WIZZ AIR - 18

• 71 625
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря много!! С комбинацията ctrl+P успях да отпечатам бордната карта, но искам да я изпратя на имейл, а не мога да я запаметя като файл.  Ще я  сканирам  и мисля,че не трябва да има проблем.

# 151
Благодаря много!! С комбинацията ctrl+P успях да отпечатам бордната карта, но искам да я изпратя на имейл, а не мога да я запаметя като файл.  Ще я  сканирам  и мисля,че не трябва да има проблем.

В поста е описано и как да се запази PDF

# 152
Ами не става, поне при мен, по описания начин.

"По въпроса за принтирането, днес се чекирах и забелязах проблема. Вероятно скоро ще го отстранят. За момента решението е да се кликне с десен бутон върху бордната карта и да се даде Print. След това на Destination се клика на Change и се избира Save as PDF и накрая пак Save. От там можете да си изберете къде да я запазите (на Desktop-a например). Това работи за Windows."

При мен не излиза  нито Print , нито Destination с десен бутон. С Ctrl+p директно ми излиза прозореца за принтиране, но не виждам  Destination newsm78 , може би зависи от принтера?

Но със сканирането реших проблема и вече изпратих бордната карта като pdf.
 Само при мен ли го има този проблем Embarassed

# 153
Не. Не го има само при теб този "проблем". Просто от известно време премахнаха възможността за генериране на ПДФ от самия сайт. И оттам насетне тези, които се нуждаят от ПДФ, се спасяват по някой от посочените начини.

Съветът с Destination не важи за всеки браузър!

Твоят начин със сканирането макар и доста low-tech, е абсолютно ефикасен независимо от браузър или ОС. Само малко повече хардуер изисква, но пък работи безотказно Simple Smile

# 154
  • Луната
Ами не става, поне при мен, по описания начин.

"По въпроса за принтирането, днес се чекирах и забелязах проблема. Вероятно скоро ще го отстранят. За момента решението е да се кликне с десен бутон върху бордната карта и да се даде Print. След това на Destination се клика на Change и се избира Save as PDF и накрая пак Save. От там можете да си изберете къде да я запазите (на Desktop-a например). Това работи за Windows."

При мен не излиза  нито Print , нито Destination с десен бутон. С Ctrl+p директно ми излиза прозореца за принтиране, но не виждам  Destination newsm78 , може би зависи от принтера?

Но със сканирането реших проблема и вече изпратих бордната карта като pdf.
 Само при мен ли го има този проблем Embarassed

Описаният начин става само през браузърът GoogleChrome.

# 155
Здравейте,
имаме закупени билети за Милано/ Бергамо/ за октомври, но се очертават избори и пътуването може да пропадне. Може ли да ми кажете как се процедира в такъв случай? Примерно ако реша да си променя датата на пътуване по-нататък във времето. Губя ли парите и наново ли купувам билети или ми приспадат нещо? Моля, който е имал такъв случай, да сподели. Поздрави Simple Smile

# 156
Здравейте,искам да питам ако бордната ми карта не е отпечатана, я показвам на телефона на летището на Франкфурт хан дали ще могат да я сканират.Не знам къде мога да ги принтирам. Благодаря.

# 157
До колкото  знам Уиз не признават друго освен  хартиени водни карти. Случвало ми се е преди години в туристическа агенция да помоля за пристигане.  Има уеб кафета ,книжарници. Ако сте без принтера на карта ще трябва да платите, т.е. намерете начин за принтера не.
Почти никакъв смисъл няма от промяна  на билет.  Купете си нови . Между  другото  за избрите се знае от повече от  година.

# 158
Здравейте. Имам един спешен въпрос: в ръ4ния багаж може ли да се носи сирене? Става дума за ръ4ен голям багаж (не регистриран до 32 кг.).
Благодаря на тези, които са имали подобен слу4ай и могат да споделят.  bouquet

# 159
Здравейте. Имам един спешен въпрос: в ръ4ния багаж може ли да се носи сирене? Става дума за ръ4ен голям багаж (не регистриран до 32 кг.).
Може. Ако е в саламура, обаче не може. Най - редовно се прибирам с повече от килограм сирена.  Simple Smile

# 160
Имам въпрос относно онлайн чекирането. Пише, че ако се пътува за страна извън Шенгенската зона при чекиране трябва да се въведат данните за документите за самоличност.

Реално като се връщам за Бг пътувам за страна извън Шенген - трябва ли при чекирането за полета насам да въвеждам тези данни?

# 161
трябва

# 162
Благодаря!

# 163
Може. Ако е в саламура, обаче не може. Най - редовно се прибирам с повече от килограм сирена.  Simple Smile
Благодаря ти много. Зна4и вакумирано няма проблем. Peace

# 164
Хора, имам малко глупав въпрос, но се чудя каква цена е нормална за Милано? Знам, че много хора са ходили там с Wizz и имат наблюдения как вървят цените на билетите, ще се радвам да ми дадете някакъв ориентир (става въпрос за септември). Възможно ли е заради експото тази година да са по-високи цените? Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт