. Все едно, че не иска да и се извини директно, ами тя да се сети, че и се извинява и да приеме извинението без излишни разговори. При всеки по- сериозен разговор излиза от стаята. Държи я отделно от живота си. Не споделя с нея (и не ме интересува думата, която даде на хората от хотела). Можеше поне малко и да и намекне с какво толкова много е зает, че започна да я третира като даденост.

Шура, тя ми е слабост и заради това не мога да бъда толкова критична, но страшно много ме дразни, че тя не прави нищо, за да подсети Сеит коя е, от къде е идва и каква отношение се очаква от човека до нея. Седи по цял ден с момичетата в кухнята и се учи да готви, шие и пере, та да стане "достойна" турска снаха. Няма нужда да бъде такава, защото тя е достойна руска аристократка!  Naughty И си мисля, че когато се сети, че е така ще бъде малко късно да иска от Сеит да се отнася към нея като такава, защото сама се е дискредитирала. Тя, от своя страна, също държи Сеид далеч от личния си живот. Сега Петро е най - добрият и приятел - с него търси сестра си и близките си, на него споделя тревогите си със Сеид, на него изкарва гнева си.  ooooh!

И после, тая Айше ще излезе голяма интригантка. Плете интрижките и окото и не мига.  Peace

# 620
Цитат
Шура, тя ми е слабост и заради това не мога да бъда толкова критична, но страшно много ме дразни, че тя не прави нищо, за да подсети Сеит коя е, от къде е идва и каква отношение се очаква от човека до нея. Седи по цял ден с момичетата в кухнята и се учи да готви, шие и пере, та да стане "достойна" турска снаха. Няма нужда да бъде такава, защото тя е достойна руска аристократка!  Naughty И си мисля, че когато се сети, че е така ще бъде малко късно да иска от Сеит да се отнася към нея като такава, защото сама се е дискредитирала. Тя, от своя страна, също държи Сеид далеч от личния си живот. Сега Петро е най - добрият и приятел - с него търси сестра си и близките си, на него споделя тревогите си със Сеид, на него изкарва гнева си.  ooooh!

Шура в случая е оставена без избор.Колкото и гадно да прозвучи но тя вече е никоя.Била е руска аристократка но там в русия.В Турция е никоя-жената която живее с Курт.Любовницата му.В очите на околните тя е точно това- любовница
Зависима е изцяло от Курт ,от живота си в Турция и ще не ще трябва да се нагажда някак си
Не е глупава ,вижда че Куртя държи настрана , вижда го че не споделя  и ,че се отдалечава от нея ,но търпи исе примирява
Петро за нея е всичко това което я връща в миналото когато беше руска аристократка,Петро я връща в царска Русия когато тя беше щастлива със семейството си
Виждайки Петро тя сякаш се върна в миналото си и при семейството си

# 621

Здравейте, момичета! Ей ме на!
   Ма много сте писали. И все хубави неща. Ваня, какво да ти кажа, мила! Чета те на един дъх! И това цитатче от Киара много ми хареса:

"Седи по цял ден с момичетата в кухнята и се учи да готви, шие и пере, та да стане "достойна" турска снаха. Няма нужда да бъде такава, защото тя е достойна руска аристократка!"

Напълно съм съгласна. Но, когато човек е влюбен забравя и достойнството си и главата си. Следва само сърцето. Което не е като разума. Но тези двете неща са почти винаги в конфронтация. Някога отдавна учехме едни закони по диалектика ли беше..."Единство и борба на противоположностите", май беше един от тях.  

Пуснете ми, моля ви, снощната серия!

Наздраве!!!! Hug Hug Hug

# 622
Ох, че хубави коментари сте написали момичета ... благодаря ви на всички! И с всяка от вас съм съгласна до известна степен. Най-близо до моите усещания е Джоли обаче. Peace
Орси  Heart Eyes Hug заповядай!
http://www.videoclip.bg/watch/491606_s-rusiya-v-srceto-epizod9-bg-audio
Iv3lina  Hug welcome
Скрит текст:
ще ти пиша на лични къде да си гледаш сериала
Приятно гледане, момичета! После ще обсъждаме ...

# 623
много хубави постове, съгласна съм с всяка от вас -за едни неща по малко, за други повече Peace
Джолева, да наисина в момента Шура в Истанбул е никоя, дори не е и съпруга. Може би заради това толкова настоятелно търси Тина, за да намери в нея някаква сигурност. И да Петро сякаш най-здраво я свързва с Русия, където е нейната сила. Ако бяха се оженили в Алуща със съгласието на Мирза-щяха да са щастливи. И не мисля, че Шура е виновна по някакъв начин за това, което стана м/у Сеит и баща му. Виновен беше Мирза за деспотичния и тесногръд характер и Сеит беше виновен, че се е влюбил в друговерка Peace
Сеит трябваше да намекне на Шура с какво се занимава, защо из4езва за дни, и да не я лъже, че ще се занимава с търговия, При такава голяма любов за която парадират, не трябва да има толкова много скрити истини Peace
Ваня, разбира се, че не даде пръстена случайно-та той е един от най-ценните му неща, символ на семейството, което загуби, сякаш искаше чрез това да каже на Шура,, че вече тя е неговото семейство, но не съм сигурна, че беше на 100% убеден....
и ето, че малшанса и доброжелателите не случайно провалиха сватбата....
Iv3lina , добре дошла  bouquet

Орси, заповядай Hug
http://vk.com/video?z=video254735307_171314474%2Falbum254735307

# 624
  • София
Милинки Hug Hug Hug
Добра ви вечер! Класирах се в последните секунди!   animal037
Приятно гледане!    love001

# 625
 Актриса Седа Гювен уверена, что вместе с сериалом «Курт Сеит и Шура»
                                                 наступает новая эпоха в ее жизни.

Седа Гювен играет в сериале "Курт Сеит и Шура" роль Валентины, сестры Шуры. Она дала интервью, в котором рассказала о своих отношениях с любимым мужчиной и планах на ближайшее будущее.

- Давайте начнем с изменений в вашем внешнем виде. Вы подстригли волосы ради сериала?
- Да. Валентина после потери жениха и отца очень похудела. В те времена оспа была смертельным заболеванием, и Валентина подхватила ее. Из-за заразной болезни ей не разрешили сесть на пароход, но она все-таки добралась до Турции. Я всегда хотела обрезать волосы. Надеялась, что буду играть в фильме, где по сюжету мне нужно будет подстричься. И вот это произошло!
- Валентина в России жила в роскоши, а теперь вынуждена бедствовать. Как вы прочувствовали эти изменения в судьбе вашего персонажа?
- Это действительно огромная разница. После жизни в мраморном дворце оказаться в нищете… Даже когда мы начали снимать сцены в Стамбуле, и впервые примерила костюмы, я подумала: «Ах, Валентина, где же ты оказалась!». Когда я читала сценарий, мне на глаза постоянно наворачивались слезы. Мне правда очень интересно, что же будет в следующих сериях.
- Вы впервые в сериале играете одну из главных ролей. Как это отразится на вашей карьере?
- Роль Валентины на сегодняшний день – самая сложная из всех моих ролей. Я начала работать над образом за много месяцев до начала съемок. Я брала уроки игры на фортепиано и танцев. Потому что это все входило в программу воспитания девушек в Царской России, они все прекрасно музицировали, пели и играли на разных инструментах.
- У вашей героини на первом плане всегда здравый смысл. Похожа ли Валентина на вас в этом?
- Верно, душа Валентины руководствуется не чувствами, а разумом. Я же слышу прежде всего голос моего сердца. Но я понимаю и Валентину, ведь в жизни есть столько проблем! Но посмотрим, изменится ли ее характер после всего, что она пережила. У Валентины есть одна черта, которая больше всего похожа на мой характер: она очень любит свою семью. Я точно также обожаю своих родных. Мой брат Йигит – все для меня.
- Как вам команда сериала?
- Это уже моя третья работа с этой командой. Актерский состав тоже очень энергичный. Иногда бывает тяжело. Например, во время съемок в России было очень холодно. Но других проблем у нас нет, мы работаем в атмосфере дружбы и взаимопонимания. Работать с Фарах – тоже одно удовольствие. Я думаю, мы смогли отлично показать отношения между двумя сестрами.
- Как начались ваши отношения с Керемджемом?
- Мы работали вместе в «Здравствуй, жизнь!». В то время между нами ничего не было, тем более, что и у него, и у меня были другие отношения. Искра между нами вспыхнула прошлым летом во время съемок фильма «İksir». Мы познакомились поближе, лучше узнали друг друга.
- Кто сделал первый шаг к сближению?
- Я не могу сказать, кто это был. Да это и не важно! Мы уже десять месяцев вместе и очень счастливы.
- Как вы смотрите на брак?
- У нас отличные отношения. Они начались с дружбы, и от этого еще более искренние. Мы чудесно проводим время вместе. Все просто замечательно! Больше я ни о чем пока не думаю.
- Вы хотите детей?
- Конечно, очень хочу. Но из-за моей профессии я думаю, что сейчас не самое лучшее время для этого. Эта работа продлиться 2-3 года.
- Вы закончили Университет Marmara по специальности дизайн одежды. Как вы оказались на сцене?
- Я отправила свои фотографии в одно модельное агентство, но первое мое собеседование было на тему сериала. Тогда меня приняли на роль в сериал «'Ekmek Teknesi». Сначала мне обещали всего две серии, но в итоге я осталась там на все 13. Потом я отказывалась от многих проектов, потому что мне надо было закончить учебу. На последнем курсе я вернулась на экраны в сериале «'Elveda Derken». Тогда я и решила для себя, что нужно сделать все, чтобы стать актрисой.
- Вы думаете в будущем связать свою жизнь с модой?
- В принципе, я могу со временем открыть бутик и шить для клиентов одежду под заказ. Но пока я не знаю.. Всему свое время. Мой принцип – в каждом деле стараться быть лучшей, быть на шаг впереди других.
- Как вам кажется, ваше время уже пришло?
- Я думаю, сейчас очень важный для меня период. Играть в этом сериале для меня большая удача. Этот проект совершенно новый для Турции, и я попала в него, и у меня классная роль. Мне очень повезло!

Ками  Hug wavey

# 626

Да ви кажа, Яхия преди ми беше симпатичен като образ, сега много ме дразни  ... заради превода ли, що ли, но не ми харесва как се отнася към Гюзиде

# 627
  • София
Фенче, Hug wavey Joy Joy Joy
Орси Hug    wavey Joy Joy Joy
АйреHug     wavey Joy Joy Joy
КиараHug   wavey Joy Joy Joy
Как сте милинки? Радвам се, че сте тук! Mr. Green

Този малкият, на кой е дете? На Рахия, или на Али?
Горката Шура, колко щастлива изглежда!Сякаш само това е чакала! smile3518

# 628
Ками Hug кво си се разхилила ?Laughing
малкия ми е много антипатичен като дърта клюкарка е ooooh!
май на никой от двамата не е дете newsm78
И мен Яхия не ме кефи нещо Фенче Heart Eyes Simple Smile
направо като деспот се държа Peace
но мога да ти кажа, че сега сериала ми е по интересен Rolling Eyes
не знам защо newsm78 Wink

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 20:48 от Airra

# 629

но мога да ти кажа, че сега сериала ми е по интересен Rolling Eyes
не знам защо newsm78 Wink

От нас е, от нас е!  rotfImao #Silly

Общи условия

Активация на акаунт