WIZZ AIR - 18

• 71 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Луната
Здравейте,ето че не остана и утре летим за Милано.Може ли да ми кажете каква е последователността като пристигнем на летището,значи голям багаж няма да имаме само с малък салонен сме,разпечатала съм бордните карти ,нося актовете за раждане на децата и копия също от терминал 1 ще летим,но понеже ще ни е за първи път и да не се лутам бих била благодарна да ми обясните  Blush
На пас-контрола минавате заедно - мъжът ви, вие и децата. За децата и само паспорт може
Може ли да взема за децата солети или бисквитки?
Можете
Вода от безмитна ще купя защото няма как да купя мин вода в 100мл,330мл са най-малките.
Вода от безмитните или кафенетата е 2 лв, а в самолета 2 евро
В себе си ще нося парацетамол,нурофен,но те са без рецепти и на мъжа ми лекарството за кръвно но то е с рецепторна книжка и нея ли да нося?
Едва ли ще потрябва, но я вземете я за всеки случай
Доста въпроси ми изникват ама да не досаждам повече:) лек и успешен ден

# 121
Водата на безмитния на терминал 1 вече е  3 лв. На кафетата е 2

# 122
Здравейте,ето че не остана и утре летим за Милано.Може ли да ми кажете каква е последователността като пристигнем на летището,значи голям багаж няма да имаме само с малък салонен сме,разпечатала съм бордните карти ,нося актовете за раждане на децата и копия също от терминал 1 ще летим,но понеже ще ни е за първи път и да не се лутам бих била благодарна да ми обясните  Blush
Може ли да взема за децата солети или бисквитки?Вода от безмитна ще купя защото няма как да купя мин вода в 100мл,330мл са най-малките.
В себе си ще нося парацетамол,нурофен,но те са без рецепти и на мъжа ми лекарството за кръвно но то е с рецепторна книжка и нея ли да нося?
Доста въпроси ми изникват ама да не досаждам повече:) лек и успешен ден

На децата няма ли да им трябват задгранични паспорти?  newsm78

Да,да разбира се и задрганичните паспорти  Simple Smile то без тях на къде
 И много благодаря за бързите отговори

# 123
Утре, 18.06, -20% за членовете на Уиз клуб.
И един малко тъп въпрос от мен Embarassed newsm78. Трябва ли да имам валидно членство, за да видя цената с отстъпката? Забравила съм вече как беше...

# 124
И един малко тъп въпрос от мен Embarassed newsm78. Трябва ли да имам валидно членство, за да видя цената с отстъпката? Забравила съм вече как беше...
Мисля, че се вижда цената и без да си с активно членство.  Peace

# 125
Вижда се Simple Smile Нали това е начинът да те привлекат към членство. Всеки път като резервираш, ясно виждаш колко би платила, ако беше член.

# 126
  • София
Извинете, сигурно е обсъждано, но не успях да го открия-как се извършва уеб чек ин?
Така, открих го, но не мога да разбера следното: пътувам да речем от София до Рим и после от Рим до София. Мога ли да напраля уеб чек ин наведнъж, от компютър в София, преди заминаването от София и за двата полета? Или второто уеб чекиране трябва да е в Рим?

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 16:10 от sisy

# 127
Можете да се чекирате от София, ако полетът от Рим е в следващите 30 дни. Всеки полет се чекира по отделно, разпечатвате бордната карата и buon viajo!

# 128
  • София
Можете да се чекирате от София, ако полетът от Рим е в следващите 30 дни. Всеки полет се чекира по отделно, разпечатвате бордната карата и buon viajo!

Благодаря!
При изписването на имената иска само име и фамилия, тоест презимето не го попълвам, нали? И обръщението mrs  и ms трябва ли да са вярно посочени, че не съм съвсем сигурна в точния превод?
Благодаря още веднъж!

И още туристическата застраховка (тази, която може да бъде избрана по време на резервацията) задължителна ли е? Тя позволява анулиране на резервация или? Ако не избера тази застраховка, трябва ли да си правя друга, при друг застраховател?

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 16:48 от sisy

# 129
Mrs/ms няма значение. Никой няма да ти иска акт за граждански брак.

Туристическата застраховка не е задължителна. Нито от сайта на Уиз, нито въобще. Ти си решаваш.

# 130

Благодаря!
При изписването на имената иска само име и фамилия, тоест презимето не го попълвам, нали? И обръщението mrs  и ms трябва ли да са вярно посочени, че не съм съвсем сигурна в точния превод?
Благодаря още веднъж!

И още туристическата застраховка (тази, която може да бъде избрана по време на резервацията) задължителна ли е? Тя позволява анулиране на резервация или? Ако не избера тази застраховка, трябва ли да си правя друга, при друг застраховател?

https://wizzair.com/bg-BG/travel_services/delay_warranty
за това мисля че става дума
изписва го като застраховка
ако полетът ти закъснее или е отменен, ти плащат някаква сума
не е здравна застраховка

# 131
Здравейте! Искам да попитам следното: имам бордната карта, съхранена на десктопа. Как мога да я прехвърля в пощата ми и от там вече да стане самото разпечатване на принтер?

# 132
Пробвахте ли да я изпратите до себе си като прикачен файл?

# 133
цлете , благодаря   bouquet!

# 134
Здравейте,

Студент съм и с Колега от Университета сме в командировка в Германия по програма "Еразъм".

Ще пътуваме обратно в България в края на месец август. В отчетните ни документи се налага да е вписана дата 31.08 (понеделник) на полета. Най-удобно ни е да пътуваме обаче по-рано, именно на 27.08 (четвъртък).
На тази дата полетът между Франкфурт (Хан) и София на Wizz air е W6 4338.

Разговаряхме с нашия ръководител и с другите Колеги в Университета и те са съгласни на този вариант, но проблемът с коректното отчитане остава. Той ни посъветва да се обърна към авиокомпанията, чиито услуги ще ползваме.
Изглежда единственият начин за връзка с Wizz air е по телефона. Затова реших да попитам първо тук.

В тази връзка, наясно ли Сте дали има някакъв начин в бордните карти и резервациите на полета да стои дата 31.08, а реалният полет да е на 27.08? Това е необходимо за отчитане в документацията за командировката.

Благодаря Ви предварително!

Поздрави,
Николай

Общи условия

Активация на акаунт