WIZZ AIR - 18

• 71 634
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:
Здравейте,

Студент съм и с Колега от Университета сме в командировка в Германия по програма "Еразъм".

Ще пътуваме обратно в България в края на месец август. В отчетните ни документи се налага да е вписана дата 31.08 (понеделник) на полета. Най-удобно ни е да пътуваме обаче по-рано, именно на 27.08 (четвъртък).
На тази дата полетът между Франкфурт (Хан) и София на Wizz air е W6 4338.

Разговаряхме с нашия ръководител и с другите Колеги в Университета и те са съгласни на този вариант, но проблемът с коректното отчитане остава. Той ни посъветва да се обърна към авиокомпанията, чиито услуги ще ползваме.
Изглежда единственият начин за връзка с Wizz air е по телефона. Затова реших да попитам първо тук.

В тази връзка, наясно ли Сте дали има някакъв начин в бордните карти и резервациите на полета да стои дата 31.08, а реалният полет да е на 27.08? Това е необходимо за отчитане в документацията за командировката.

Благодаря Ви предварително!

Поздрави,
Николай
"Извинете, има ли начин да ми издадете фалшива бордна карта с една дата, пък аз да пътувам на различна?"

Съветвам те са си спестиш време и пари и да не разсмиваш унгарките за своя сметка Simple Smile

Успех!

# 136
 Nickolay, със сигурност ли държат на датите?
имам познати, които са пътували по Еразъм и често пътуват ден-два преди датата на събитието
аз съм пътувал също 2 пъти по програми на европейски институции,
реално не ги интересуват точните дати, важното е, че си присъствал и че имената са  ти на бордната карта,за някои дестинации даже е невъзможно да се намери полет за съответния ден

# 137
Дали ще фалшифицираш ти си решаваш, но няма проблем да запазиш бордната карта като файл и да я редактираш както искаш. На самата авиокомпания трябва да покажеш истинската обаче.
Не вярвам да се навият да ти издават фалшив документ, дори да успеят да разберат какво искаш.

# 138
Ако нямаш достъп до принтер може ли да вземеш бордна карта от летището и да се чекираш там?

# 139
  • Луната
Ако нямаш достъп до принтер може ли да вземеш бордна карта от летището и да се чекираш там?

Можеш срещу заплащане.
За летище София ти е необходима хартиена разпечатка на бордната карта, ако имаш уеб чекин.

# 140
Здравейте, към коя банка става плащането на билет по банков път без такса?

# 141
Здравейте. Знам, че много е писано по темата, но сега направих резервация, а ще имам възможност да я платя във вторник сутринта. Случвало ли се е на някого да му анулират резервация, ако плати ден-два по-късно, предвид 24-часовия срок и това, че утре е неделя? Досега при резервация събота или неделя съм плащала в понеделник, но просто сега няма да мога. Предварително благодаря за отговора.

# 142
При разпечатана бордна карта, ми направи впечатление, че част от информацията е изписана на кирилица(  на български), цитирам дословно : регистрация чрез уеб, малък салонен багаж, затваряне на изхода,а друга част е на английски- име на пътника, документ за самоличност, дестинацията от- до. Пътуването не е от летище София, а е до летище София. Та въпросът ми е: това, което ги интересува при проверката е баркода в/у бордната карта, нали?( а другото описание, което е на кирилица, не би трябвало да създаде проблем на чуждото летище?)

# 143
не
спокойно  Peace

# 144
 Bradley Cooper , благодаря!( за първи път ще ползвам Wizz- то си личи, затова и въпросите са ми сигурно смешни Embarassed)

# 145
Здравейте! Изглежда има промяна в начина на отпечатване на бордната карта? Искам да я препратя на имейл, или да я получа на моя имейл, но май няма начин? Отварям само в един pdf формат може би, а преди имаше избор и в word. Не трябва ли да ми я изпратят автоматично на имейла? Все още не съм получила нищо?

# 146
  • Пловдив
Пробвай да я качиш в DOX. Аз така запазвам документи, защото имел сам на себе си да пратиш не съм пробвала.

# 147
  • София - Варна
Само на pdf е. Аз не помня на word. А и няма логика да има, т.к. може да се редактира. То не че pdf не може, но е по-специално Отваряш pdf файла. Даваш save as с име и го запазваш в някаква директория и правиш с него каквото искаш после.

# 148
Не мога да повярвам, че това ще ми е проблем! Никъде не ми излиза възможност за печат или "save as" !! Опитах всико, с два браузъра-излиза ми само като линк! Дали защото съм чекирала само отиването? Не би трябвало newsm78. А и всеки път, когато отварям сайта и наново пробвам- все ме карат да правя нова регистрация(да "продължа с чек-ин")
, докато стигна до бордната карта? Това вече може да е заради едната посока... Даже не мога да я изпринтя #2gunfire

# 149
Не мога да повярвам, че това ще ми е проблем! Никъде не ми излиза възможност за печат или "save as" !! Опитах всико, с два браузъра-излиза ми само като линк! Дали защото съм чекирала само отиването? Не би трябвало newsm78. А и всеки път, когато отварям сайта и наново пробвам- все ме карат да правя нова регистрация(да "продължа с чек-ин")
, докато стигна до бордната карта? Това вече може да е заради едната посока... Даже не мога да я изпринтя #2gunfire

ето тук е описано
пробвай и кажи

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=838451.msg … 94713#msg30794713

Общи условия

Активация на акаунт