WIZZ AIR - 18

• 71 793
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Местата и сега трябва да се виждат.
Влез в профила си и отиди на меню Моите резервации и копирай Номер на потвърждение.
От менюто избери ЧЕК-ИН и въведи номера и фамилия.
На първата страница трябва да ти излязат детайли за багаж, а на втора са местата в самолета.

# 451
  • София
Meрси,пише,че регистрацията още не е отворена (явно е рано още) и видях къде трябва да се въведат данните   bouquet Вече мога да заспивам спокойно  Whistling

# 452
Спи спокойно, като му дойде времето ще помагаме Mr. Green

# 453
  • Варна
Моля Ви, имам нужда от помощ!

Купихме билети София-Барселона-София за 17/23.08.2015.
В неделя (2.08.2015) реших да направя регистрации + чек ин.
За отиване всичко е ОК и сме разпечатали бордните карти.
Но за връщане се появява проблем. Когато вляза в регистрация за обратния полет, сайтът ми дава вече запаметена информация, аз да я потвърдя. И там излиза за мъжа ми :Тип на документ Друг документ.
Иначе останалите данни за личната му карта - номер и валидност са ОК.
Не мога да променя информацията да е лична карта/паспорт.
Какво да правя?
Може ли wizz да не го качат на борда заради това?

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 13:54 от dedi

# 454
винаги излиза ДРУГ ДОКУМЕНТ
грешка на сайта им е
няма да имате проблем!   Peace

# 455
Предполагам, че това е което си избрала за отиване.
След като номерът на документа е валиден и името му е написано правилно кое те притеснява?
Няма да му откажат качване на борда заради това.

# 456
мене също ме объркваше това друг документ преди
все си викам толко ли не скивам какво избирам  Mr. Green

# 457
  • Варна
винаги излиза ДРУГ ДОКУМЕНТ
грешка на сайта им е
няма да имате проблем!   Peace
Много благодаря
Това друг документ излиза само за него и само за връщане.
Аз съм притеснителна, по принцип. В сайта им пише, че ако има несъответствие в документите могат да откажат качване на борда. За отиване за него излиза лична карта. Това друг документ излиза само за него и само за връщане.
Много, много Ви благодаря, момичета,
успокоихте ме.
Продължавам тогава с регистрацията и чек ин за връщането.

Предполагам, че това е което си избрала за отиване.
След като номерът на документа е валиден и името му е написано правилно кое те притеснява?
Няма да му откажат качване на борда заради това.

# 458
Подобрихме услугата си за качване на борда с предимство за да ви дадем повече!

WIZZ Priority Boarding
   ✈ Бъдете първи на борда!
   ✈ Вземете 1 допълнителен личен багаж на борда!

Пътниците с качване на борда с предимство могат да носят 1 допълнителен личен багаж в допълнение към малката или голяма кабинна чанта.

Допълнителният личен багаж може да бъде ръчна чанта, чанта за лаптоп или чанта за фотоапарат, но не бива да надвишава размерите 40 x 30 x 18 см. Ако пътник с качване на борда с предимство носи 2 ръчни багажа, като и двата надхвърлят максималния размер за допълнителния личен багаж, пътникът трябва да чекира една от чантите срещу съответната такса.

link

# 459
Трябва да пътувам към Париж на 2-ри септември. От 2,5 месеца проверявам цените, но се вдигат. Така и не видях изгодни. Опасявам се, че няма време. Има ли смисъл да чакам или да купувам?

# 460
  • Луната
Трябва да пътувам към Париж на 2-ри септември. От 2,5 месеца проверявам цените, но се вдигат. Така и не видях изгодни. Опасявам се, че няма време. Има ли смисъл да чакам или да купувам?
По-малко от месец, фиксирана дата, период през който пътуват българи живеещи и учещи там... според мен цените едва ли ще паднат.   

# 461
Средата на юли не бяха ли по-изгодни от сега?
Мисля, че около 6 седмици преди датата на полета се търсят ниски цени. Rolling Eyes

# 462
Тогава имаше за обратната дестинация само... Значи според вас няма да намалеят?

# 463
малко вероятно е

# 464
И аз не мисля , че цените за Париж ще падната повече ......Напротив ...колкото повече наближава 2-ри септември и се пълни самолета , толкова по-високи цени ще предлагат на билетите  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт