Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 375
  • 729
  •   1
Отговори
# 630

но мога да ти кажа, че сега сериала ми е по интересен Rolling Eyes
не знам защо newsm78 Wink

От нас е, от нас е!  rotfImao #Silly

естественоо  Wink sun

# 631
  • София
Ками Hug кво си се разхилила ?Laughing

Е, кВо да цивря ли? newsm45 newsm45 Ми то не е, чак толкова тъжно! Даже, на кухо почва да бие сериалчето.Ама, Ша стискам зъби! Обещах на Фенчето, този път да го догледам до края! Mr. Green
Този,Били е егати маняка! #Crazy #Crazy

# 632
Е, разбра се, че след реда на Еминов има и ред на Яхия. Не че не се виждаше.
Образът на полковника е голяма обида за английската кралица.  Joy
Но за съжаление днес е много отмъстителен.
Айра, в епизода от тази вечер ми дойде наум, че може би в това пръстенът да е малко голям за Шура, също има смисъл. (Нали обувката на Пепеляшка трябва да е тамън, за да се ожени за принца.)
Фенче, благодаря за интервюто.

# 633
  • София
А мен, не ме дразни Рахия!Пази си жената човека. Какво на тепсия ли да му я поднесе на Джалил?
А пък и той не заслужава Гюзиде! Пълен пияница, чак пък токова да страда,по една балерина та да не изтрезнее няколко години... newsm78 newsm78

# 634
За Шура ще бъде изключително трудно,да не кажа невъзможно да приеме тази култура,колкото и да обича Сеит,тя ще изисква от него,а мълчанието му ще тълкува в съвсем погрешна посока.И всичко това ще я тормози,ще я кара да се съмнява.Колко щастлива беше, че най-сетне ще се оженят ...
Аз  не усещам / все още / да се е отдалечил Сеит от Шура.Той я гледа със същият възторг и любов в редките минути,когато е спокоен.Грижите му обаче са толкова много.Ако имаше възможност да споделя с нея,както по-рано това може би щеше да му се отрази добре, усеща се колко добре му се отразяват утешението и вярата на Шура.
От друга страна - той няма кого да очаква и да търси,освен Джелил (когото вече намери),докато тя постоянно тъгува и търси семейството си и ми се струва,че това го натъжава.Той има само нея,тя е неговото семейство и това го показва чрез тези целувки по челото,което за мъжа е един вид "печат",знак че тази жена е само негова,тя е неговата чест и достойнство,неговата душа,другата му половина.Сякаш когато говорят за нейното семейство Сеит усеща някаква заплаха,че ще я загуби и това го кара да е по-сдържан. Знам ли ... в едно обаче съм сигурна - той я обича както преди. Ех, защо му трябваше да се захваща с този гад Били ... сега ще започнат проблемите и с него  ooooh! ooooh!
А Били е същия убиец като Петро, не му пука за живота на хората ...
Айре  Heart Eyes и на мен! Сега като, че ли виждам повече неща от преди ...
Ваня  Hug възхищавам ти се как ти хрумват такива сравнения  Peace
Ками  Hug обещанието си е обещание  Joy Joy Joy Joy язък, че не догледа КГ ...
Ето, каза си го ачик, ачик какво го мъчи ... не, че не обича Шура, а , че не е получил благословията на баща си ... и въпреки всичко, реши да послуша сърцето си. Но ... много "доброжелатели" около тях, какво да се прави  ooooh! ooooh! Бях забравила, че Шура чу този разговор - как да не си помисли, че Сеит се е отказал ?
и отново са изрязали най-сладките моменти между двамата  #2gunfire

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 21:25 от queen_fenka

# 635
уфф нищо не разбрах, кой го написа това писмо уж от баронесата?
защо и баронесата я отвлякоха?
Петро има ли нещо общо със случката и отвличането на Сеит?
иначе дублажа е много добър Peace
в петък серията ще е 2 часа и половина #Crazy тия не са добре ooooh!
Ками Hug сериала си е таман, стига си му търсила кусури Wink

# 636
Айрич  Heart Eyes е, какво не разбра ? Петро написа писмото, дадоха го как имитираше почерка на Лола. А нея я затвориха,защото го изхвърли от дома си и той я предаде и нея на Били. Естествено, че има общо със залавянето на Сеит - като не успя да попречи по друг начин на сватбата, прибягна до услугите на приятелчето си Били

# 637
Авторката:
„Сеит въпреки че чуваше гласа на баща си, продължи да слуша сърцето си.“
Това ми се струва най-точното определение за поведението на Сеит през цялото време.
И е важно степенуването.
Айре, Петро и Били измислиха историята за Сеит и Лола.

# 638
Авторката:
„Сеит въпреки че чуваше гласа на баща си, продължи да слуша сърцето си.“
Това ми се струва най-точното определение за поведението на Сеит през цялото време.
И е важно степенуването.

Абсолютно!

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 21:41 от queen_fenka

# 639
Айрич  Heart Eyes е, какво не разбра ? Петро написа писмото, дадоха го как имитираше почерка на Лола. А нея я затвориха,защото го изхвърли от дома си и той я предаде и нея на Били. Естествено, че има общо със залавянето на Сеит - като не успя да попречи по друг начин на сватбата, прибягна до услугите на приятелчето си Били

малко се бях разсеяла Rolling Eyes, мерси Simple Smile

Ваня Hug, съгласна Peace

новия ми колаж Sunglasses

# 640
Айре, голямо вдъхновение получи ти само в един ден.
smile3524  утре пак!

# 641
  • София
уфф нищо не разбрах, кой го написа това писмо уж от баронесата?
защо и баронесата я отвлякоха?
Петро има ли нещо общо със случката и отвличането на Сеит?
иначе дублажа е много добър Peace
в петък серията ще е 2 часа и половина #Crazy тия не са добре ooooh!
Ками Hug сериала си е таман, стига си му търсила кусури Wink

Ти пък,  newsm78 не разбрала? newsm78 Аз разбрах, че го гледах с едно око, говорех по телефона, и си чатех по фейса Joy Joy Joy
ВЕрно ли, два часа и половина #Crazy #Crazy кой ти каза? Аз, и без това няма да го гледам в четвъртък и петък,и в понеделник имам много да наваксвам.То няма да мога, да си свърша работата в офиса от тези сериали Joy Joy Joy

# 642
Ехааа, страхотен е , Айрич , браво!  Peace

и едно старо инфо за сериала
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4075992

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 22:07 от queen_fenka

# 643
Ками Hug тъпичка съм  Wink Mr. Green
Фенче Heart Eyes, кой е черния секссимвол newsm78 Wink
2 часа и половина са много! в програмата пише за петък ooooh!
направо ще го претупат до края на юни, голяма подигравка #2gunfire
да бяха орязали бозата Съла Tired
Ваня Hug

# 644
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Точно това си мислех, Ваня, гледайки тази вечер - че образът на английския офицер е доста свободно интерпретиран, а това с гаврата ала "Вилхелм Тел" си беше направо за протестна нота от страна на англичаните - че в такава светлина са представени висши чинове от армията им.

Новото разклонение на сюжетната линия - осуетяването на сватбата по такъв драстичен и жесток начин, отвличането на Сеит и арестуването на баронесата и всичко това само защото някой си Петро, руски аристократ, е пожелал така за лично удоволствие и отмъщение, ми звучи, меко казано,  нереалистично. А и доста наивно скроено всичко - особено подправения почерк на писмото. Не вярвам, че това се е случило в действителност и е част от биографията на Нермининия дядо. Изглежда ми като евтин, изкуствено привнесен съспенс за съживяване на интригата. Много неубедително.

Това, че пръстенът на Сеитовия баща е голям на Шура ми се струва най-нормално и естествено. Ненормално щеше да бъде, ако й беше точен - Шура е като тъничка брезичка, а Мирза Еминов - като столетен платан.

Неубедително ми е страданието и озлоблението на Айше. Колкото и да си влюбена в отскоро дошъл в хотела посетител, някак нереално е да очакваш, че той ще се откаже от любимата си само защото по стълбите среща симпатична камериерка. Че чак заревнува от баронесата, сякаш, ако не беше "заминал" с нея, щеше да се ожени за Айше. Немотивирана и неаргументирана е тази сюжетна врътка също. Да си въздиша по него - да. Но само толкова, другото ми стои грубо съшито.

Не знам дали сте коментирали името на хотела - "Шереф" - "Чест". Доста директно послание.

Между другото, осуетяването на сватбата в последния момент е доста банален трик за поддържане на напрежението в турските сериали. В някои даже на няколко пъти се случва.

За днешната серия отново ще кажа: Курт Сеит - красив.
Друго нищо не ми направи впечатление. А, да. Сватбената рокля на Шура много ми хареса.

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 22:28 от svetal4o27

Общи условия

Активация на акаунт