Дискриминация към децата и родителите им или не?

• 33 309
  • 650
  •   1
Отговори
# 180
Точно преди час и аз потъпках правото на една майка, с количка си да минава през краката ми, за да накара бебето си да спре да плаче. А, то, завалийчето се дереше, позиционирано пред една огрооомна и мощна колона, докато майка му зяпаше нещо, което дори пряко не я касаеше.

# 181
Чакай призовка.

# 182
Ясно, всяка майка, която се разхожда с количката, всъщност афишира майчинството. Затова трябва да бъде дискриминирана, коя е тя да се фука, че има дете, което е взела със себе си на пазар, защото няма кой да го гледа, примерно. Интересно, че има жени с толкова овче съзнание, че Дори за тях е нормално да не ги пускат тук и там, което си е дискриминация, нищо друго. Но проблемът си е техен, щом им харесва да бъдат овце - прав им път.
добре де, кажи с какво са виновни другите за това (с голям шрифт) ?
да излезна от магазина , ресторанта или .... за да можеш на спокойствие да огледаш рафтовете или да си пиеш пиенето ?

# 183
Бонго, на теб какво ти пречи бебето в количката? Майката няма право да излиза с количка, щото пречи на всички, ясно. Никакво влизане в магазини. Не говоря за майките героини, за всички.

# 184
зависи къде е срещата ни.
ако това е на детска площадка , детска градина или място обитавано предимно от деца тогава аз съм на тяхна територия и ще се съобразявам с това. може и да ме дразни , но ще си трая.
но ако срещата е в заведение ... мерси.
за моите съм намерил решение. плътно до мен и да не посягат към рафтовете. ако се случи случайно да бутнат и строшат нещо аз съм в готовност да си понеса отговорността и да платя счупеното. това може да е дискриминация спрямо децата , но това са моите. аз отговарям за тях. и не искам да се пречкат в краката на другите.

# 185
  • София
зависи къде е срещата ни.
ако това е на детска площадка , детска градина или място обитавано предимно от деца тогава аз съм на тяхна територия и ще се съобразявам с това. може и да ме дразни , но ще си трая.
но ако срещата е в заведение ... мерси.
за моите съм намерил решение. плътно до мен и да не посягат към рафтовете. ако се случи случайно да бутнат и строшат нещо аз съм в готовност да си понеса отговорността и да платя счупеното. това може да е дискриминация спрямо децата , но това са моите. аз отговарям за тях. и не искам да се пречкат в краката на другите.

Зависи дали има детски кът. Като излизам с приятели, се уговаряме в такова без кът.

# 186
точно.
аз като излизам на заведение търся място без детски кът. а когато съм на дет.площадка стоя мирно и се съобразявам с шефовете  Laughing

# 187
Бонго, на теб какво ти пречи бебето в количката? Майката няма право да излиза с количка, щото пречи на всички, ясно. Никакво влизане в магазини. Не говоря за майките героини, за всички.

Спокойно , ма госпожа, казаха ти го. Малко трябва да се съобразява майката. Ако не - може да съди всичко, де що намери. Да реши да кърми в книжарничката. Интересно как се разви делото с лудата кърмачка в Мола. Сигурно и тя ще вземе някой лев.

# 188
Не ми викай "ма" , просташко е, аз не се обръщам така към теб Grinning .
 Joy

# 189
Да реши да кърми в книжарничката. Интересно как се разви делото с лудата кърмачка в Мола. Сигурно и тя ще вземе някой лев.
да бе. още се чудя тази защо не влезна да кърми в мъжката тоалетна (примерно). не е забранено , а ако някой и подвикне веднага може да го скастри ,че я дискриминира.  Joy  може , но не го е направила там. явно е предпочела многолюдието да и види цицките. има ги и такива Ора - обичащи да си показват телесата.

пп. тъкмо са пуснали нова тема за такъв показващ си задника.  hahaha

# 190
Доскоро редовно бях, а и сега, макар и рядко съм с  количка, от големите супери с достатъчно място за преминаване, никой не ме е изгонил. В малките тип гараж, нито съм се бутала, нито опитвала да вляза.
Винаги има начин да се избегне ситуация, в която принуждаваш някой да ти направи забележка или да те напъди. Малко съобразителност и планиране това е. Няма драма, ако не се търси умишлено.
И съм кърмила и е имало вариант да не го демонстрирам, все едно само аз съм дарена с това право.
Нещо напоследък много се преекспонират нещата, все някой нещо обиден и неразбран.
Аз се чувствам дискриминирана заради ромите, що да им плащам тока, къде да се оплача?

# 191
Бонго, коя е тая тема, има ли наистина такава, къде Laughing ? За ромите ooooh! по-добре да не говорим Sick  ...

# 192
излезна ми като нова тема и я видях. може и да са я изтрили.

# 193
  • HH
Ясно, всяка майка, която се разхожда с количката, всъщност афишира майчинството. Затова трябва да бъде дискриминирана, коя е тя да се фука, че има дете, което е взела със себе си на пазар, защото няма кой да го гледа, примерно. Интересно, че има жени с толкова овче съзнание, че Дори за тях е нормално да не ги пускат тук и там, което си е дискриминация, нищо друго. Но проблемът си е техен, щом им харесва да бъдат овце - прав им път.

Joy Joy Ензим, дискриминация има в твоята глава и в твоето стадо. Може някой ден да проумееш, че на децата мястото им не е навсякъде, особено на тези в количките, които са бебета, което знам, защото ти беше така добра да ме светнеш по въпроса.

По темата. На въпросното меню на първа страница пише бар енд дринкс, това не ми звучи като сладкарница с градина. Родителите, които си водят децата на такива места, трябва да ги преследват социалните, а не заведенията...

# 194
Пише "Бар енд дайнър", т.е., динър пише, но масово толкова са наясно с английския бг-притежателите на дайнъри.  Laughing Тоест, заведение от рода на "Хепи". Нормално е да ходят семейства. Но пък е нормално и децата от тези семейства да не играят на индианци между масите. Не е особено нормално това, което са написали на менюто, но вероятно са имали някаква случка, заради която са стигнали дотам.

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 22:33 от Nickkie

Общи условия

Активация на акаунт