Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 269
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мерси, Фенче  Hug
Скрит текст:
Защо тогава в спомена на Сеит спомена това за Нина? Май ще трябва да гледам пак някои от предните епизоди.  Laughing

На Фарах много и отиват шапки.  Heart Eyes

# 676
Фенче,  Hug
Скрит текст:
наистина. Когато започваше гледах няколко епизода. Дори участвах в превода от англисйки. Но, Серенай ми е под всякаква критика като актриса. На Чаатай нито героя, нито визията ми хареса и се отказах. Сценарият също не ми хареса. Само музиката е много хубава, ама това е Тойгар няма какво да се каже за него.  Heart Eyes  Знам, че сериалът придоби голяма популярност, но просто не е моя. И наистина съжалявам за Чаатай, защото него бих го гледала в почти всичко, но не и в това.  Peace

Аз си доглеждам епизода от снощи.  Peace

# 677
Киарче  Hug
Скрит текст:
на мен Серка ми беше ужасно противна в началото, просто като визия,но и като игра не ме впечатляваше. Но, след това ме накара да и повярвам, и вече не обръщах внимание на това, че е постна и бозава  Laughing Но с Чаги са ми хубава двойка. А героя му ми харесва, само не разбрах защо му беше тази дълга коса, която никак не му отива, ама нейсе ... Аз го загледах заради Баръш Фалай, който ме впечатли още в Езел и нашата Хазар / Симай /, а какво стана ... изгледах го до край. Ами всичко е въпрос на вкус и усещане - ти не си харесала и Север Юг, а на мен това е любимия ми сериал и най-доброто му превъплъщение на Къванч до сега. Уникален беше в тази роля на Кузей. Днес пуснах едно клипче за сериала, не зная дали го гледа
Зари  Hug
Скрит текст:
не съм обърнала внимание. Но едва във втори сезон Сеит занесе писмо на Шура, в което и съобщаваха , че са загинали, но от какво, не се спомена

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 21:31 от queen_fenka

# 678
 Hug

А какво е ПО?  Embarassed

# 679
Роминка  Heart Eyes Hug wavey
Приливи и отливи е ПО  Laughing

един колаж с Шура и Сеит и гадовете, които им се набъркаха и провалиха връзката им  hahaha

не са всичките, изпуснали са Тина и лелята  Mr. Green И Били  hahaha
Един стар коментар на Дъга  Heart Eyes колко добра е прогнозата и само
"Винаги съм смятала,че създателите на сериала"Курт и Шура" са започнали този проект с ясната мисъл, че той трудно ще се приеме в собствената им страна по много причини. И заради сюжета, който не им е толкова близък, но преди всичко заради новаторския начин, по който е направен. Сериала усилено се промотира в чужбина и както разбрахме неотдавна, вече е продаден и се очаква да се излъчва в много страни, вече виждаме че това се случва. В арабския свят има забележителен рейтинг,който не са постигали  дори най-гледаните сериали, което мен лично много ме изненада. Явно там зрителите са много по-широко скроени от турските. Със сигурност толкова добре направен продукт ще бъде оценен по достойнство, аз не се съмнявам в това. Дори ние тук, които го харесваме, сигурна съм че ще го оценим по-добре след края на първи сезон, когато изгледаме накуп и подред отново сериите на български. Впечатлението ни е ще е съвсем различно."

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 21:43 от queen_fenka

# 680
Фенче Heart Eyes, според мен Шура нямаше как да остане в хотела, прекалено много обстоятелства я караха да замине-съмненията за това, че Сеит е заминал наистина, многото време, което мина от тогава ,появата на леля й, която й беше като спасителна сламка, а и нямаше как да се опълчи на властната й натура Peace

Киарче Hug,
Скрит текст:
мислила съм, ама не смея, за сега само чета Wink

и на мен Серенай ми е много антипатична Tired, ама ще я видя сега де Peace

Роминка Hug

# 681

Пълна Опровърщения според Ирка  Joy , а иначе сериала на Чаатай и Серенай "Приливи и отливи", превеждан от нашите като "Кварталът на богатите". Почва след "С Русия в сърцето".  Peace

# 682
Ето интрото на Приливи и отливи, ако някой се интересува  Laughing
Скрит текст:

# 683
  • София
Милинки Hug Hug Hug
Добре съм ви заварила!  love001
Не успях за серията. newsm45  Имах много неща да свърша, че утре изчезвам до неделя 1swing
Ако може линк към серията, че нЕмам нерви да я търся! Тенкс! Гледам по фотките, Шура се е срещнала с сестра си.

# 684

Пълна Опровърщения според Ирка  Joy , а иначе сериала на Чаатай и Серенай "Приливи и отливи", превеждан от нашите като "Кварталът на богатите". Почва след "С Русия в сърцето".  Peace
Joy Joy Joy

Ама не е по БТВ  newsm78 Защото аз друга тв не мога да гледам.

# 685
# 686
Ромина,  Hug http://www.-spam251-/2015/06/medcezir-9.html

Айра, ако и когато решиш - заповядай!  Hug

# 687
Хамам нямаше, но пък видяхме пране на риза. В добавка Сеит така успокои Айшето, че нищо чудно какви ги върши тя по-нататък.
Днес имаше сериозно подсилване на руската страна: лелята, братовчедът, Валентина. Петро сметна може би, че моментът е дошъл и си призна чувствата. Всички заедно теглят Шура от Сеит и турското към руското.
За пръв път между двамата се появи физическо разделяне: Шура напусна хотела и ше живее при руските си роднини, заговори се за заминаване от Турция. Шура мисли за нов живот и работа. Всичко я отдалечава от Сеит.
Пръстенът, който Сеит купи за Шура, му спаси живота. По-късно и другият пръстен ще изиграе същата роля. Разказът за пътуването на Тина пък, който Сеит чу от Шура, му даде идея какво да направи и фактически и чрез това  Шура му помогна да се спаси.

# 688
Ваня  thumbsup Само, че какво пък толкова и каза Сеит на Айшето, за да си прави някакви планове  newsm78
утре може би ще гледаме това  newsm78

# 689
Фенче, много ме разсмя.
Нямаше нужда нищо да и казва. Останалото беше достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт