WIZZ AIR - 18

• 71 828
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
"Няма никакъв проблем с преноса на лекарства в ръчен багаж. Ако са таблетки - изобщо въпроса не подлежи на обсъждане .Не вярвам да имаш лекарства в течно, спрей или гелообразно  състояние , чийто контейнер да надвишава допустимият за ръчен багаж 1 литър , така че нямаш проблем.  PeaceИзобщо не е необходимо да разпределяш лекарсвата в няколко багажа ...още по-малко заради това да поръчваш и да плащаш ненормално високата цена на Wizz за регистриран багаж !  Peace bouquet"

Hug  bouquet

Ще пиша как е минало като се върнем Simple Smile

# 391

А пък ти пътувай .........за ................и си гледай работата ! Не се заяждай с мен Stop Не съм отговаряла на теб и можеш да се правиш на "умна" пред който си искаш , но на мен ми се махай от главата ! Анадъмо?!  #2gunfire

Не съм отговаряла конкретно на въпрос за Швейцария или по-точно изобщо не съм обърнала внимание за коя дестинация се пита ......Просто защото е едно и също .......така , че специално за теб като много "компетентна" - За ЦЯЛ СВЯТ не е проблем да се изнесат 2 стека цигари ! Joy

newsm20  Браво бе! Страшна си!  Какъв език, какво възпитание!!! hahaha hahaha hahaha
 ooooh! Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 10:18 от Анонимен

# 392
  • Sofia
Здравейте,

на 12.08 ни предстои полет до Меминген, Германия с Уиз. Имам няколко въпроса:
1. До Летището ще отидем с метрото, но то спира на Терминал 2, а полета ни е от Терминал 1. Мога ли да разчитам на бусчетата, които превозват пътници м/у двта терминала има ли места там и имат ли някакъв график? Или да ползвам градски автобус, но кой номер е актуален в момента за връзка м/у терминалите?
2. Мога ли да нося кисело мляко в ръчен багаж? Ако не, продава ли се в някой от магазините след като минем граничен контрол?
3. Ще посетим едно немско семейство и се чудя какъв сувенир или нещо типично българско да занеса като подарък? На ум ми идва сапунчета с аромат на рози, ако имате идеи казвайте.
4. Чек ин ще го правя сигурно утре вечер, надявам се да се оправя с инструкциите.
5. Виждали ли сте някъде да продават българска ракийка в шишета до 100 мл?

Предварително благодаря за отговора ви.

# 393
  • Враца
За бусчетата - не съм ги ползвала, но тук съм чела, че са през 30 минути, на часове "и 15 минути" и "без 15 минути".
Кисело мляко- не.
Нали трябва течности до 100 мл, как киселото мляко ще се впише?  Grinning
За сувенир се сещам от картините, които се продават с пейзажи от града- не зная каква им е цената. Сещам се и за православна икона, те са протестанти или католици, предполагам? Сигурно иконата ще им е интересна като подарък. И двете ми идеи могат да се намерят около Александър Невски, а пък икони- във всака църква.
Сега си мисля, че може да се купи от Ал. Невски някоя книжка за България, там има много пътеводители, и при това има и на немски  Peace

# 394
бусчетата са точни и може да се разчита

# 395
пускат нови дестинации от март 2016

# 396
Новите дестинации са:
Аликанте - Испания
Бристол - Великобритания
Хамбург Любек - Германия
Осло - Норвегия.

# 397
да бяха пуснали и по-добри цени 

# 398
Аликанте изглежда доста добре Grinning

# 399
близичко е до Валенсия и нещо като за първи ден са високи цените  ooooh!
щеше ми се да е по-южна дестинация - Севиля, Малага...

# 400

Ще, ще... на едно друго място си говорим и за Португалия.  Grinning

# 401

Ще, ще... на едно друго място си говорим и за Португалия.  Grinning

така ли, къде?  Crazy Party

# 402
Кога пускат за Португалия? Crazy

# 403
Кога пускат за Португалия? Crazy
Мечтаем си още!  Laughing

# 404
  • София
Ракийки по 50, 100 ml има в повечето специалирани магазини за алкохол, аз съм купувала последно от едно магазинче във Варна с/у х-л Одесос; ако си пазя бутилчицата, че мн. ми хареса (имитирше бъклица, но беше стъклена), ще погледна марката   Wink Междудругото, ако са им вдигнали мерките за сигурност на летището, и такива ракийки, както и сапуни, могат да заминат в коша при проверка на ръчния багаж... Аз наскоро черпих с такива бонбони с рози:
, може би са подходящи за германци, иначе на мене и на околните ни харесаха на вкус  Peace

...
3. Ще посетим едно немско семейство и се чудя какъв сувенир или нещо типично българско да занеса като подарък? На ум ми идва сапунчета с аромат на рози, ако имате идеи казвайте.
...
5. Виждали ли сте някъде да продават българска ракийка в шишета до 100 мл?
...

Междудругото ще се радвам да споделите после впечатления от полета, че на нас с каката ни предстои същата дестинация началото на септември, вече имаме билети...

Общи условия

Активация на акаунт