Щъркели над нас кръжат, с бебета ще ни дарят!Бъдещи мами над 35

• 23 758
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • София/Стара Загора
хайде дайте малко спам, че и аз си направих премяната, само чакам новата тема да я "облека"....да обсъдим например новият паметник на цар Самуил  Joy

# 661
Манди, аз съм тук с фермана или да го разбия с пост за всяка поотделно. Тъкмо ще свърши темата  Joy
Уан, дано да не си права с отписването на този месец и скоро се появи тлъста втора черта. Да е жива и здрава сестра ти и много да се обичате и разбирате Hug
Ива, успех утре на прегледа. Стискам палци д-р Калчев само хубави неща да каже Hug
Жане, от няколко дни каквото пипна /техника/ развалям или не работи. Яко си калявам нервите напоследък. От колички не разбирам, но тази изглежда много добре. А и като е подарена пък Peace
Рансън Hug
Креми, да изчезва вирусът и да оздравяваш нацяло Hug
Манди, и ти да оздравяваш Hug
Коте, описваш много мила картинка у дома /за вас, Бела и котките, не за ваксините/. А за ваксините и роднините ще намерите решение, тепърва се почва с компромисите предполагам ooooh!
Мистик, според мен няма смисъл от БСХ. От ФМ да, но БСХ е по-скоро статистика. Поне аз така го възприемам. Но въпреки всичко направих всичко, за да се избавя от чувството „ако не го бях направила”
Даре, за миомите не разбирам, но от обща култура добре ми звучат нещата. Останалото е повече от добре. Прегледът е минал чудесно. Много се радвам и за желанието на ТМ за спермограма. Притеснението и страхът от всеки резултат мисля, че са нещо съвсем нормално. Ти си знаеш, но може би има нужда от помощ и подкрепа. А иначе според мен лошата спермограма е нещо почти естествено. Не при вас, по принцип. Но пък и решение в повечето случаи има Peace
За стриите аз си направих бъркоч от масла – какаово, кокосово, шеа, кайсиево и още нещо сложих. С миризмата на какао ми идва да си и хапна/пийна от него Heart Eyes
Радвам се, че Иги и Бурак са добре.
Тук някой беше пуснал сайт с консултанти по кърменето. Мисля, че и по телефона консултират. Не познавам труда на тези жени, ама шапка им свалям.

# 662
  • Истински се вижда само със сърцето.
Уанче аз ги виждам Simple Smile

Даре  hahaha

Манди, спам ли казааа  Mr. Green

Скрит текст:

# 663
Ами аз не го притискам, не го обвинявам. Той беше изключително коректен да ми каже за проблема още преди да се съберем да живеем заедно.
Освен това много добре знае, че животйт ни няма да свърши, ако нямаме дете.
Ако обаче се е подобрила достатъчно, вероятно ще го настъпя за едно бързо инвитро.

# 664
  • На остров
Ето спам как да си направя подписа, Мамче  Hug ти ще ме спасиш

Амини благодаря, че каза, че не се вижда  bouquet

Илейн ми сега как да разбера дали ги сменям Rolling Eyes

# 665
Илейн, това някаква специална гимнастика ли е? Оф, странно да ти викам Илейн Simple Smile

# 666
Даре, от сърце ти желая да ти се получи! Каква е диагнозата от предишната СГ?
Магнет, уви, това е положението.

# 667
  • София/Стара Загора
помните ли това детско
Скрит текст:

даре, мъжете са чувствителни, но ТМ се е преборил май

ПС

15 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема. и никой не пише....преобличате ли се?? Mr. Green

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 21:12 от Mandy~with~luck

# 668
Даре, не бих искала да притеснявам никой  и да плаша, има достатъчно информация, та няма да натоварвам темата с това какво е получила дъщерята на тия познати. Не ми е таква целта.
Имам въпросче-някой замразявал ли е череши и как са след това?

# 669
  • София
Семейство Мейзга , любимо  Laughing
За спама: моят крем с маскарпоне стана супер - в кухн.робот, заедно с кисело мляко, банани, сок от портокал, кокосово брашно и брашно от рожков. Малчо го хареса  Heart Eyes

# 670
  • Истински се вижда само със сърцето.
 Даре и Ели си става да ми викаш Simple Smile за гимнастиката не знам, ама хубаво коте с играчка  Mr. Green

Уанче, ами и другите да кажат, ама аз си виждам подписа и аватара ти  Peace

Манди не са ли семейство Мейзга, май не се сещам   Thinking

А Пиафчето е казала, че са те Simple Smile

# 671
  • София/Стара Загора
да, семейство ейзга...днес се бях присетила и за барбароните....как ходех до библиотеката на село да си вземам книжки.... ееех спомени.....

пиаф, да пускаме ли крема в блога, че нещо напоследък никой не пише рецепти за споделяне там

# 672
Звездичката, замразявала съм череши. После размазих, захар и сварих сладко. Екстра си бяха. Не помня дали бях пробвала и за сладкиш. Определено обаче ще замразя за сладолед! Ама първо ще пробвам. Ох, аз от телефона трудно ще.се преоблека.

# 673
Айде спам и от мен от фацебука
Скрит текст:

# 674
Верно, че блога малко го позарязахме ....

Общи условия

Активация на акаунт