Щъркели над нас кръжат, с бебета ще ни дарят!Бъдещи мами над 35

• 23 777
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Уанче, честит рожден ден на сестричката ти  newsm67

Нося новини за Иги. Днес срещнах майка й. Иги и Бурак са на село. Баткото е в Свищов при баба, но след няколко дни ще се връщат в София, защото баткото има изпит за сертификат по английски. Бурак бил добре - много усмихнат и интересен.

# 601
Видях Изабела, прекрасна е  Heart Eyes
Уанче, честито на сестра ти, все така да се обичате и уважавате   bouquet
За теста не мога да се произнеса, но каквото и да е важното е, че вече имате план  Hug

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 14:15 от amini

# 602
Уанче, да е жива и здрава сестричката ти. И аз виждам пак чертичка, теста същата марка ли е? Ако и при вас е като тука, по-добре да правиш тестове и да знаеш, че имало химическа, защото ще ти пуснат изследвания, които иначе не се правят.
Коте, много мило за елата, сладка Бела, дано всичко върви добре
Успех с прегледите, Даре и Иви
Ината, успех с планирането и документите
Болничките да оздравяват  Hug

# 603
  • На остров
Много хубави новини от Иги Лени, благодаря ти   bouquet !

Креми аз имах една редовна менструация е след като се изчистих.

Мимче така е и тук, явно е било, ако е имало нещо  е химическо, здраве да е.
Мислих за избора на неща за новата ви къща, трудно ще е при такива големи дизайнери около вас  bouquet ! При нас датският дизайн е много на почит Heart Eyes .

Благодаря на всички за пожеланията за моята сестричка Heart Eyes

# 604
Твоите деца не са твои деца...

от Халил Джубран

Твоите деца не са твои деца.
Те са рожба на зова на живота към самия себе си.
Те идват на света чрез тебе, но не от тебе.
И въпреки че са при теб, те не ти принадлежат.
Ти можеш да им предложиш любовта си,
но не и мислите си, защото те имат свои собствени.
Ти можеш да дадеш подслон на телата им,
но не и на душата им.
Защото тя обитава къщата на утрешния ден,
която не можеш да посетиш дори в мечтите си.
Ти можеш да се опиташ да бъдеш като тях,
но не се опитвай да ги направиш като себе си.
Защото живота не се връща назад
и не е спрял при вчерашния ден.

# 605
Ми много хубаво го е казал човека. Децата ни не са наша собственост. По скоро трябва да се радваме, че именно те са избрали ние да сме им родители. Наша грижа е да ги отгледаме донякъде, да ги направим достойни хора и после те да поемат по собствения си път.

# 606
Уанче, честит рожден ден на сестра ти! Да ти е опора винаги! Да е жива, здрава и много щастлива!  bouquet
Честно казано  втората черта вчера беше по-ярка. Ама може повредата да е очите ми само. Дано се случат чудеса!
Шери, от зъбите е сигурно.
Даре, стискам палци! Ще потърся и четката.
Коте, и аз видях Изабела! Много е сладка!
Радвам се, че с Иги и Бурак всичко е наред!

Прави ми впечатление, че тази 2015 е много плодовита за чужбинските мами. Като започнем с Мимче, после Тарторина, Котето, оакваме Жана, след това Лили, Ината.

# 607
Тите, да хващам влака тогава ... или направо гората. Rolling Eyes

# 608
Дари, право в целта! Стискам палци за прегледа!
Уанче, и аз виждам втора черта . Търпение! Удвоява се на 48 до 72 часа ЧХГ. ти не му даваш шанс с тест всеки ден - гуш! ЧРД на сестричката ти!
Видях снимки на готини мами - Лени и Креми, на Жана хубавото коремче - това с тюлена и дебелото нещо не го схванах...
Тита, не мога да я оставя да си спи в кошчето нощем... Още не мога. Толкова ми е хубаво да спи върху мен. През деня я оставям...
Снощи пак ме втресе... Като в началото на бременността. Изведнъж ми става студено и започва зверски да ме тресе... Добре, че ММ има опит вече -  гушна ме да ме стопли... Много е гадно.
Перу, все се каня да питам - теб учиха ли те да кърмиш? Акушерката която идва у нас вчера е и консултант по кърмене и дойде точно в момента в който почти виех от болка, защото дреболина спа по-дълго и гърдите ми бяха напът да се пръснат. Та стана от вратата за краката - после се запознавахме... Но ми даде много добри насоки.
Цвети, голямо си кюфте - да те нагушкам да не забравяш да се отчиташ!
Забравих какво още...
Ей това нагаждането на ритъма с новия човек не било хоп и готово... Но пък е хубаво да сме си вкъщи. Котетата ходят "на пръсти" около Изабела... Много са забавни - все едно е от кристал... А тя се заслушва в мъркането и се заглежда в Макс, защото само той дава да я приближа към него. Ще свикнат.

# 609
  • Истински се вижда само със сърцето.
Уанче, ЧРД на сестра ти - да ти е жива и здрава   bouquet
За теста иаз виждам чертичка, нокаквото стане, важното е да не се притесняваш  Hug

Коте ми тя си е малко кристалче Simple Smile ще бъсдат забавни като поотрасне малко бебка Simple Smile Иначе супер за консултантката  Peace

Лени, благодаря за новините за Иги  Hug

Другото забравих  Mr. Green - после пак Simple Smile

# 610
Даре,много умни думи.Наречете ме егоистка,но сякаш искам по-бано да растат децата,да са край нас по-дълго.Чака ме с резултати от прегледа Praynig.
Лени,благодаря ,че ни осведомяваш за Иги и Бурак  bouquet.
Мамче,я си стой тук.Като гледам нещата са 50/50.Първо Кали роди,от БГ мамите.После Иги,после Тигролина и Суити(нищо,че на са се разписвали скоро).Ето сега и Перу.Чакаме и Кей,после Креми.Боби,Мистик ,Фокси и ХепиКали.Така,че и тук се случват чудеса Hug
Коте,хубаво ,че има кой да ти разясни за кърменето.
Тите,дано си права.Уж сега е по-добре.

# 611
  • Пловдив
Коте,ето още нещо което тук не се случва...Консултант по кърмене/акушерка да ти дойде у дома  Shocked Браво на тая система!Още веднъж!

Чай пие ли още бебето?А вода не дават ли там?Интересно ми е  Grinning

Не знам дали ви питах,ама сега пак ми дойде на ум...им ли смисъл,според вас от изследването БСХ?Уж пак за откриване на аномалии.

# 612
Ще чакате, Шефи, на мен не ми се ражда  Joy
Мързи ме.
Ама подозирам, че една малка дама хич няма да се съобразява с мен.  Sunglasses

Относно идването у дома - тези дни трябва да избера педиатър за малката. Чета, че в другите градове, като изпишат бебето и майката, педиатърът идва в дома на бебчето. Само че в нашия град ме гледат като извънземно като чуят това  Thinking

# 613
Ти па за къде си се заразраждала Thinking Девойката ще чака още 37 дни.

# 614
За 1 юли е събитието, Сигме. По изгрев слънце. И Юрая Хийп под прозореца на родилното.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт