Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
момичета,да питам...за преглед при др.Троянчев много ли се чака newsm78 В смисъл...спазва ли часовете?Че ще излизам в обедна почивка и да знам колко време да си предвидя.

Мерси!

по някой път се чака, някой път не, зависи дали и той е отишъл на време. иначе часовете се спазват. според мен по добре си предвиди едно 30-40 мин повече, а ако не чакаш толкова винаги можеш да се върнеш по рано на работа Simple Smile

# 91
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте!
Къде в Пловдив мога да получа дубликат от удостоверение за граждански брак, сключен 2007 г. в район Централен?
Бракът приключи с развод 2010 г., но освен решението за развода, ми искат и удостоверението за брак за продажба на един имот, а аз го скъсах и изхвърлих  Embarassed Embarassed Grinning

Делото за развода още се пази в цялост, така че може да си извадиш копие на акта от съда. При завеждането му удостоверението за сключване на граждански брак е представено в оригинал там. Преписката със сигурност е архивна, за това отиваш на третия етаж /в малкото коридорче/ - на вратата пише Архив. От там ще ти кажат кога ще могат да го извадят и как да процедирате за копието.

ПП - запиши си номера на делото в Районен съд, за да стане по-бързо. От канцеларията ще извадят архивния му номер.

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 09:44 от `ТуиГ

# 92
Момичета,дъщеря ми си счупи ръчката на спирачката на колелото.Бихте ли ме насочили къде продават такива ръчки, да отида утре направо да купя  Rolling Eyes Rolling Eyes

чиполино или всяко едно ателие за поправка на велосипеди. може и от специализиран магазин за велосипеди. повечето продават и аксесоари

YoannaM, благодаря ти, Хиполенда ми е най-близо,днес ще погледна там /гледам че доста велосипеди продават/, дано да има.
Ако не ще търся в Чиполино и други магазини.

в Хиполенд няма да има. Споменавам Чиполино, тъй като те са част от МаксКом Груп и си произвеждат колела. и в двата магазина на Чиполино има колела, аксесоари и резервни части. Но след като Хиполенд ти е по- наблизо тези ще ти дойдат далеч. Потърси дилър на велосипеди около вас или някъде където ремонтират, така ще е по лесно. Кой район живееш ще потърся с чичко гъгул.

YoannaM, права беше-бях и в двата магазина на Хиполенд,понеже продават доста колела,попитах и всички вдигаха рамене и ме гледаха доста учудено  Rolling Eyes
Джъмбо ми е доста далече и не ми се ходи до там!
Живея в центъра,освен в събота ще отида до Брезовско шосе,там ми се струва,че също съм виждала доста колела да се продават,пък дано намеря такава ръчка за спирачката Peace Peace

# 93
  • Plovdiv
Мисс_74, виж на Брезовско на самия булевард има един склад за колелета, пише Лидер на него , провери там. Доколкото знам момчето се занимава и с поправки на колела и вероятно ще има части.

# 94
miss_74

в Джъмбо също няма да намериш. ако живееш в центъра, погледни в магазин Тандем, намира се на Руски, точно с/у Д. Николаев:
https://www.google.bg/maps/@42.147713,24.74091,3a,75y,72.35h,83.2t/data=!3m4!1e1!3m2!1sMPNISl9QHLEG1dMnxDezqg!2e0

или тук:

https://www.google.bg/maps/@42.152225,24.73836,3a,75y,309.11h,88.55t/data=!3m4!1e1!3m2!1sjx6rlsGfkgO_sPHkm6K2Ig!2e0

това е до Викиват, отдясно, долу след моста на Руски, посока гарата. тук със сигурност ще има Simple Smile)

# 95
  • Пловдив
Здравейте! Разрових назад, но не можах да намеря. Къде в Пловдив има магазини за перилни и почистващи препарати от алтернативен внос?

# 96
Здравейте! Разрових назад, но не можах да намеря. Къде в Пловдив има магазини за перилни и почистващи препарати от алтернативен внос?

иди най отдолу на страницата, кликни на бутона "още" от опциите избери "отпечатай", от там ще ти отвори страницата във формат текст. натисни контрол и f  и в полето за търсене напиши какво те интересува, в случая "паралелен внос". ще ти покаже къде точно е споменато. в тази тема няма, потърси в предишната и в 56 Simple Smile

# 97
  • Пловдив
От къде мога да си купя този спрей за почистване и профилактика на климатици? И цена ако сте обърнали внимание?

# 98
YoannaM , LOLI{P} ,благодаря Ви,ще отида на посочените от Вас места и дано да намеря   bouquet  bouquet

# 99
  • Пловдив
От последните филми за деца по кината,кое си струва...?Имам предвид като за  9 годишни.

# 100
  • Пловдив
От къде мога да си купя този спрей за почистване и профилактика на климатици? И цена ако сте обърнали внимание?
в Технополис (или Техномаркет newsm78) го продават на цена от 21 и нещо...
В склада на вносителя е на 16, но хич ме няма в обясненията... Ако искаш - пиши ми едно ЛС и утре като се прибера, ще кажа на мм, да обясни.

# 101
Здравейте, моля ви препоръчайте ми евтин златар, който да работи по поръчка, ако може и да гравира. Вярно е, че има много златарски теми, но ми е нужна по-нова информация. Има ли момичета ползвали наскоро услугите на златар в Пловдив и да са много доволни?

# 102
  • о`майна лунна нощ е
За почистване и профилактика на климатици и Меглио от 3 лв и ст. върши перфектна работа. Изпитано и използвано лично.

# 103
  • Пловдив
Къде да ремонтирам шевна машина Лучник. Чисто нова е. Купих си я в пристъп на ентусиазъм, но аз не мога да работя с такава техника. Ремонтът е елементарен. Трябва се смени едно пластмасово нещо, защото зловещо изтрака нещо и то се счупи. Неправилна експлоатация.....Ще ми трябва и инструктаж как се монтират пустите му вретенца и накъде трябва да е посоката на въртене....защото пак до там ще я докарам.  Whistling

# 104
Здравейте, моля ви препоръчайте ми евтин златар, който да работи по поръчка, ако може и да гравира. Вярно е, че има много златарски теми, но ми е нужна по-нова информация. Има ли момичета ползвали наскоро услугите на златар в Пловдив и да са много доволни?
Нашите халки (по поръчка и златни, и сребърни) (а и още доста обеци и гривни) сме купували от 1 ателие, намира се на малката главна, преди Паоло Ботичели посока КЪМ Джумаята. Златарът е Аргил. Peace

Общи условия

Активация на акаунт