Забременели след Ин витро - тема 10

• 30 868
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Да, преди началото на процедурата бях 48кг, 2 качих от стимулацията, стартово 50, бях 57.2 /по техния кантар/ в 20-та седмица. Сега с малко диета и повече движение смъкнах до 55.7  Whistling Определено ми е по-леко и се чувствам по-добре. Не смятам да свалем повече. Мисля, че проблемът не беше толкова в самия брой килограми, колкото, че всичко стана рязко за един месец. Аз съм виновна, тъпчех се с ядки, пълнозърнести храни и червено месо за желязо.  Laughing Спрях ядките и пълнозърнестите, наблегнах на плодове и зеленчуци и от самосебе си свалих за 3-4 дни.

# 661
И аз ви благодаря за топлото посрещане!  Hug
Бебе2015, можеш да ползваш и този калкулатор на термин - http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html   аз много си го харесвам.
Томи, всичко ще е  наред, сигурна съм.
Естларче, танците са страхотни, вярвам че и бебо ще се чувства добре с тях. Само внимавай с тези причернявания, аз два дни подред го направих този номер, добре че и в двата случая имаше къде да седна докато се свестя... Но доки си ме предупреди - две бебета: двойно повече радости, но и гадости  Wink
Бис, вие да не стягате детенце вече за училище, че и бюрце му сковавате  Grinning

# 662
Благодаря за отговорите момичета   bouquet
Аз ги сметнах нещата но нали след преглед ти казват как върви детето и спрямо това се решава.

# 663
Бебе, при инвитро почти няма разлика. Моя не са го сменяли, въпреки, че винаги има разминавания от ден-два.

# 664
Моят термин си е така от самото начало - 31/07. Само на единият преглед излезе 30/07 заради едното от измерванията, но след това се върна пак на първоначалната дата. Хубавото при нас е, че не трябва да се гадае ами се знае кога точно се е случило "чудото" Simple Smile Пък и в крайна сметка датата на термина е просто ориентировъчна, аз не се сещам  да знам за някоя жена родила точно на термин.

Редакция: Естлар ме е изпреварила Simple Smile

# 665
Дизастър, това с  черния мокет е disaster. И аз съм с черен килим и ще бъде сменен  Naughty
Точно, аз затова исках да се смени без значение колко ще струва. Сега сме сложили нещо такова
и коридора стана по-светъл, и аз съм хепи Simple Smile

# 666
Пффф, излезе ми МБ - с ентерококи в урината съм. Кеф, а?

# 667
Нера, Миерин, добре дошли, лека и спокойна бременност ви пожелавам! Simple Smile Много добре се освежи темата с нови попълнения. Има баланс! Wink

# 668
  • СОФИЯ
danny_cat  Hug

# 669
Нера, Миерин, добре дошли! Миерин, точно за тук си, не се съмнявай, ей сега ще минат месеците и ще започнеш да переш и гладиш дрешки за новото беби  Grinning
Май и аз минавам на диета като Естлар. Лакомията се наяде на обяд, сега й тежко... Довечера почти без храна, танци обаче няма да има, че ще е смешна картинката.  hahaha

# 670
Хихии, Нера, много ме разсмя с това бюро Simple Smile Мисля да го ползвам вместо скрин, в смисъл за нареждане на разни неща, защото в спалнята няма място и за скрин. Ще има и принтер и бебешки работи Simple Smile
Естлар, всякакви гадини виреят, но се махат, даже и да трябва да пиеш нещо, не е фатално, не се нервирай.
Бебе, радвам се, че си здрава вече!! Чакаме и ние да се похвалиш, че си чула сърчице!

# 671
О, да! Къде се е чуло бебе без принтер?!  Joy

# 672
Здравейте и от мен, влизам да се отчета. Вчера мина втората ни ФМ, всичко с бебо е наред, док остана много доволна и за награда юли отиваме на море.
Добре дошли на новите мамчета.
Имам и въпрос кога най-рано започнахте с покупките , че аз вече едвам се сдържам.

# 673
Геричка, пазарувай когато ти е кеф! Мен, това с покупките, ме зарежда неимоверно, голямо удоволствие се оказа и ме прави щастлива.

# 674
  • СОФИЯ
Кей дано си права  Praynig Hug
Хубаво е тук, чета с удоволствие всеки пост на всяка от вас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт