Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 492
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Къде да погледна за ( детски) офис стол ?
https://www.bittel.bg/contacts
Тази фирма качествени неща ли предлага ?
Благодаря!  bouquet
Много са скъпи като за китайска стока...
Благодаря за мнението.Аз хем искам качество,хем за без пари....
Тези гледах,с перспектива ,но и цената си я бива. Та мисълта ми беше в Пловдив добро качество столове има ли ?

# 31
погледни евентуално магазина, който е на колелото на панаира.

Магазинът затвори и не отвориха на друго място

У наше село не съм виждала Cybex на живо.Разходете се до София.Ние така направихме,когато избирах количка

кога е затворил? скоро трябва да е било

# 32
погледни евентуално магазина, който е на колелото на панаира.

Магазинът затвори и не отвориха на друго място

У наше село не съм виждала Cybex на живо.Разходете се до София.Ние така направихме,когато избирах количка

кога е затворил? скоро трябва да е било

Преди 2-3 мес. може би.Сега е магазин за осветителни тела.

# 33
Момичета, търся квартира за строители за около две седмици, най-добрия вариант е Белащица и Брани поле, но може и Пловдив.

# 34
  • Пловдив
Здравейте!
Къде в Пловдив мога да получа дубликат от удостоверение за граждански брак, сключен 2007 г. в район Централен?
Бракът приключи с развод 2010 г., но освен решението за развода, ми искат и удостоверението за брак за продажба на един имот, а аз го скъсах и изхвърлих  Embarassed Embarassed Grinning

# 35
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде мога да купя Термошийлд? ooooh! Това е термо-керамичен латекс, че имах ужасен проблем с мухъла, сега сложих изолация и ми препоръчаха това, че било много добро. Погледнах в Практикер, но го няма там, някоя от вас да има представа къде може да се намери това чудо?  Flutter

Според сайта им - http://thermoshield.dir.bg/_wm/basic/?df=12&dflid=3 (а и аз попаднах случайно на живо на техен щанд на едно изложение в София) представител за Пловдив им е Маркита. Хората казаха, че може и на тях директно да им се заяви и да го изпратят с куриер.

# 36
 Магазинът,  в който  се продава бельо на ЛОР МАР, до аптека Марица ли се намира?
 Благодаря, че ви има!!!  bouquet

# 37
Магазинът,  в който  се продава бельо на ЛОР МАР, до аптека Марица ли се намира?
 Благодаря, че ви има!!!  bouquet

да, точно преди пешеходния мост в дясно

# 38
Благодаря!

# 39
  • Луната
Здравейте!
Къде в Пловдив мога да получа дубликат от удостоверение за граждански брак, сключен 2007 г. в район Централен?
Бракът приключи с развод 2010 г., но освен решението за развода, ми искат и удостоверението за брак за продажба на един имот, а аз го скъсах и изхвърлих  Embarassed Embarassed Grinning

Цитат
4. Издаване на удостоверение за сключен граждански брак-дубликат

ОТДЕЛ „ГРАО“

ПРИЛАГАНИ ДОКУМЕНТИ
Документ за самоличност или изрично пълномощно
Заявление по образец

СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ
1 ден

ТАКСА
4 лв. за България, 9 лв. – със заверка за чужбина

АДРЕС И ТЕЛЕФОН ЗА СПРАВКА ПО УСЛУГАТА.
В Централния ритуален дом, ул. «Хр.Г.Данов» №36
032/ 626 054

взето от тук

# 40
# 41
  • гр.Пловдив
Момичета,имам питане,за пране на килими.Мярнах някога една фирма която взема и доставя в къщи килимите.Намираше се някъде на ул."Авксентий Велешки" мисля  newsm78 но не съм много сигурна.А не и помня името за да видя информация в нета.Има ли някой който ползва услугите и или живее на близо?

# 42
Момичета,имам питане,за пране на килими.Мярнах някога една фирма която взема и доставя в къщи килимите.Намираше се някъде на ул."Авксентий Велешки" мисля  newsm78 но не съм много сигурна.А не и помня името за да видя информация в нета.Има ли някой който ползва услугите и или живее на близо?

Мисля че говориш за тепавица Рай, но не съм сигурна. Едното им ателие е на Васил Априлов, а не на Авксентий Велешки. Скоро бяха пуснали и ваучери в Грабо за пране на килими

# 43

Най-вероятно си видяла химическо чистене Refresh - http://bg-refresh.com/
Ползвали сме и химическото им чистене и прането на килими. Доволни - и от услугите и от цените.
В сайта им е описано всичко подробно.

# 44
  • гр.Пловдив

Най-вероятно си видяла химическо чистене Refresh - http://bg-refresh.com/
Ползвали сме и химическото им чистене и прането на килими. Доволни - и от услугите и от цените.
В сайта им е описано всичко подробно.
Party дааааа точно,благодаря ти много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт