Забременели след Ин витро - тема 10

• 30 865
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
О, да! Къде се е чуло бебе без принтер?!  Joy
Joy Joy Joy hahaha
Геричка, браво за ФМ!
Аз взех първата покупка - едно сладко боди още втори - трети месец, да се чувства мечето добре дошло и желано у дома на пук на всички глупави суеверия. Другите неща по-късно, че първо чаках какво ще събера от родата и познати армаган втора радост. Като цяло до осми месец накупих почти всичко останало. Simple Smile

# 676
И аз това щях да кажа - купувай, когато се чувстваш готова да започнеш с покупките. Аз също започнах рано да пазарувам - ама то бебешките дрешки са толкова сладки и изкушаващи, само имай предвид, че бързо се израстват в началото и може да ти останат необличани. Затова пазарувай разумно  Peace За другите неща ще падне проучване първо, всички бяхме така,
Вчера аз имах друг проблем: отворих Ибей и се сетих, че вече всичко съм си купила/поръчала и понеже не се сетих за друго, взех термометър да търся  Joy Принтер си имаме от преди това  Joy  Joy  Joy

# 677
Принтер си имаме още от баткото  Joy , сега трябват кошарки и количка+ дрешки за изписването.
Искам за изписването да си взема сатенени пеленки. Някоя от вас виждала ли ги е на живо? Аз казвам пеленки, а познати ме поправят одеалца  newsm78 . Толкова ли са плътни?8 . Ето за това говоря.

# 678
Не смятам да се уливам, но повечето ми близки са с момичета, така че доста неща ще си чакат мен. По принцип не съм суеверна и си мислех вече по малко да почвам та да не ми се събира всичко наведнъж и с майка ми, сестра ми и  свекървата сме се разбрали те какво ще взимат.

# 679
  • Варна
И аз не съм ви изоставила още. Все още сме в три в едно, макар и в болницата. След кръвоизлив ме приеха по спешност - хематом, който избутва ембрионите и причинява отлепване.
Лежа на системи и стискаме палци...  Praynig

# 680
Аааа, без такива, моля. Ти и хората няма да ни изоставите! Знам аз!  Hug Heart Eyes
Кали, с теб съм, знаеш го!

# 681
Стискам палци и на краката. Вие сте борци, ще се справите, сигурна съм.

# 682
Кали, никакво изоставане! Всичко ще е наред! Оправят се тия хематоми, но трябва да си лежиш  Hug
Кей, ама умирам си от смях с теб!!  Joy това е положението - малка къща и всичко е почти на едно място Simple Smile Ама то и моето бебе е заобиколено от документи, така чеее Simple Smile
Гери, пазарувай, когато ти е кеф! На мен лично ми дойде нанагорно последните 2 месеца откъм финанси. Хубаво е да се разпредели във времето, това от чисто практична гледна точка. И аз не съм суеверна.

# 683
Добре дошли Нера, Миерин и Фраци, леки и безпроблемни месеци до термин, мамчета  Hug.

Геричка, аз купувам, не мога да устоя. Имам си шишета, дрешки, купих и люлка и разни други джаджи. Люлката и другите ги взех от гаражна разпродажба до нас, толкова са хубави и запазени почти без пари, че не можах да не се обзаведа, даже съжалявам, че изпуснах 2-3 неща, но бяхме 3 бременни едновременно  hahaha и трите с момчета, че се действаше бързо.

Естлар, не си качила много, но наистина си зависи и как е разпределено качването по седмици. Браво за танците, аз бих се радвала да се върна на йога, но пък Мими е ваканция и няма кога да се измъкна. Аз съм качила 10 кг. до сега и много им се радвам, че почнах да приличам на човек, а не на тапициран скелет, както ти се изрази веднъж  Joy.

Ние в Чикаго си караме доста хладно и дъждовно лято. Не се оплаквам, хваля се  Flutter. Така или иначе не съм се засилила за плаж, пък и доматите в градината натурално поляти  Mr. Green. Само за 27.06 съм си поръчала да няма дъжд и да е по-прилично, че ще празнуваме на двора РД на Мария, но както дойде и вътре имам място.

Хайде Зу, ти си ни следващата мама. Тези пеленки не ми изглеждат плътни, тъкмо са си за летни бебета, но пък не съм имала такива. След Зу, да се стяга Бистракова, ех колко хубаво и вълнуващо.

Майтапа настрана, но и нашето бебе ще си расте с принтер. Неговата стая си е офиса на баща му  - бюро, библиотека, компютър, принтер, бебешка кошарка и те така  Whistling. .

Кали, стиснати палци и от мен имаш, дано се закрепят бебоците и ви изпишат скоро  Praynig.

# 684
Грация, благодаря! Тази нощ започнах да сънувам събитието и не можах да спя. Има още 4 дни   ylinfant  ylinfant
Ще поръчвам дрешки за изписванетоот клиниката,като се родят. Да ги видя аз колко ще са големи бандитките ми.
Кали, ще се резорбира хематома, спокойно.

# 685
  • Живее на Луната
Кали и аз бях в твоята ситуация - хематом и страшен кръвоизлив, мислех си че всичко е приключило. Слава Богу точката си беше там, полежах малко в болница, после вкъщи и се оправих. Сега не може да ме прибереш, само обикалям улиците  Grinning

ЗУ, и твоето време съвсем е дошло. Най-хубавата среща ти пожелавам  Hug

# 686
 Днес направих 30с.,малко по малко минава времето,а аз още се услушвам и нищичко не съм купила. Мисля тези дни поне нощници за болницата да купя,че да съм подготвена. Ще купувам аз основно онлайн и в няколко сайта съм си набелязала разни нещица. Утре сигурно ще пристигне количката,а мъжа ми ми каза да не бързам с покупките че приятели белгийци ми накупили цял куфар с дрехи и ще видя какво са взели хората първо и ще допълвам само.
Вие какви дрешки вземате за лятото? Сърбят ме ръцете да ги обзаведа моите мацки с роклички,но може и да се въздържа за по нататък.

# 687
Добре дошли на новите попълнения и лека бременност.

Зу, верно че и за теб не останало Wink

Кали, ще мине хематома, но трябва да полежиш малко

Мен нещо ме е хванало притеснението, не знам защо. Днес се събудих с херпес на устната.

# 688
  • При вещиците
Кали, аз и бебка продължаваме да стискаме палци. Всичко ще е наред!
Рени, честита ти 3ка. Още мвлко да поседят бебките на топло.
Зу, хайде не останааааааа. Ще гушкаш бебките скоро. Много са хубави тези сатенени пеленки.
Споделете от кои сайтове пазарувате. И по-скоро от кои сте доволни вие като качество/цена.
Аз мисля да направя първия подарък на бебка по случай последния ден от 5 месец. Simple Smile

# 689
Лили с бебока растем, то по-мъничко, а аз повече  Animal Pig  Joy Joy
Естлар стана ти спокойно на душичката и се разтанцува  newsm19, Браво!!! И на мен ми казаха, че за близо 3 месеца съм качила 3 кг и да внимавам, ама кой да слуша  Wink С това посточнно гадене все тестени храни ям.
Кали силен палцостис.
Зу, не остана, с пожелание за леко раждане.

Общи условия

Активация на акаунт