Щъркели над нас кръжат, с бебета ще ни дарят!Бъдещи мами над 35

• 23 778
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
One11,не те разбрах... newsm78

# 586
Уанче, а аз все още виждам отражение на втора чертичка. Praynig

Честита да е сестричката ти!  bouquet  Много да е здрава, да има късмет в живота и все така да сте си най-близки на света!

# 587
Уанче и аз я виждам, макар и по-бледа от вчера.Изчакай да ти закъснее и ще се види добре вече. Ина надежда според мен.
Честито на сестра ти! Да е здрава и много щастлива!И да имате повече дни прекарани заедно.

# 588
  • На остров
Мистик имах в предвид, че по отношение на превенция и изследвания например в чужбина е много по зле от БГ, затова казах, че не съм напълно съгласна с твърдението за светлините години.

Момичета благодаря ви за пожеланията за сестричката ми Heart Eyes .
За теста слагам го в графата неуспешни месеци, но не страдам много този път. Хем ни беше първи опит, хем си знам, че август ме чака Simple Smile .

# 589
  • София
Уан, не съм видяла вчерашния, но сега има бледа чертичка. Не се правят ден след ден, поне 48 часа от предходния да има, дай време на чхг- то да се вдигне де.

# 590
Уанче, и аз я виждам чертичката, не го отписвай съвсем!
Честит прзик на сестра ти, да е жива и здрава и винаги да сте си първи дружки! Simple Smile

Пууу, тоя Сава голям кривундел! Всеки път е така в първия ден след заминаването на баща му, за отрицателно време ми опъва нервите...

# 591
Уанче, хайде изчакай. Аз не виждам нищо, ама може и да съм кьорчо ....
Отказала съм се да ги правя преди закъснение вече ... само се стресирам.

Да ти е жива и здрава сестричката!

# 592
Жане, то пишело в коя седмица си, аз викам че са годините Simple Smile Коремчето си е баш оформено, ходи ти да бременееш!
Ленивик, порастнали са ти дечицата, ама ти си същата от предните снимки, с разкошна коса.  Hug
Уанче, и аз я виждам и днес чертичката. Изчакай още няколко дни, не отписвай. Hug
Ината, не се сърди на Сава и той си преживява радялата с тати, и като всяко дете си има своите дивотийки и особености, а пък и като не му е съвсем добре...
Стискам палци на всички да оздравяват и на всички с прегледите Hug
Днес е мрачно тук. Че се и кани да завали.
Ще си търся интересна рецепта за мъфини с череши, за утре, че хем позволено, хем имам черешки.
Коте, сладка е госпожицата ти, да я нацелуваш Heart Eyes

# 593
Звездичке , най хубавите ми години- 26 ! Еееех, да можех да се върна тогава, с този акъл , колко глупости щях да направя ...  Mr. Green

# 594
Здравейте девойки писателки,
три теми съм назад, ще ви достигам постепенно, надявам се да има здрави бебета и усмихнати мами, прочетох само за колебанията на Уан, Уанче стискам палци за една успешна бременност.
Поздрави на всички!

# 595
Даре,браво на ТМ,че най-накрая се е навил за изследвания.

Уанче,да ти е жива и здрава сестричката ти.Много да се подкрепяте и обичате.Между другото и аз виждам бледа втора черта.

Мира,да сте  по-добре.

Ината да оздравява Сава,Креми и ти.

Алекс има "бързо работеща перисталтика"-Даре,така ли беше.Не знам дали е вирус или от зъбите.Няма Т и не е унил.

Някой желаещ да направи новата тема?Ако няма такъв да се заемам.

# 596
Даре, браво на твойто мъжле, че пое инициатива  Hug  Ще чакаме добри новини от твоя преглед. За операциите - и аз не исках втора. А имах избор. Но понякога е по-добре още една, отколкото риска от по-тежки и сложни проблеми след това. Стискам палци при теб да не се налага да избираш, а просто да няма нужда от нова операция.

Уанче, аз виждам втора чертичка и на този тест. И тайничко ще ти стискам палци  fingerscrossed пък каквото стане. Има неща в живота, които не можем да контролираме, и на които няма как да повлияем.

Коте, как сте с малката котана Изабела? Представихте ли я на къщните котаци? Как я посрещнаха те?

Мира, липсваше ни  Hug Как е малкия мъж?

# 597
Уанче- аз днес за съжаление не мога да я видя така ясно , защо така ooooh! Колко дни минаха от последното ти изпито хапче и от чистенето ти? Не се отчайвай все пак, докато не е дошла лелката има шанс така да се каже Hug
Малката спяща Бела е такава красавица Heart Eyes Коте- много красиво име имаш, сега забелязах Sunglasses
Даре- браво на ТМ- откога го чакаше да се задейства. Това е ключа към успеха Praynig А относно миомите имаше една жена на около 40 г. когато раждах щерката, тя беше с миома но я гледаха под лупа и следяха да не пречи на бебето , а и  не беше така малка миомата и. Дано твоите са малки и лесно отстраними все пак Hug
Жана- ето ти го прословутото коремче. Екстра си Heart Eyes

# 598
Шерифче, така като гледам - пак ти ще правиш темата Simple Smile Понеже нямаш други работи и ни създаваш красоти Simple Smile

Пък ние ще се маскираме на котаранчета .. мяу ....

# 599
Доколкото разбрах с моята миома- зависи къде са , колко са, растат ли , абе гадна работа! И ако могат да се махнат с лапаро, не е кой знае колко травмиращо. Само после не знам дали има и колко време забрана за бебе  ooooh! . Даре, дано имаш готин доктор  Peace

Общи условия

Активация на акаунт