Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 973
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Има ли школа за танци /народни, модерни или други/ за малки деца - на три и половина?

# 76
Моля, препоръчайте Китайски ресторант на центъра или в Тракия около Форума?
Още по-хубаво ще е ако има някъде да се продава на грамаж, защото може и да не сядаме, а да си вземем от няколко неща по малко.  Peace

Хонк Конг Тракия, срещу Блок 96 не частта, която гледа към училището (СОУ Д.Матевски)

Аз препоръчвам китайски ресторант Герджика.
често ходехме там, но откакто смениха готвача... голяма разлика има.

# 77
  • Plovdiv
Аз препоръчвам и "Чайна панда", която се намира на "Отец Паисий"

# 78
  • Пловдив
А някой знае ли дали е сменен собственика на Пикантино на ул. Родопи? Бяхме там миналия ден, пиците не бяха така вкусни както винаги, кашкавал отгоре беше странен... нисичкият италианец собственик не се мяркаше...

# 79
Извинявам се , че е малко встрани от темата, ама да попитам - Всеки ден ли работят пеещите фонтани и от колко часа. Искам да доведа децата - да не бием път напразно, ако имат почивен ден

# 80
  • Пловдив
Програмата четох, че ще е четвъртък, петък и събота. Иначе те си работят и през деня.

# 81
Благодаря  bouquet,  точно програмата ме интерсуваше

# 82
  • Стара Загора
Мисля да посетя Пловдив скоро и мен ме интересува кога всъщност пеят "Пеещите фонтани" като час (в дните, което е написала loa).

# 83
  • Пловдив
Пеещите фонтани ще работят с музикална програма всеки четвъртък, петък и събота от 21:30 часа до септември месец. Самите фонтани ще работят ежедневно, но без музикална програма.

# 84
  • Стара Загора
Благодаря за информацията   bouquet

# 85
Здравейте! Спешно ми трябват аква обувки, някой да е виждал къде се продават? Става въпрос за номер 39-40, детски имаше в Лидъл миналата седмица.
Благодаря предварително!
Слънчева седмица на всички!
Имаше в Метро преди около месец.

# 86
Има ли школа за танци /народни, модерни или други/ за малки деца - на три и половина?
Денс Мания  Peace

# 87
Момичета,дъщеря ми си счупи ръчката на спирачката на колелото.Бихте ли ме насочили къде продават такива ръчки, да отида утре направо да купя  Rolling Eyes Rolling Eyes

чиполино или всяко едно ателие за поправка на велосипеди. може и от специализиран магазин за велосипеди. повечето продават и аксесоари

YoannaM, благодаря ти, Хиполенда ми е най-близо,днес ще погледна там /гледам че доста велосипеди продават/, дано да има.
Ако не ще търся в Чиполино и други магазини.

в Хиполенд няма да има. Споменавам Чиполино, тъй като те са част от МаксКом Груп и си произвеждат колела. и в двата магазина на Чиполино има колела, аксесоари и резервни части. Но след като Хиполенд ти е по- наблизо тези ще ти дойдат далеч. Потърси дилър на велосипеди около вас или някъде където ремонтират, така ще е по лесно. Кой район живееш ще потърся с чичко гъгул.

# 88
  • Пловдив
момичета,да питам...за преглед при др.Троянчев много ли се чака newsm78 В смисъл...спазва ли часовете?Че ще излизам в обедна почивка и да знам колко време да си предвидя.

Мерси!

# 89
  • Plovdiv
Мистик, моята кума се следеше при него и винаги доста чакаше, по-добре си отдели повече време, а ако минеш по-бързо е ок.

Общи условия

Активация на акаунт