Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 504
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Благодаря!

# 46
  • Пловдив
Здравейте!
Къде в Пловдив мога да получа дубликат от удостоверение за граждански брак, сключен 2007 г. в район Централен?
Бракът приключи с развод 2010 г., но освен решението за развода, ми искат и удостоверението за брак за продажба на един имот, а аз го скъсах и изхвърлих  Embarassed Embarassed Grinning

Мен ако питаш въобще не ти трябва. Трябва ти Удостоверение за семейно положение от ГРАО, в което да пише кога е сключен и прекратен бракът. Вероятно трябва да се установи, че имотът не е придобит през време на брака? Всъщност нотариусите имат достъп в ГРАО и могат служебно да го видят, така че първо установи дали упражнението не ти е излишно  Wink

# 47
Моля, препоръчайте Китайски ресторант на центъра или в Тракия около Форума?
Още по-хубаво ще е ако има някъде да се продава на грамаж, защото може и да не сядаме, а да си вземем от няколко неща по малко.  Peace

# 48
  • Пловдив
Търся актуален телефон на басейн Младост. Или по конкретно телефона на Радосвета Пиронкова.

# 49
Още по-хубаво ще е ако има някъде да се продава на грамаж, защото може и да не сядаме, а да си вземем от няколко неща по малко.  Peace
В Тракия, срещу католическата църква, пресечката има китайски ресторант, пада се малко след аримага. Редовно взимам  за вкъщи, цените са нормални.

# 50
Момичета,имам питане,за пране на килими.Мярнах някога една фирма която взема и доставя в къщи килимите.Намираше се някъде на ул."Авксентий Велешки" мисля  newsm78 но не съм много сигурна.А не и помня името за да видя информация в нета.Има ли някой който ползва услугите и или живее на близо?

desita6063, тепавица Барите също взимат и връщат до вкъщи. Две лета вече ползваме услугите им. Доволни сме.

# 51
В Тракия, срещу католическата църква, пресечката има китайски ресторант, пада се малко след аримага. Редовно взимам  за вкъщи, цените са нормални.
Благодаря   bouquet

# 52
  • гр.Пловдив
Момичета,имам питане,за пране на килими.Мярнах някога една фирма която взема и доставя в къщи килимите.Намираше се някъде на ул."Авксентий Велешки" мисля  newsm78 но не съм много сигурна.А не и помня името за да видя информация в нета.Има ли някой който ползва услугите и или живее на близо?

desita6063, тепавица Барите също взимат и връщат до вкъщи. Две лета вече ползваме услугите им. Доволни сме.

Благодаря ти,ще погледна и нея.Карахме ги миналото лято в "Рай"но много ни ги бавеха,то като погледнах колко килими имашееее...  ooooh! сякаш на цял Пловдив и околията бяха ги събрали  Simple Smile

# 53
Момичета къде мога да си намеря сутиени на марката LISCA?

# 54
Имай предвид,че после килимите им миришат мнго силно,като напръскани с ароматизатор. Седмица и повече стоя на терасата,за да стане поносимо за постилане. Увериха ме,че не ги пъскат с нищо,но миризмата беше много силна,натрапчива и за мен неприятна.
Скрит текст:

Най-вероятно си видяла химическо чистене Refresh - http://bg-refresh.com/
Ползвали сме и химическото им чистене и прането на килими. Доволни - и от услугите и от цените.
В сайта им е описано всичко подробно.

# 55
Предпазители за контакти за деца - освен в ДМ и Джъмбо, някъде другаде?

# 56
  • Пловдив
Препоръчайте ми фирма за доставка на минерална вода в галони за офиса.
Благодаря!

# 57

Вис Виталис, Касида, Штъркел. Може и в някое левче да има. Някой квартален магазин за строителни работи+дом. потреби+електричарски неща Simple Smile

# 58

Вис Виталис, Касида, Штъркел. Може и в някое левче да има. Някой квартален магазин за строителни работи+дом. потреби+електричарски неща Simple Smile
Благодаря, много добри идеи   bouquet

# 59

Вис Виталис, Касида, Штъркел. Може и в някое левче да има. Някой по квартален магазин за строителни работи+дом. потреби+електричарски неща Simple Smile
Няма ли да има из квартаните магазини, дори Левчетата, железарии...

Заедно сме писали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт