Къде в Пловдив? - 58 тема

• 61 016
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Къде да ремонтирам шевна машина Лучник. Чисто нова е. Купих си я в пристъп на ентусиазъм, но аз не мога да работя с такава техника. Ремонтът е елементарен. Трябва се смени едно пластмасово нещо, защото зловещо изтрака нещо и то се счупи. Неправилна експлоатация.....Ще ми трябва и инструктаж как се монтират пустите му вретенца и накъде трябва да е посоката на въртене....защото пак до там ще я докарам.  Whistling
Точно за "Лучник" не мога да ти кажа, но се сещам за няколко места, където продават и мисля, че ремонтират шевни машини:
      1. В една от уличките до църквата Свети георги, мисля, че е Янко Сакъзов
      2. Над писоарите в Капана
      3.В кооперацията до МЦ "Хипократ" на булевард България.

# 106
  • Пловдив
На "Янко Сакъзов" ми е идеално.   bouquet

# 107
Като вървиш по Янко Сакъзов,,идвайки от Руски и подминавайки църквата Св.Георги,почти веднага има пресечка вдясно,след няколко метра пак вдясно има магазин-там също продават( евентуално ремонтират?) шевни машини  Peace

# 108
Някой да препоръча майстор или фирма за дребни услуги в дома - поставяне на корнизи (обикновени pvc) и огледала?
Не е нужно да е фирма

# 109
  • Cyprus, Пловдив
Някой да препоръча добър и съвестен водопроводчик и/или майстор на бани  Praynig Praynig

# 110
  • пловдив
Препоръ4аите ми добър и 4ове4ен гастроентеролог

# 111
  • Plovdiv
Д-р Саватинова в Окръжна болница, много е внимателна и е стахотен специалист  Peace

# 112
  • пловдив
Д-р Саватинова в Окръжна болница, много е внимателна и е стахотен специалист  Peace
благодаря!

# 113
Преди години на Пещерско шосе имаше голям мебелен магазин Зора.
Майка ми там си е била харесала нещо и сега го търси.
Та, какво стана въобще с него и дали го има някъде другаде или тези мебели кой ги прави сега?  Peace

# 114
  • Пловдив
Подкрепям с две ръце!

# 115

Дафинка Ганева

# 116
  • Пловдив
Какво стана с Вис Виталис до Баумакс?

# 117
  • Пловдив
Що,няма ли вече магазин Rolling Eyes

# 118
  • Пловдив
Какво стана с Вис Виталис до Баумакс?

Затвориха го и няма да отварят пак.Остана този на 6 ти септември

# 119
И този на 6-ти септември вече не е това, което беше. Почти няма избор на произведени от фирмата неща, повечето дрешки са на други фирми и качеството не е това, което беше. Спално бельо и хавлийки имат, но бельото им вече е под всякаква критика.

Общи условия

Активация на акаунт