Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 505
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Къде да погледна за ( детски) офис стол ?
https://www.bittel.bg/contacts
Тази фирма качествени неща ли предлага ?
Благодаря!  bouquet

# 16
  • Пловдив
Ние преди време взехме от Метро за 48лв. с подлакътници. Peace

Елфи,прекрасна тема   bouquet

# 17
  • Пловдив
Аз зимата стол си взех от JYSK. Не знам Офис 1 имат ли още магазина на "Данаил Николаев" и какъв асортимент имат.

# 18
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да видя колички Cybex?

Благодаря за новата тема.
Май никъде не съм срещала модели на Cybex на живо.
Иначе Касида ги продават, поне са изложени на сайта. Може да звъннеш и да питаш дали пък нпмат в момента модели в магазина.

# 19
Къде в Пловдив мога да видя колички Cybex?

погледни евентуално магазина, който е на колелото на панаира. там има по- скъпи модели колички. всеки вече работи само по поръчка за по скъпите модели колички, столчета и т.н. още повече ако търсиш последния модел на cybex Simple Smile тъй като кош за новородено, шаси, летен кош и чанта идва някъде към 2000  #Crazy . или можеш да видиш кой е официалният вносител за марката и да видиш при тях, само те ще имат наличности, това пак евентуално

# 20
За детски стол - в магазин Явор.

# 21
  • Пловдив
погледни евентуално магазина, който е на колелото на панаира.

Магазинът затвори и не отвориха на друго място

У наше село не съм виждала Cybex на живо.Разходете се до София.Ние така направихме,когато избирах количка

# 22
  • Пловдив
Бързите са на Волга. 100% ще имаш глоба. Най-вероятно ще е 20 лв ако ти е първо нарушение.

Всички бързи ли са там?
Не става въпрос за моята лична карта, но мисля, че е първо нарушение.
Аз преди година си бях просрочила издаването на паспорта с около два месеца също и в райнното не ме глобиха. Споменаха за някакъв срок, но не запомних.
Един колега миналата година отиде в последния момент да си сменя изтеклата лична карта, буквално няколко часа преди да затворят и му бяха казали, че ако беше отишъл на другия ден, глобата щеше да е 100 лв.

# 23
  • Пловдив
глобата щеше да е 100 лв.

Колегата обича да преувеличава  Wink

# 24
глобата щеше да е 100 лв.

Колегата обича да преувеличава  Wink
Хаха, да.
Глобата е от 20 до 150 лв и зависи от началника на БДС, който резолюира актовете Wink. Служителките няма как да знаят колко ще е глобата.

# 25
  • гр.Пловдив
Аз с питане:

Интересувам се от електроепилация - къде, салон, цени?

А също и за детоксикация на организма - къде сте ходили и как?

# 26
  • Пловдив
Служителките няма как да знаят колко ще е глобата.

Абсолютно.Обикновено слагат 20 кинта

# 27
Къде да погледна за ( детски) офис стол ?
https://www.bittel.bg/contacts
Тази фирма качествени неща ли предлага ?
Благодаря!  bouquet
Много са скъпи като за китайска стока...

# 28
Момичета, знаете ли къде мога да купя Термошийлд? ooooh! Това е термо-керамичен латекс, че имах ужасен проблем с мухъла, сега сложих изолация и ми препоръчаха това, че било много добро. Погледнах в Практикер, но го няма там, някоя от вас да има представа къде може да се намери това чудо?  Flutter

# 29
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде мога да купя Термошийлд? ooooh! Това е термо-керамичен латекс, че имах ужасен проблем с мухъла, сега сложих изолация и ми препоръчаха това, че било много добро. Погледнах в Практикер, но го няма там, някоя от вас да има представа къде може да се намери това чудо?  Flutter

Имаше в Бриколаж.Обади се да питаш 032 / 605 259

Общи условия

Активация на акаунт