WIZZ AIR - 18

• 71 806
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Аликанте изглежда доста добре Grinning

Испански Слънчев бряг?

# 436
не мога много да им разбера пускането на близки летища - Бари и Неапол
Валенсия и Аликанте....
Ако знаеше точната цифра на работещите ни сънародници в Южна Италия и Южна Испания, щеше да им го разбереш. И аз не я знам, но се сещам, че е висока.

А и... при Уиз ефективността се мери след година. Ако септ. 2016 още ги има... ясно е.

# 437
  • в града на вечния купон
От коя дата 2016 започват  да  летят до Аликанте?

# 438
  • Луната
От коя дата 2016 започват  да  летят до Аликанте?

27 март. Летят веднъж седмично - неделя

# 439
  • в града на вечния купон
Супер! Hug
От сега знам къде ще плажувам  2016 Laughing

# 440
не мога много да им разбера пускането на близки летища - Бари и Неапол
Валенсия и Аликанте....
Ако знаеше точната цифра на работещите ни сънародници в Южна Италия и Южна Испания, щеше да им го разбереш. И аз не я знам, но се сещам, че е висока.

А и... при Уиз ефективността се мери след година. Ако септ. 2016 още ги има... ясно е.

ще видим Бари май не потръгна много, че скоро правиха промо за септември...

# 441
  • Луната
Сега прочетох от тук, че освен новите 4 дестинации ще се увеличат и броя на полетите до някои от съществуващите дестинации. Полетите до Лондон от 18 седмично ще станат 21, до Брюксел и Айндховен от 4 на 5, а до Малмьо от 2 на 3 пъти седмично.
И над 1 милион превозени пътници за 2014 г...
Това са хубави новини Simple Smile
Дано включат още нови дестинации.

# 442
Хубаво е това с новите дестинации.
Хубаво ще бъде и да обновят малко и постепенно и самолетния парк.

# 443
  • Луната
Не зная дали е дискутирано, но сега попаднах на това в сайта на wizz, което поне за мен е ново:
Цитат
Пътниците с качване на борда с предимство могат да носят 1 допълнителен личен багаж в допълнение към малката или голяма кабинна чанта.
Допълнителният личен багаж може да бъде ръчна чанта, чанта за лаптоп или чанта за фотоапарат, но не бива да надвишава размерите 40 x 30 x 18 см.
Ако пътник с качване на борда с предимство носи 2 ръчни багажа, като и двата надхвърлят максималния размер за допълнителния личен багаж, пътникът трябва да чекира една от чантите срещу съответната такса.

# 444
  • София
Дестинацията Аликанте и мен ме изкефи. Има различни типове хотели - и Слънчев бряг , и фамилни. Цените им като за Испания са прилични, а и Валенсия е близо, та може да се съчетае плаж с туризъм.
Мъж ми пък се изкефи на Хамбург, че имало музей с танкове наблизо в Мунстер.  ooooh!
И за да не е съвсем спам - днес отново имам проблеми със сайта -забива и така си стои.  Confused

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 13:56 от bibi

# 445
Хубаво ще бъде и да обновят малко и постепенно и самолетния парк.
Какво му е?

# 446
# 447
  • София
За 1 път закупих билети през Wizz air,надявам се всичко да е наред,но сега имам няколко въпроса  Rolling Eyes Кога(колко време преди полет) и откъде могат да се принтират бордните карти,за 2 пътник никъде не се искаше номер на лична карта,не се ли иска,някъде допълнително ли трябва да се въведе?Нещо друго трябва ли да правя от тук нататък?Извинявам се за може би глупавите въпроси,но ще съм ви много благодарна да ми отговорите,защото се притеснявам да не съм объркала нещо  Rolling Eyes

# 448
Кога ти е полетът? Ако не се лъжа, 30 дни преди датата можеше да се чекираш онлайн.

# 449
  • София
Кога ти е полетът? Ако не се лъжа, 30 дни преди датата можеше да се чекираш онлайн.

на 04.10,значи чекирането,няма общо с това,че вече си имаме запазени места така ли,съвсем се обърках  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт