WIZZ AIR - 18

• 71 553
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Имам резервация за полет от моя профил за мен и още трима човека. Знаете ли дали и как мога да закупя priority boarding само за един от пътниците?

Защо ти е приорити след като вече всеки си има място?
Не питах дали е нужно или не.  Whistling

На мейла от първата страница отговарят ли?

n.y.x, на български се говори, но често самите оператори не са българи.  Simple Smile

# 286
Имам резервация за полет от моя профил за мен и още трима човека. Знаете ли дали и как мога да закупя priority boarding само за един от пътниците?
Мисля, че през системата не може да се купи приорити само за единия от пътуващите.

# 287
имате ли идея кога ще пуснат билети за след март 2016  newsm78

# 288
  • Пловдив
Въпроса ми не е много за тук,но незнам къде да попитам. Някой би ли ми казал кой е най- евтиният паркинг около летището?.Ще пътуваме от Пловдив и не искаме да ангажираме някой да ни кара и да ни взима,особено като се пребираме е нощен полет. Става въпрос за 14 дни.

# 289
Въпроса ми не е много за тук,но незнам къде да попитам. Някой би ли ми казал кой е най- евтиният паркинг около летището?.Ще пътуваме от Пловдив и не искаме да ангажираме някой да ни кара и да ни взима,особено като се пребираме е нощен полет. Става въпрос за 14 дни.
Мисля, че този: Parkvia

# 290
  • Пловдив
Мими благодаря    Hug

# 291
Уф, има ли тема за Женева или да питам тук. Чудя се да си плащам ли билетите на Уиз или да отпрашвам. Като гледам цените на хотелите там -  хлъц!

# 292
# 293
  • тук-там
Уф, има ли тема за Женева или да питам тук. Чудя се да си плащам ли билетите на Уиз или да отпрашвам. Като гледам цените на хотелите там -  хлъц!

Близко е до Френско.  Peace
 Огледай се за спане там. Писала съм и в другата тема. Тонон и Евиан са наблизо - ценита са два пъти надолу от Женева.

# 294
  • София
Здравейте, дали можете да ми помогнете със съвет, защото нещо не можах да се ориентирам в сайта на wizz. Налага се да оперират бебето ми една седмица преди отдавна планирано пътуване до Германия. Дали има шанс да отменя пътуването без да плащам огромни глоби? И къде и кой да питам?

Платила съм 3 бр. билети - за мен, мъжа ми и голямото ми дете, бебето щеше да остане в този период на отглеждане при бабите.
Благодаря ви предварително за отговорите.

# 295
  • Враца
Цвете,
Глобата, доколко знам, е условна.
Тоест, ти губиш билета, а глобата е дотолкова глоба, че ако цената на билета надхвърля цената на глобата, ти връщат разликата, а останалото те глобяват.
Таксата е 137 лева.
Примерно, билета ти е 200 лева, а глобата е 137. Връщат ти 63 лева.
Ако билетът ти е 40 лева, а глобата е 137, не ти връщат, а и ти не им дължиш.

Ти се прецени дали цената на билета надхвърля глобата, и да видиш има ли сума за връщане.
Ако двете са много близки, вариант е да продадеш билетите на някого, за някаква символична сума.
Този някой може да плати такса за промяна, и пак да му излезе по-изгодно, отколкото да купи нови билети. Така и ти ще вземеш някакви парички.
Таксата за промяна на име е 88 лева.Ако твоите билети са по 137 лева, ти няма да вземеш нищо от тях, можеш да ми ги дадеш по 20 лева, и на мен паК ще са ми по-изгодни...

Съжалявам за причината, по която ще пропуснете пътуването.
Дано бебенцето да се възстанови бързо!
КУРАЖ!!! Hug

# 296
  • София
Трън в очите, много благодаря за отговора!
А трябва ли да се обадя, за да кажа, че няма да пътуваме или просто не се явяваме на полета?

# 297
Здравейте, дали можете да ми помогнете със съвет, защото нещо не можах да се ориентирам в сайта на wizz. Налага се да оперират бебето ми една седмица преди отдавна планирано пътуване до Германия. Дали има шанс да отменя пътуването без да плащам огромни глоби? И къде и кой да питам?

Платила съм 3 бр. билети - за мен, мъжа ми и голямото ми дете, бебето щеше да остане в този период на отглеждане при бабите.
Благодаря ви предварително за отговорите.
Ако имате достатъчно време преди пътуването, пробвайте да напишете писмо(мейл има на първата страница) и да приложите документите за операцията.
Не твърдя, че ще е успешно писането, но не пречи да пробвате.

Трън в очите, много благодаря за отговора!
А трябва ли да се обадя, за да кажа, че няма да пътуваме или просто не се явяваме на полета?
Не се чекирате и не се явяввате.
Ако решите да прежалите/загубите/ билетите, подарете ги на познати, които да платят таксата за смяна на име.

# 298
  • София
За къде за Германия става дума? Аз точно мислех да купувам за мене и за каката билети за Мемингем за началото на септември...

# 299
  • София
Здравейте, имам един спешен въпрос, защото ще пътувам утре. Имам едно куфарче, което се вмества в размерите на голям салонен багаж, за който си платих вече. Куфарът е с четири прави ъгли, а на картинката за голям салонен багаж картинката е с куфар, на който два от ъглите са заоблени. Това проблем ли е?

Общи условия

Активация на акаунт